Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupiti iPhone ali Samsung

Kupiti iPhone ali Samsung

Sem v dilemi. Pred leti sem že uporabljal iPhone, trenutno imam Huawei, tako da sta mi poznana oba os.

Odločam se med iP 12 pro ali iP 13 in med Samsung s21.

Ali ima kak smisel vzeti iP glede na to da nimam sicer nič od Appla, laptop je klasičen, skratka edino od Appla bi bil mobitel?

Telefon rabim za maile, fotkanje, da dela ko mora in to zelo hitro, da je enostaven, da zdrži baterija vsaj od 8h do 18h brez polnjenja v avtu itd.

Hvala za nasvete.

Jaz imam samsung že vrsto let in se ravno danes odpravljam v nakup novega. Prodajalec mi je svetoval xiaomi 11t pro. Za dobre fotke si bom raje kupila dober fotoaparat. Glede baterije pa sem jaz rešila tako, da imam res zmogljiv powerbank in nimam nikoli težav s prazno baterijo, kar je prej bila stalnica. Res pa je, da laptopa skoraj ne uporabljam več čez dan. Vse prek gsm. Bom raje vložila v dober cover in zaščito stekla, 2 leti nazaj mi je nov padel po tleh in je vse skupaj napočilo kljub zaščiti.

Stvar okusa in navad.

Seveda se najdejo eni, ki kujejo v zvezde Apple in drugi, ki kujejo v zvezde androide, ampak roko na srce, noben od teh telefonov ni slab, dejansko so zdaj vsi dobri.

Pri nas moz prisega na iPhone, jaz na android, trije studentje pa na oboje.

Prisegam na Samsung.

apple ima dosti lepše in dosti bolj uporabne uporabniške vmesnike v avtu

😀

iPhone?

tuki pa res ni dileme no, apple je neprimerno boljša izbira.

aja vidim da za slikat rabiš, potem vzami 13tko, ima boljše kamere

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close