Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek golob ali demšar?

golob ali demšar?

Kateri je za vas boljši? Golob ali Demšar? Zame Demšar. Tudi tv serija po njegovi predlogi je bila veliko boljša od tiste po Golobovi.

Golob kopira nekaj po švedskih nadaljevankah…. Ni to,to.

Za moj okus je tudi boljši Demšar. Glede serij je težko reći. Veliko je odvisno od režiserja,scenarista in igralcev. Vrenko je bil  boljši od  Golobovega Birse. Že v knjigi, igra pa sploh.

Sem pomislila, da gre za volitve. Da bo poleg Goloba kandidiral še nek Demšar.

Odgovor na objavo uporabnika
slo pisci kriminalk, 03.01.2022 ob 14:19

Kateri je za vas boljši? Golob ali Demšar? Zame Demšar. Tudi tv serija po njegovi predlogi je bila veliko boljša od tiste po Golobovi.

Pa kako lahko izbiraš glede na “izgled in všečnost” ? Ker programa  nima nihče, rezultatov v politiki pa sploh ne.

Zame ne eden, ne drugi od gornjih – Teršek ali Čeferin sta edini dober obet za slo narod – samo tadva ne bosta kandidirala.

me ne prepričata, 03.01.2022 ob 16:22

Pa kako lahko izbiraš glede na “izgled in všečnost” ? Ker programa  nima nihče, rezultatov v politiki pa sploh ne.

Zame ne eden, ne drugi od gornjih – Teršek ali Čeferin sta edini dober obet za slo narod – samo tadva ne bosta kandidirala.

🙂 Seveda sarkastični “joke”….

Serpentinšek je boljši. Ste že pozabili golazen gnila ničvredna, da ste prejšnjič Serpentinšku nasedli, zdaj ste pa na enakem, ko Golobu nasedate?

Lol632, 03.01.2022 ob 20:20

Serpentinšek je boljši. Ste že pozabili golazen gnila ničvredna, da ste prejšnjič Serpentinšku nasedli, zdaj ste pa na enakem, ko Golobu nasedate?

jao ritni sds sekret iz kleti. verjetn misli pisatelja?

Meni Demšar, že dolgo oboževalka. Čeprav mi Otok ni bil všeč, mi ne potegne. Bi pa še več Miloša.

Tudi nadaljevanka je boljša Vrenkova.

Aja Demšarja tudi že zaradi opisov domačega Maribora. Vedno se, ne vem zakaj, spomnim na Severni sij in izjavo enega nemškega kritika-kje je to mesto, to moram videti, to trafiko z turkom na pročelju. In prav toplo mi je pri srcu, da so trafiko tako obnovili. No potem me tok misli kar ponese na vse strani Maribora. Kaj češ lokalpatriotka.

Drugače sta me razvedrila tudi oba umora Mete Osredkar, tako lahkotno.

Čez vse Golobove sem se pregrizla nekako na silo, čeprav zgodba zanimiva, a pisanje razvlečeno.

Skadinavci so bili zadnji par let zakon v knjigah in serijah. Sedaj seveda korejci, čeprav se počasi vračajo na sceno francoske krimi serije in knjige ter španci.

Kakšni so pa Komelove kriminalke, (še nisem uspela priti do njih)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close