Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj je fora drugega mnenja?

Kaj je fora drugega mnenja?

Berem da en piše, da gre vedno po drugo mnenje. Kaj je fora tega? Če se drugo mnenje razlikuje od prvega, kaj se zgodi? Na primer, da je prvo mnenje v javnem zdravstvu, drugo pa samoplačniško? Mora potem javni zdravnik upoštevati to drugo mnenje, in ali je lahko njegova odgovornost večja, ker ga ni upošteval?

Pravijo, da je stroka samo ena, torej je drugo mnenje tisto, kar govorijo ravnozemljaši, teoretiki zarote in facebook znanstveniki.

Haha, pravijo ja. Marsikaj pravijo 🙂 Ampak resno, ali ima drugo mnenje kakšno strokovno težo pri nadaljnjem zdravljenju ali je samo pacientu v pomoč pri odločitvi?

Hja, mene je pred leti psihologinja v znanem medicinskem centru prepričevala, da imam astmo in mi velikodušno pisala recepte za zdravila. Jasno mi je bilo, da to ne drži, a se ni dala.

Po drugo mnenje sem šla v ambulanto za pljučne bolezni v Lj, ki spada pod Golnik. O astmi ni bilo ne duha ne sluha. Na eksentrično pulmologinjo sem pa kmalu pozabila.

V praksi:

1.ortoped pravi zatrditi del hrbtenice

2 ortoped pravi nic ne bi operiral

3.ortoped pravi, da bi operiral samo hernio, ce bo huje

Odgovor na objavo uporabnika
Ahmoski, 01.01.2022 ob 19:58

V praksi:

1.ortoped pravi zatrditi del hrbtenice

2 ortoped pravi nic ne bi operiral

3.ortoped pravi, da bi operiral samo hernio, ce bo huje

In vsi trije se morajo nato sestati in skupno odločiti? Ali vsak navrže svoj predlog, pacient pa se mora sam odločiti?

Moja odlocitev je bila, da ne grem na nobeno operacijo. Ker glede na zeloo razlicna mnenja ne vem kaj bi zbarantali vsi trije skupaj.

To bo tisti Matias razložil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close