Zakaj naše pevke Keuc, Pušlar, Alya,… nimajo otrok?
Zato, ker imajo levičarske nazore in so levo politično usmerjeni, kjer je na prvem mestu JAZ, TUJCI, IZRAŽANJE SVOJIH POSEBNOSTI NAMESTO PRILAGODITVE SOČLOVEKU, zanimanje za pravice pedrov, VSE MOŽNE DRUGE PRAVICE, Z OPOMINJANJEM NA KATERE SE DA JEZITI DESNO VLADO IN GLAVNI VZROK : KER SO VEČINA NJIH NA ŠKODLJIVEM ANTIDEPRESIVU. Vsake toliko pa antidepresiv zamenjajo. Zaradi antidepresiva je veliko njihovih občutkov poslabšanih ali manjkajočih. Borijo se predvsem zase in zato, da bi uživali samo oni! Da bi začutili ljubezen do sebe! In so prav tako pripadniki teh novih levičarskih gibanj v zvezi s srečo, svobodo itn.
Če pa bi bili DESNO USMERJENI, I TO BILI OČETJE, MATERE, POROČENE ŽENE IN MOŽJE Z OTROCI. Če bi imeli desničarski osebni in svetovni nazor, bi v njihovi glavi bil kontra moto, torej : JAZ SEM JAZ, KOLIKOR DAJEM DRUGIM IN BOM MAMA IN PRAVA ŽENSKA, SEM / BOM PRAVI MOŠKI — TOREJ BOM/SEM ZVEST DELOVEN MOŽ IN ZAŠČITNIŠKI OČE , PRI MENI JE V PARTNERSGVU NORMALNA ŽELJA PO OTROCIH, MOŠKI JE GLAVNI IN MORA SKRBET ZA ŽENO IN OTROKE, ŽENSKA ROJEVA, DOBRO KUHA, SKRBI ZA 3 VOGLE, NA PRVEM MESTU JE DELO, RED, HIERARHIJA ZNOTRAJ SISTEMA, ITN ZAVEDANJE, DA SO KOT POSAMEZNIKI DEL DRUŽBE S SVOJIM PRISPEVKOM.
“Levi ali desni svetovni nazor”,
jaz pa mislim, da obstajata samo dva spola, ženske in moški!!! Obstaja le biološki spol, ker rodiš se kot moški ali kot ženska!!! In ne boste me prepričali drugače!
Družbeni spol(GENDER v angleščini) ne obstaja in je izmišljutina! To izvira iz vašega konzervativnega tradicionalnega (npr.krščanskega) nazora. Tako, da zdaj v zaostalih državah, kot so Amerika, Iran, Botswana, Brazilija itd. moški, ki se počutijo bolj ženski po značaju in ženske, ki imajo bolj moška zanimanja mislijo, da so se rodili v napačnem spolu in spreminjajo spol. Večina teh tipov je jasno heteroseksualnih in potem pravijo, da so lezbike, ko spremenijo spol.
Poleg tega pa ste ustvarili iz ženske fetiš, dolgi nohti, najlonke, salonarji, čipkasto spodnje perilo. Pri fetiših je pa tako, da prvo to moške na ženskah rajca, potem se pa zgodi logični psihološki preobrat, da začnejo to še moški oblačiti. Dostikrat to počnejo ko njihovih partnerk ni doma, da oblačijo njihovo spodnjo perilo itd.
Vidite, kaj ste povzročili vi tradicionalisti, ko ste tako ločili vlogi ženske in moškega in ustvarili družbeni spol. Zdaj ste pa ustvarili eksplozijo transeksualnosti kar se je nadeljevalo v to, da se je izumilo 50 novih spolov. BOLNIKI!!! Vi heteroseksualci ste bolniki tako kot pedri.
Nažalost živimo v debilnem svetu, kjer ljudje mislijo, da so na eni strani LGBT+++ agenda propagandisti in na drugi strani njihovi nasprotniki, ki se borijo za tradicionane družinske vrednote. V RESNICI STE PA ENO IN ISTO!!! Ista abnormalnost, ki daje vtis, da se gre za dve različne stvari.
Imeti otroke je precej sebično dejanje. In dandanes niti ne moreš imeti več izgovora, da jih imaš ker rabimo več Slovencev. Ali zemljanov.
To, ali bodo imeli/imele otroke je popolnoma njihova odločitev. Poznam ljudi, ki so brez otrok ravno tako popolnoma srečni in zadovoljni kot tudi taki, ki jih imajo.
Dejte se že izvalit ven iz kalupa, da so otroci obvezni socialni status.
radovedna hedvika, 01.01.2022 ob 01:53
Vse 30-40 let, vse brez otrok. Nekih strašnih karier nimajo, da bi bil to izgovor. So neplodne, lezb**e? V tej generaciji jih je veliko brez otrok.
Ker je v tej mali Sloveniji premalo dobrega, zdravega in nebalkanskega genetskega moškega materiala. Skorajdane že vsi v žlahti…
Forum je zaprt za komentiranje.