Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Letos pa bolj poka kot lani

Letos pa bolj poka kot lani

Že zdaj bolj poka kot lani ob polnoči! Pa sem mislila, da se je folk le spametoval glede pirotehnike. Razočarana. ?

neka se vidi raskoš.

Res je. Tudi pri nas pokanje na vsake par minut. In kak manjši ognjemet na vsake toliko. Več kot lani.

Tudi jaz ne razumem tega. Tule pri nas sicer ni, ker sem na podeželju. Ampak, kakor greš malo v mesto, adijo pamet.

Toliko opozarjanja kako to škodi živalim pa nič. Eni so bebavi do kraja.

V polnoči bo pa itak kot na fronti.

Eni pač hočejo pokazat, da je njihov IQ enak sobni temperaturi.

Poka, ja.  Cepilci imate denar za prepovedane petarde. Vse sanacije poškodb bi morali objestneži cepilski sami plačat. Zakaj bi posledice vaše neumnosti vsi, ki nam je mar za naše zdravje, plačevali?

Ne se kregat. Silvestrovo je. A moraš v vsako temo rinit cepljene, necepljene?

NI več zanimivo.

Ravno razmišljam, kam naj psa peljem na sprehod, da bo vsaj malo razsvetljave in čim manj pokanja….

Divje živali nimajo kam pobegnit pred primitivci, jaz vsaj lahko.

Naj se vidi, kdo je glavni, ane.

Ja

Standard življenja je šel navzgor ko je kloven odšel

Treba pokazat da živimo veliko bolje, tudi če to dobesedno pomeni metanje denarja v zrak

Pri nas je tudi že nekaj pokalo… Bljak. Neumno, v več ozirih škodljivo in nevarno, za ljudi, živali in okolje, folk pa še kar tripa na to…

Para ima Hadžija i za sitnu raju.

pri nas v Velenju je kot bi bil dan.

E, vidiš. Vavčerji na delu.

po moje v in okoli moje vasi poka vsaj 3/4 manj kot prejšnja leta – komunajzarji nas zapuščajo, njihova vera pa peša
itak pa – saj to pokanje je tradicija, ki izhaja iz  komunajzarskega proslavljanja, ko se strelja (po nedolžnih ljudeh)
Bi pa res rad videl efekt močne petarde v ri.tih KULovcev ☺

Res je, v primerjavi z zadnjimi 3 leti je noro, že od 7 zvečer pokajo po celi vasi. Ponavadi je samo kakih 5 sosedov, pa se to potem od 11 naprej, danes je pa noro. Očitno se je ljudem res čist odpeljalo.

bog daj, da bi jim vse prste potrgal, debili jedni pa, da jih potem sreča pamet.

K nam hodi en zunanji muc, se ne pusti prijeti, pustim mu brikete pa vodo. Pokajo že tri dni in maček že glih tolk cajta sklede ni spraznil. Pravijo, da je s polno ritjo, ki so si jih obložili v času korone, lažje spat kot z lačno menda.

Naj jim kaj v riti razpoči s tem pokanjem.  Zdele tresla, kot bi se vojska pogovarjala s puškam

Odgovor na objavo uporabnika
Pirotehnika, 31.12.2021 ob 19:20

Že zdaj bolj poka kot lani ob polnoči! Pa sem mislila, da se je folk le spametoval glede pirotehnike. Razočarana. ?

Meni se be zdi  ponavadi je oo 15 dec bilo kot na fronti, letos tega nisem slisala. Tu, kjer smo v tem trenutku, nj nibenefa in civilizacija je 30min stran z avtom taj da kak je danes ne bi vedela.

Lani je bila pirotehnika prepovedana,letos pac ni…zato jo je letos toliko vec.

Zunaj so kar močne eksplozije. Prostor se kar zatrese vsake toliko časa.

Več denarja imajo ljudje za već neumnosti ga porabijo. Sam ne bi vrgel petarde ali rakete, če bi mi kdo plačal ne pa da bito kupoval.

Jaz nimam za tatarca, ljudje pa v nebo spuscajo denar. To ni posteno.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9297, 31.12.2021 ob 23:31

Več denarja imajo ljudje za već neumnosti ga porabijo. Sam ne bi vrgel petarde ali rakete, če bi mi kdo plačal ne pa da bito kupoval.

Imaš prav – gre večinoma za nižji do srednjekastni razred. Slišim tukaj po našem koncu; nikoli ni bilo toliko razpaljotke kot dosedaj; očitno tudi alkohol dela svoje, pa na tak načinsproščajo svojo agresijo nad situacijo, v kakršni smo. Pa določena mladunčad je tudi sedaj oliko velika, da že sama lahko prižika strelne baterije in strelne pištole.

Naša kužika se me je tiščala že včeraj celi dan, tudi sedaj, 2cm za petami mi je. Se cartava, mečkava, prav s tačko me prosi, da naj bom ob njej. Še na WC mi sledi. Ven tudi pod razno danes ne, še kakat noče it ven…. Verjamem, da je tole razpaljivanje zanje smrtni strah.  Veliko denarja se takole sedajle spušča v zrak po nepotrebnem  -pregovor pravi, da kadar imajo otroc’ dnar’, so kramarji bogat ‘.

anonimno, a ti mal podjebavas?

Logično – folk ma poln q…situacije, ki ji ni konca in kraja..zato je kot je. Doma, nikamor se ne sme…

Vi pa vaši cucki… Pi.zda, pomislite, kako so cucki preživeli v prvi in drugi svetovni vojni ko je zuni pokalo več kot zdaj pokajo malenkosti od pirotehnik, pa ne boste verjeli, cucki so preživeli! Celo zraven vojn so bili! So se bojevali z možmi! Ljudje smo krivi ker smo pomehkužili cucke!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close