Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Občutek da je to to

Občutek da je to to

Pozdravljeni!

ima kdo od vas občutek da je s svojim partnerjem doživel vse kar se doživet da?

mon primer je tak da sem že 15 let s partnerko in odkar sva nekaj let nazaj dobila otroka so se stvari ustavile. Njej je važen samo otrok. Včasih sva potovala, se skupaj zabavala in odkrivala nove stvari. Sedaj pa je vsak moj predlog neodobren. V splosnih stvareh kot so potovanja, počitnice izleti najprej pomisli na otroka. Če je voznja predolga, vreme ni pravo, temperatura previsoka, itd…je takoj NE. In to je v 99,5%. Glede intimnih stvari pa je vse novo NE, brez pomisleka. Malo sem naveličan, bojim se da bom cez nekaj let vstal zjutraj in videl da je slo življenje mimo mene.

kakšne so vaše izkušnje? Nasveti?

spet en kreten na kubik, ki misli, da bo celo življenje samo žural in ga sral.

Njej je važen samo otrok, ti bi z njima potoval v daljne tople kraje? Naj bo še tebi pomemben vajin otrok in stvari predlagaj iz te perspektive, takrat bo manj ne-jev in manj frustracij.

Ne zamudit življenja. Če je njej vseeno, potem je čas da ti rečeš ne in jo pustiš za sabo.

V tej drzavi sem pa ze res dozivel skoraj vse.

Pojdi na potovanja sam.

Res je boljsi obcutek po tretjem odmerku.

To smo ze ugotovili, da ko moski dobi otroka, mora tega postaviti na prvo mesto in se mu popolnoma predati, ker s tem pokaze zeni, da cuti enako kot ona in jo razbremeni, eee, pol pa se zenske predajo cele in je zivljenje moskega pravljica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close