Zakaj pizduni Robi, Darko, Ludi ne odgovarjate?
Qiqqe, 30.12.2021 ob 15:42
Pizdatorji , zanikovalci kovida so utihnili. Nekoc bodo dojeli, da se motijo, upam, da ne takrat, ko bo prepozno. Zaradi korone Umirajo necepljeni ljudje.
Jaz pa upam, da dojamejo takrat, ko bo prepozno, tako kot so mnogi, ki so jih v vrečah odnesli iz sob!
Anonimnež, 30.12.2021 ob 15:49
Pustite pokojnika na miru. Takih tem sploh ne bi smeli odpirat. Če bi vam bila resnica mar, bi brali in poslušali vse, tudi tuje dokumente, argumentirane izjave, ne pa jemali stvari iz konteksta. To sovraštvo do ljudi, ki želijo biti samo Z, brez PCT, je šlo čez vse meje.
A si se ob Katji tudi tako oglasila?
Pa ob objavi smrti fuzbalerjev, pa pilotov? Ali samo s.erješ tukaj, ker nimaš nič proti enemu brezveznemu prehladu?
Zakaj ne bi smeli odpirat takih tem, lahko poveš?
Peter je bil anticepilec, sicer zdrav in fit človek, poln življenja, ki je verjel v vaše laži in mislil, da je covid prehlad ali v najslabšem primeru gripa. In je zaradi vaših laži končal življenje in umrl povsem po nepotrebnem, zapustil družino z majhnim otrokom. Ker vam je verjel!
In zdaj naj bomo MI tiho, ker zahtevamo, da se trije glavni troli, ki širite laži po forumu, jasno opredelite in napišete svoj pogled na zadevo? Ja, tudi ti si med njimi, trol.
In namesto, da pisariš bedarije o tem, o čemer je treba pisati in obenem smetiš z nekimi LAŽNIVIMI linki o smrtih zaradi cepiva, kjer “primeri” sploh nimajo imen in obrazov in človek nikjer ne najde podatkov o teh “umrlih”, raje povejte zakaj je potrebno umreti človeku, ki je bil sicer zdrav in pol življenja!
Kdo bo odgovarjal za takšne smrti?
Policija bi morala takoj preveriti linke in kontakte VSEH lažnivcev, s katerimi je bil ta človek v stikih in ti ljudje bodo morali nekoč odgovarjati za namerno zavajanje in namerno širjenje lažnivih informacij.
In tudi bodo!
plesniva grenivka, 30.12.2021 ob 15:59
Zakaj ne bi smeli odpirat takih tem, lahko poveš?
Peter je bil anticepilec, sicer zdrav in fit človek, poln življenja, ki je verjel v vaše laži in mislil, da je covid prehlad ali v najslabšem primeru gripa. In je zaradi vaših laži končal življenje in umrl povsem po nepotrebnem, zapustil družino z majhnim otrokom. Ker vam je verjel!
In zdaj naj bomo MI tiho, ker zahtevamo, da se trije glavni troli, ki širite laži po forumu, jasno opredelite in napišete svoj pogled na zadevo? Ja, tudi ti si med njimi, trol.
In namesto, da pisariš bedarije o tem, o čemer je treba pisati in obenem smetiš z nekimi LAŽNIVIMI linki o smrtih zaradi cepiva, kjer “primeri” sploh nimajo imen in obrazov in človek nikjer ne najde podatkov o teh “umrlih”, raje povejte zakaj je potrebno umreti človeku, ki je bil sicer zdrav in pol življenja!
Kdo bo odgovarjal za takšne smrti?
Policija bi morala takoj preveriti linke in kontakte VSEH lažnivcev, s katerimi je bil ta človek v stikih in ti ljudje bodo morali nekoč odgovarjati za namerno zavajanje in namerno širjenje lažnivih informacij.
In tudi bodo!
Kaj se vsajaš? Noben nima pojma kaj je zadaj, in zakaj je umrl, ker nimamo nobenih informacij. Verjamem da te zganja panika, ker se bojiš za prpo, ampak glej, kot de bo stisnilo, te bo pač stisnilo. Vseeno če se umiriš.
wd40a148, 30.12.2021 ob 16:01
Kaj se vsajaš? Noben nima pojma kaj je zadaj, in zakaj je umrl, ker nimamo nobenih informacij. Verjamem da te zganja panika, ker se bojiš za prpo, ampak glej, kot de bo stisnilo, te bo pač stisnilo. Vseeno če se umiriš.
Ah ja, noben nima pojma, samo da povsod piše, da je umrl zaradi posledic korone.
Bravo WD, ti si car.
Anonimno 9132, 30.12.2021 ob 16:03
Ah ja, noben nima pojma, samo da povsod piše, da je umrl zaradi posledic korone.
Bravo WD, ti si car.
To je isto kot da bi pisalo da je nekdo umrl zaradi starosti. Kaj razbereš iz tega? Jaz nič uporabnega. Premalo da bi sklepal karkoli.
wd40a148, 30.12.2021 ob 16:08
To je isto kot da bi pisalo da je nekdo umrl zaradi starosti. Kaj razbereš iz tega? Jaz nič uporabnega. Premalo da bi sklepal karkoli.
Umrl je zaradi covida, ni bil cepljen. Pa bil je anticpilec. To so vse dejstva. Kaj ti potrebuješ, ni sploh pomembno.
Robi650, 30.12.2021 ob 16:27
Zemlja nikogar ne kliče. Le iz s(d)s greznice je spet zasmrdelo in zasmradilo cel forum s svojo anticepilsko blodnjo.
S svojo anticepilsko blodnjo? A nisi ti ponavadi ta, ki imaš anticepilske blodnje?:))))))
Daj, ljudje so te pozvali, da odgovori na to. Zakaj je tip umrl, znan anticepilec. Pred par meseci v Trstu, en Slovenec, tudi znan anticepilec in tudi star 50 let. Žena je na koncu poklicala rešilce, ampak mu več niso mogoli pomagat. Umrl za posledicami kovida, prej popolnoma zdrav. Pa da ne govorimo o množici ostalih, ki so tudi umrli za kovidom, mladi, brez drugih bolezni. Aja, ampak to je vse samo propaganda, nič ni res.
wd40a148, 30.12.2021 ob 16:23
Ravno tako kot ni treba tvojega paničnega kvakanja. Ko bo mene stisnilo tudi ne bo pisalo kaj vse je narobe z menoj.
Bo pisalo, bo, če te bo stisnilo zaradi kovida, pa čeprav boš ti do konca tulil, da to ni kovid. Ja, nimaš okusa, nimaš vonja, ne moreš dihat, ampak niiiiiii koviiiiiiid, ker kovid je konstrukt, nihče zaradi kovida ne umre. Ali ne, imbecilček?
itak bo pisalo, 30.12.2021 ob 16:36
Bo pisalo, bo, če te bo stisnilo zaradi kovida, pa čeprav boš ti do konca tulil, da to ni kovid. Ja, nimaš okusa, nimaš vonja, ne moreš dihat, ampak niiiiiii koviiiiiiid, ker kovid je konstrukt, nihče zaradi kovida ne umre. Ali ne, imbecilček?
Ne nakladaj. Če mam 30 kil preveč, pa mi srce popušča , pa pol pljuč manjka, ga ni hudiča ki bi lahko pamagal.
wd40a148, 30.12.2021 ob 16:47
Ne nakladaj. Če mam 30 kil preveč, pa mi srce popušča , pa pol pljuč manjka, ga ni hudiča ki bi lahko pamagal.
Hočeš reči, da umirajo ljudje s 30 kg preveč, s polovico pljuč in odpovedjo srca? A res? Kje si to pobral, prosim za dokaz o teh tvojih trditvah! Ker jaz vidim v vrečah malo mlajše, pa sicer zdrave ljudi!
Take pizdune lažnive bi resnično nekdo moral odpeljat v hladilnico, pa da vas vidimo, ko se boste usrali od strahu ko boste videli čigava trupla so to!
še ti povej, 30.12.2021 ob 16:51
Hočeš reči, da umirajo ljudje s 30 kg preveč, s polovico pljuč in odpovedjo srca? A res? Kje si to pobral, prosim za dokaz o teh tvojih trditvah! Ker jaz vidim v vrečah malo mlajše, pa sicer zdrave ljudi!
Take pizdune lažnive bi resnično nekdo moral odpeljat v hladilnico, pa da vas vidimo, ko se boste usrali od strahu ko boste videli čigava trupla so to!
Lej model če so zate 3 informacije naenkrat preveč, ne znaš brat in znaš štet samo do dva se zahvali staršem. Jaz ti nisem kriv.
Forum je zaprt za komentiranje.