Pogovor z opozicijo
Včeraj sem si ogledal oba pogovora, prvo s PM in kasneje z opozicijo.
Prav zgrozil sem se kakšna je razlika v intelektu med PM in nekim KUL, prvi na vprašanja odgovarja jasno in neposredno, opozicija pa sploh ne odgovori, ampak nabija neke floskule, govori da govori, povsem brezi idej..
Celo voditeljica je morala poseči v dogajanje s svojimi intervencijami ko je recimo kobila nabijala kako d smo zadolženi, pa smo bili v njenem času bolj zadolženi kot smo danes.
Opozicija je v prazno tolkla. Lukec je bil čisto iz sebe, ko ga je vodireljica opozorila, naj bo konkreten. Prav tako je Bratovškova sekala po svoje, eno in isto…. , kljub opozorilom voditeljice. Pa nas humorist isto. Včasih imam občutek, da se malo zaje…. , ko take nemnosto govori.
Konkreten je bil edino Jelinčič.
Razočarana nad pogovorom. Vidno razočarana tudi voditeljica.
In koga naj volim?
Radovednica900, 30.12.2021 ob 07:00
Opozicija je v prazno tolkla. Lukec je bil čisto iz sebe, ko ga je vodireljica opozorila, naj bo konkreten. Prav tako je Bratovškova sekala po svoje, eno in isto…. , kljub opozorilom voditeljice. Pa nas humorist isto. Včasih imam občutek, da se malo zaje…. , ko take nemnosto govori.
Konkreten je bil edino Jelinčič.
Razočarana nad pogovorom. Vidno razočarana tudi voditeljica.
In koga naj volim?
Sprašuješ kar že veš.
Ja včasih so res skrenili iz teme ampak včasih je pa kar grobo prekinila. V drugih državah so bolj kulturni glede prekinjanja na takih zadevah.
Anonimno 7402, 30.12.2021 ob 07:11
Sprašuješ kar že veš.
Ja včasih so res skrenili iz teme ampak včasih je pa kar grobo prekinila. V drugih državah so bolj kulturni glede prekinjanja na takih zadevah.
Ja mora prekiniti, saj je imela OMEJEN čas. Na konkretna vprašanja ni dobila odgovorov, ampak mlatenje prazne slame. Janez Janša je vse pojedel za malico.
Mene je pogovor z opozicijo razočaral. V grobem povzeto kot “Ljudi ne bi silili v razne ukrepe kot npr. cepljenje, hkrati menimo, da se vlada zelo slabo spopada z epidemijo”. Ja, ljuba duša, če je tvoj odgovor na slabo vodenje epidemije nevodenje epidemije, potem … bog pomagaj.
Moteče tudi to, da so nekateri predstavniki opozicije večkrat poudarili, da bi bolj poslušali stroko, hkrati pa da ljudi ne bi silili v ukrepe. To ne gre skupaj, stroka že ves čas zahteva še strožje ukrepe, zdaj npr. berem novico, da tudi UKC Ljubljana predlaga uvedbo obveznega cepljenja.
Alenka Bratušek je imela zanimiv odgovor v zvezi z ukrepi (vprašanje se je konkretno nanašalo na silvestrovanja in na obvezno cepljenje). In sicer, da je zaradi zavoženega vodenja epidemije nezaupanje ljudi tako visoko, da z ukrepi ne dosežemo učinka. Počakati je treba na to, da virus mutira v nenevarno obliko in potem bo epidemije konec.
Alenka Bratušek (SAB): V tej razgreti politični situaciji, ob tem, ko je tej vladi uspelo Slovenijo razdeliti tako kot še nikoli, po našem mnenju noben ukrep več ne bo učinkoval. Edini način, da se Slovenija reši tega virusa, je, da bo preprosto izzvenel. Zato, ker ljudje vladi preprosto ne verjamejo, zato, ker ljudje vladi ne zaupajo. Zato, ker če vlada reče nekaj, ljudje iz protesta proti vladi delajo prav nasprotno, in jaz si želim, da imajo strokovnjaki prav in da bo naslednja pomlad lepša ter bo ta virus res po naravni poti izzvenel.
jajohojsasta greznica orgazmira….
avtor, ne bluzi, jj in možina sta kolega in vsa vprašanja so bil v naprej pripravljena predebatirana, nobenih odstopanj od napisaanga scenarija… pacient govori SAM, pove vse kar on hoče, noben ga ne preganja, upoštevaj vse faktorje, če hočeš debatirat o politiki..
V studiu, ki ga je vodila hren je bilo pa pet liderjev strank in pač pet različnih mnenj in, če zaradi drugega ne, se splača že zaradi tega poslušat, da slišiš to kako je Mesec imenoval to vlado….. POŠAST, hehe.. Prvič sem slišal in je odličen opis te vlade… Mesec, svaka čast. Seveda izbire je dosti na tako imenovani Levi strani, čeprav mi je kul naziv totalno mimo v vseh pogledih
Na desni strani imamo/te pa na izbiro samo POŠAST, hehe, res odlično in zadetek v čisti center na tarči.
ja sej .. ena na ena in ena na 5 je mal drugač, tudi če zanemarimo dejstvo, da si je verjetno JJ sam izbiral vprašanja in načeloma Možini sploh ne bi blo treba bit tam 🙂
Je pa tko, da JJ v takih TV predstavitvah zgleda dokaj ok in bi mu marsikdo lahko še nasedel .. ampak mora potem ta ventil, ki ga zateguje takole na TV sprostit v psihopatskih twitih, kjer pride na plan njegova prava narava ..
Povejte mi en konkreten stavek katerega so izrekli in kjer je neka vizija kaj bi oni, opozicija počeli če bi vladali, kako bi oni delili denar, ne le da povedo mi bi to delali drugače, kako za vraga , tega ne povedo, mesečnik že grozi s čistkami, to je bilo konkretno, kobila enako grozi preko oglasov, skratka bilo bi zanimivo gledati kako bi se tile klali na oblasti, po drugi strani pa si jih ne želimo na oblasti ker bi to pomenilo prosti pad, edino kar bi znali narediti je zvišanje davkov in trošarin…
jasno in glasno, 30.12.2021 ob 11:42
Povejte mi en konkreten stavek katerega so izrekli in kjer je neka vizija kaj bi oni, opozicija počeli če bi vladali, kako bi oni delili denar, ne le da povedo mi bi to delali drugače, kako za vraga , tega ne povedo, mesečnik že grozi s čistkami, to je bilo konkretno, kobila enako grozi preko oglasov, skratka bilo bi zanimivo gledati kako bi se tile klali na oblasti, po drugi strani pa si jih ne želimo na oblasti ker bi to pomenilo prosti pad, edino kar bi znali narediti je zvišanje davkov in trošarin…
mesečnik
kobila
==> to je to, tako imenuje ljudi vsak pripadnik rumenosrajčne s(d)s greznice. No zdaj imamo lepo ime za to greznico…., ki se prebere tako…
————————————————————————
P O Š A S T
————————————————————————
hhccvvhhcc, 30.12.2021 ob 08:28
Mene je pogovor z opozicijo razočaral. V grobem povzeto kot “Ljudi ne bi silili v razne ukrepe kot npr. cepljenje, hkrati menimo, da se vlada zelo slabo spopada z epidemijo”. Ja, ljuba duša, če je tvoj odgovor na slabo vodenje epidemije nevodenje epidemije, potem … bog pomagaj.
Moteče tudi to, da so nekateri predstavniki opozicije večkrat poudarili, da bi bolj poslušali stroko, hkrati pa da ljudi ne bi silili v ukrepe. To ne gre skupaj, stroka že ves čas zahteva še strožje ukrepe, zdaj npr. berem novico, da tudi UKC Ljubljana predlaga uvedbo obveznega cepljenja.
Alenka Bratušek je imela zanimiv odgovor v zvezi z ukrepi (vprašanje se je konkretno nanašalo na silvestrovanja in na obvezno cepljenje). In sicer, da je zaradi zavoženega vodenja epidemije nezaupanje ljudi tako visoko, da z ukrepi ne dosežemo učinka. Počakati je treba na to, da virus mutira v nenevarno obliko in potem bo epidemije konec.
Alenka Bratušek (SAB): V tej razgreti politični situaciji, ob tem, ko je tej vladi uspelo Slovenijo razdeliti tako kot še nikoli, po našem mnenju noben ukrep več ne bo učinkoval. Edini način, da se Slovenija reši tega virusa, je, da bo preprosto izzvenel. Zato, ker ljudje vladi preprosto ne verjamejo, zato, ker ljudje vladi ne zaupajo. Zato, ker če vlada reče nekaj, ljudje iz protesta proti vladi delajo prav nasprotno, in jaz si želim, da imajo strokovnjaki prav in da bo naslednja pomlad lepša ter bo ta virus res po naravni poti izzvenel.
TUkaj se pa motiš. Stroka za vodenje epidemije so epidemiologi, ki so proti obveznemu cepljenju, proti PC, proti so bili tudi zaprtju občin, policijski uri itd. A vlada se rada zgovarja na svojo stroko, ki jo sestavljajo pulmologi, infektologi, ki NISO strokovnjaki za obvladovanje epidemije, ampak za zdravljenje točno določenih bolezni. Kaj logarca ali beovička ve o obratovanju lokalov, druženju ljudi, prodaji nogavic? Isto kot ti ali jaz. To ni stroka, to je fasada stroke.
Janša ni dobil vprašanj vnaprej, on je v resnici sestavil govor in zraven še vprašanja, katera so sovpadala k njegovim lažem. Možina je bil tam zato, ker samogovor pač ni prišel v poštev in je oddaja morala zgledati kot nekakšen intervju. Kako pa bi zgledalo, da bi zraven Ivana bila postavljena lončnica, h kateri bi se gospod Janša obračal in ji tvezil svoje nebuloze?!
Janševo tovarišico Hrenovo so nastavili k “opoziciji”, zraven dodali še Jelinčiča in Desus, ter jima omogočili, da nekje prideta do besede in “uravnotežita” odgovore opozicije.
Skratka, nova NoraTV.
enostavno (ne)zabavno, 30.12.2021 ob 15:03
Janša ni dobil vprašanj vnaprej, on je v resnici sestavil govor in zraven še vprašanja, katera so sovpadala k njegovim lažem. Možina je bil tam zato, ker samogovor pač ni prišel v poštev in je oddaja morala zgledati kot nekakšen intervju. Kako pa bi zgledalo, da bi zraven Ivana bila postavljena lončnica, h kateri bi se gospod Janša obračal in ji tvezil svoje nebuloze?!
Janševo tovarišico Hrenovo so nastavili k “opoziciji”, zraven dodali še Jelinčiča in Desus, ter jima omogočili, da nekje prideta do besede in “uravnotežita” odgovore opozicije.
Skratka, nova NoraTV.
enostavno (ne)zabavno, se strinjam s tabo. Kot da smo včeraj gledali novo Noro24TV. Možina je itak oboževalec Velikega Vodje, Hrenova je bila pa z opozicijskimi voditelji precej nepotrpežljiva, kar zoprna. Če bi Veliki Vodja sedel ob njej, bi se najbrž stopila v lužico od samega navdušenja in občudovanja. Tako da… resnično še ena Nora24TV, to res zelo rabimo!!??
Djjdjdjmc, 30.12.2021 ob 07:40
Fajonova je že vedela zakaj je ni bilo. Najbrže sta si s Hrenovo gorki še iz njenih RTVjevskih časov. Mi je pa všeč, da jim voditeljica ni pustila mlatiti prazne slame.
Možina je bil veliko bolj prijazen.
Možina je janšev “vritoleznik” par exellence, seveda bo prijazen do svojega gospodarja.
Jaz se tud ne zanimam tolk za politiko- razkajfalo me je ” izdajstvo” desusa, nove slovenije in jelinčičeve stranke. njih poslancev….da ne dosegajo kvot pri interpelacijah, da bi se znebili določenih, ki niso za nikamor…nikakor nič ne premakne…čiči pa čaki na pomlad…ampak ali se bo kaj premaknilo na bolje ??
Kakšni poslanci so to, kako glasujejo, kje imajo vest, moralo, občutke do ljudi…ma nimam besed…že iz osnove v politiki ne bi smelo biti ljudje, ki so kakorkoli obtoženi, obsojeni, itd…samo, da obstaja sum na kakršnokoli korupcijo…itd…
Ampak dokler se v ljudeh- volilcih nekaj ne premakne ne bo napredka in bodo prepucavanja namesto vrednote…utopija, …pa kje so mladi v politiki,( tudi Tonin ni za politiko, žal…) neobremenjeni, nepodkupljivi…ne pa ti pohlepni slineži, ki jih videti ne moremo več…( ala Jelinčič, Počivavček….Hojs…) a to premore Slovenija…diskasting !!!!
pa713, 30.12.2021 ob 16:35
Ampak da je Hren tko desna si pa res nisem mislila. No sej jo res ni blo kaj dosti na spregled zadnje čase, ko levi furajo RTV. Drugač mi je bla kar ok ona, ampak tole je vodila zelo čudno. Čim je kdo kaj čez vlado, je takoj rdeča ratala in sopihala in prekinjala 🙂 Ni blo fino gledat.
Perutničke so ji zrasle, jasno. saj se je na koncu oddaje videlo, ko je začela zevati kot riba na suhem in je bleknila tisto o “kdo pravi, da na volitvah SDS ne bo zmagal” oz. nekaj v tem smislu.
Kar se tiče njenega pojavljanja v oddajah pa ni bilo pričakovati, da bo ona postavljala vprašanja Počivalšku, Toninu in ostalim kradljivcem o kraji pri medicinskih pripomočkih in opremi, tega tudi Rosvitka ne bi zmogla.
Popay npr, 30.12.2021 ob 09:34
jajohojsasta greznica orgazmira….
avtor, ne bluzi, jj in možina sta kolega in vsa vprašanja so bil v naprej pripravljena predebatirana, nobenih odstopanj od napisaanga scenarija… pacient govori SAM, pove vse kar on hoče, noben ga ne preganja, upoštevaj vse faktorje, če hočeš debatirat o politiki..
V studiu, ki ga je vodila hren je bilo pa pet liderjev strank in pač pet različnih mnenj in, če zaradi drugega ne, se splača že zaradi tega poslušat, da slišiš to kako je Mesec imenoval to vlado….. POŠAST, hehe.. Prvič sem slišal in je odličen opis te vlade… Mesec, svaka čast. Seveda izbire je dosti na tako imenovani Levi strani, čeprav mi je kul naziv totalno mimo v vseh pogledih
Na desni strani imamo/te pa na izbiro samo POŠAST, hehe, res odlično in zadetek v čisti center na tarči.
????
Končno nekdo na RTV, ki je KULibane malo bolj resno povprašal po zdravju.
Pa se je začelo jecljanje.
Zamisli si, da ne bi bilo 90 % medijev levo usmerjenih kako bi izgledali ti ubogi reveži.
Kdo to voli, men ni jasno.
Fajn, če ne morete Janše prebavljat, sam da tele komedijante voliš, moraš bit pa dokaj premaknjen.
Forum je zaprt za komentiranje.