Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste hvaležni Bogu za vse?

A ste hvaležni Bogu za vse?

Za srečo in veselje v vašem življenju; za trpljenje, ki vas je izučilo? Ste že izrazili svojo hvaležnost?

Jaz jo bom zdajle. Hvala ti Bog za vse. Jezus, iskreno se ti zahvaljujem.

Hvala Bog, Hvala Jezus in Hvala Sveti Duh. Vsem trem želim prisrčno novo leto

Odgovor na objavo uporabnika
praznično vzdušje, 30.12.2021 ob 00:05

Za srečo in veselje v vašem življenju; za trpljenje, ki vas je izučilo? Ste že izrazili svojo hvaležnost?

Jaz jo bom zdajle. Hvala ti Bog za vse. Jezus, iskreno se ti zahvaljujem.

Hvala Bog, Hvala Jezus in Hvala Sveti Duh. Vsem trem želim prisrčno novo leto

Upam da ni hec. Drugače pa ja, sem hvaležna za veliko stvari, molitve pa ne škodijo.

napačnemu Bogu se zahvaljuješ za vse našteto.

A ste smesni ? Kaksen bog ?  Boga ni, v te pravljnice nekdo izobrazen in razgledan ne more verjet.

Ne.

Za dobro ja.

Za slabo res ne.

Vec mu znam tezit( da me ozdravi in pusti zivet kot sama zelim), ne pa da me muci…

Znam mu tudi ostro zatezit.

Samo nic ne pomaga.

Da bi se pa za bolezni in tezave zahvaljevala, to pa ne. Ker mi prinasajo samo slabo, nic dobrega. Nisem udrena v glavo, kot nekateri da se zahvaljujejo za vse. Ne, ne.

Dokler bo prej uslisal nekoga ki preklinja kot mene ki prosim, potem vem koliko je ura.

Ko slisim ene ki mi znajo rect, da bi se mogla zahvaljevat, ker mi je moz umrl, ker je otrok bolan

Taki recem, ” da je udrena v glavo, prfuknjena, motena”.

In bejz od take/ takih.

Hvalezna sem da mi je vdihnil zivljenje in da nam je dal napotke za to zivljenje, vse ostalo je na meni kako bom ali ne bom delovala. Izbira mojih dejanj je moja.

Hvala za življenje, hvala za hrano, za obleko, za stanovanje, za hišo, za vse, kar imamo. Živimo v miru, blaginji, nič nam ne manjka.

Žal so tudi bolezni, razočaranja, izgube, smrt, sestavni del življenja. Tudi trpljenje je del življenja. Če nam bi šlo vedno vse gladko, ali bo sploh še znali ceniti življenje in vse, kar imamo?

Pa kaj ste zabiti, zahvaljevali bi se nekemu domnevnemu bitju za dobro, za slabo pa isto? Kot da kocko vržeš in se zahvaljuješ. “Hvala, kocka, da si mi pokazala enko.” “Hvala, kocka, da si mi dala šestko”. Mix nakljčnih dogodkov dobiš ravno tako, če cajta ne zabijaš za neko prosjačenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close