Odnos z parterico
Lep pozdrav z partnerico sva skupaj priblizno leto. Spoznala sva se na morju ko sem prisel iz svice. In takoj sva se ujela. Ona mi je zacela pisat. Prej nisem imel resne zveze zato sem zagrabil. Ko sem prvic prisel iz svice sva si dopisval. In ko sem prisel sva seksala skoz sva seksala vsak 2 dan. In potem me je cakala da sem spet prisel. Ko sem odsel je jokala da ni mogla vozt. Prisla je do mene tudi in videvala sva se v italiji. Ko je odsla je vedno jokala in objemala. Zaradi tega sm se odlocil da pridem nazaj v slo nacrtvala sva tudi otroka. Ona je stara 35 jaz 27. Ko sem prisel do nje zivet je bilo uredu ko je kar na enkrat se zacel pravi pekel. Ona ni nasla sluzbe in kar sem naredil sem naredil narobe. Na koncu sem postal pesek na vrvici ko je delal z mano kar je hotla. Vcasih smo se ga z druzbo napili in mi je odprlo zivc. Kolegica je bila kar naprej pri njej po cele dnevo ko sem prisel iz sluzbe. Na koncu je prislo do tega da mi ni hotla dat za seksat in je spala z dvema otrokoma ki jih ima 6 in 9. Pocasi je zacelo zmankovat denarja. In sem prodal avto da sm ji vrnil. Skregala sva se parkrat in sem 2 krat spokal in se spet vrnil k njej. Doma so me imeli za idijota. Ampak jst nocem nobenga poslusat. Se zmeraj nekaj cutim do nje. Sedaj sem sel v najem in sem zraven nje blizu spet sva en teden seksala ko da ni nc pol ima pa une dneva ko kakor koli se premaknem ali recem nardim narobe in morem it h sebi. Pravi da noce pred tamalmi a ko sem bil prej pri njej sva delala scasta. Danes sem bil spet pri njej pa sem jo uprasal a bova kej pa prav da noce pred tamalmi. Pol jo pa uprasam a bova k ne bo tamalih pa rece da ne ve. In da ji perem mozak pa da manipuliram z njo. Zanima me vase mnenje ce ne to vredno vse skupaj. Na zadnje sem pust svico in nisem zadost vreden in kar koli nardim ne naredim zadosti dobro. Ucasih je na fb aktivna pa mi ne odpise tako hitro kod mi je ucasih. Ko jo uprasam z kom si pise je vsa zivcna in rece da si lahko pise z komor koli. Ona je stara 35 jaz 27 ima 2 otroka stara 6 in 9.
Forum je zaprt za komentiranje.