Sinov sošolec-poškodba
Ojla,
Mene pa zanima če je dejasnko to mogoče Oz če se kakšen tak obstaja, ker se mi zdi da je skoraj nerealno met tako vezo v današnjih dneh Oz ko prebiram kaj vse se drugim dogaja..
UGL, srečno poročena 3leta, skupaj nekje 7let.. Imava fantka prihaja še drugi…
Nebi varal, raje to pove če bi že kdaj moglo prit do tega.. Priden za delat, nikoli mu ni težko preživljat družino (seveda delava oba), s tem da si vse deliva – prihodki, delo doma(od posode, oblek, dejansko vse) delo kot služba.. Kot oče je neverjeten in nebi mogla najt – si zamislit bolj primernega očeta.. Hoče In Si želi preživet čas z otrokom – marsikdo ne… Se tašča se coha po glavi in jo, muci ko kliče 3x na dan da zakaj mi pomaga… Toliko in samo pozitivnega da se včasih uprasam če je lahko še boljši? ? Seveda se ne pritožujem sem res hvaležna da ga imam ker si res deliva vse tako določena dela so opravljena hitreje in imava posledično več časa zase, otroka in uživanje.. Privoščim vsaki ženski taksno podporo kot jo mam js..
Vseeno bom vesela kakšnega komentarja-mnenja..
Pa vse lepo v naslednjem letu?❤️
Lahko potrdim, da obstaja. Imam takega moža. Poročena 7 let, skupaj sva 16. Vse si deliva, prihodki skupni, delamo vse skupaj, vzaneva si tudi čas zase in vsak zase. Skratka, obstajajo tudi taki. Mu je pa že tašča privzgojila vrednote in spoštovanje ter delovne navade. Je fajn ženska. Sm vesela, da sem imela to srečo, da sva se našla.
Zanimivo, 29.12.2021 ob 21:16
Ojla,
Mene pa zanima če je dejasnko to mogoče Oz če se kakšen tak obstaja, ker se mi zdi da je skoraj nerealno met tako vezo v današnjih dneh Oz ko prebiram kaj vse se drugim dogaja..
UGL, srečno poročena 3leta, skupaj nekje 7let.. Imava fantka prihaja še drugi…
Nebi varal, raje to pove če bi že kdaj moglo prit do tega.. Priden za delat, nikoli mu ni težko preživljat družino (seveda delava oba), s tem da si vse deliva – prihodki, delo doma(od posode, oblek, dejansko vse) delo kot služba.. Kot oče je neverjeten in nebi mogla najt – si zamislit bolj primernega očeta.. Hoče In Si želi preživet čas z otrokom – marsikdo ne… Se tašča se coha po glavi in jo, muci ko kliče 3x na dan da zakaj mi pomaga… Toliko in samo pozitivnega da se včasih uprasam če je lahko še boljši? ? Seveda se ne pritožujem sem res hvaležna da ga imam ker si res deliva vse tako določena dela so opravljena hitreje in imava posledično več časa zase, otroka in uživanje.. Privoščim vsaki ženski taksno podporo kot jo mam js..
Vseeno bom vesela kakšnega komentarja-mnenja..
Pa vse lepo v naslednjem letu?❤️
@ Zanimivo
Me sploh ne preseneča. Ogromno ljudi je dejansko sposobno doseči v življenju veliko več, kot dosežejo in to skoraj na vseh področjih. Eni celo več, kot si upajo sanjati. Razlika je samo v razmišljanju v glavi. Med tem ko večina išče razloge zakaj nekaj NE… drugi iščejo razloge, zakaj nekaj DA in se podajo na pot kljub tveganju, negotovosti… rešujejo probleme sproti, ter seveda sprejemajo odgovornost za svoje odločitve. ?
Kar avtorica opisuje je povsem običajno razmerje, enako kot ga imam tudi jaz in velika večina ljudi, ki jih poznam. Na takšen način se obnašajo/mo normalni ljudje, ki smo sposobni pogledat tudi malo dlja od lastne riti in čutimo spoštovanje do partnerja. Trditev, da si na to ponosna saj ima večina veliko bolj bedne odnose je napačna. Naj objasnim zakaj tako mislim (nadaljni zapis bo za nekatere žaljiv, ampak vedite da to ni moj namen, to je podrocje na katerem sem dostudiral in sem tudi zaposlen).
Običajno ne prebiram tovrstnih forumov, danes prvič komentiram. Prav tej forumi so tudi krivi, da imate vsi napačno- negativno predstavo realnosti. Dejansko nima večina ljudi slabih odnosov ampak imamo tako kot je opisala avtorica. Ker pa zadovoljni ljudje običajno tega običajno ne gredo pisati online, ostajajo tu zgodbe ljudi v stiski in bedi. Vi te zgodbe vsakodnevno prebirate in si ustvarjate nerealne predstave o svetu in druzbi v kateri živite.
Moj nasvet je, da se posvetite socializiranju z ljudmi v vašem realnem življenju in hitro boste zaznali, da ni vse tako slabo kot izgleda.
Tudi jaz mislim,da nas je vecina ljudi v takem “normalnem” razmerju. Jaz ze 12 let,dva soloobvezna otroka in tudi stevilni prijatelji (druzine) s katerimi se druzimo zelo pogosto,enako-lepe veze. Morate se zavedati,da na forum pisejo tisti ljudje,ki imajo tezave v vezai in upajo na nasvet oz.mnenje drugih. Srecni te potrebe nimajo. Vecina nas je v takih vezah,ne skrbi, vse je ok 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.