Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Strokovna skupina, pazi pazi

Strokovna skupina, pazi pazi

Spet predlagajo obvezno cepljenje za starejše od 50 let. In ob tem ne preverijo smrtnosti v tej starostni skupini?! Pa kakšna strokovnost je to?! Upam, da za kakšnega od predlagateljev ne ugotovimo, kar se govori za avstrijskega zdravstvenega ministra-da so on in njegova družina največji dobavitelji cepilnih kontejnerjev? In on med prvimi ministri na svetu predlaga obvezno cepljenje…

Upam,da bo tega te konc,predvsem strašenja,nič ne more bit obvezno v vezi s korono

Kakšno T majico s sporočilom pa je imela gnes Logarjeva za v javnost?

Tale stokovna skupina se v navezi s politiko doslej ni ravno izkazala. Spomnimo se zapisanih in izgovorjenih priporočil in ostalega pametovanja od začetka do danes. Marsikaj se je že čez par mesecev izkazalo za slabo predvidevanje, neresnice, zavajanje, če ne celo za čisto laž. Po kakšni logiki naj bi ji verjeli in zaupali še naprej?

Zločinsko se mi zdi predlagati prisilno cepljenje s testnimi cepivi, katerih kar pogostih škodljivih posledic ne morejo več pometati pod preprogo.

Sicer pa je Kacin lepo rekel: pejmo se mal hecat.

Pisal je: Lahko predlagam, kar mi med jutranjo potrebo pride na pamet.

Drug stavek pa: kaj mi pa morete.

Ampak OK – Jerala s kemijskega inštituta je včeraj izjavil z ainformativno oddajo, da če bo šlo “tako hitro sedaj”, naj bi po novem letu zapirali šole, če bo šlo tako naprej.

Pa ga je Logarjeva povozila, so povedali  v info oddaji, da “je umirila te strasti” – strokovna skupina : šole ostajajo po novem letu odprte 🙂 O takđnem predlogu strokovna skupina ni ne razpravljala, niti predlagala. Tudi  s šolskega ministrstva so sporočili: šole ostajajo odprte.

Naj se umiri malo tale g. Jerala s Kemijskega inštituta, mu je slava kovid javnega nastopanja stopila v glavo, pa dodatki očitno tudi.

Nekaj me zanima: a bo kdo od teh cepilsko – posiljevalskih sadistov kdaj odgovarjal za psihično in čustveno stisko, ki jo povzročajo mnogim od necepljenih ljudi?! Bo kdo kdaj odgovarjal za to?!

Prav nagnusni so s tem posiljevanjem!

Ta svet je zblaznel, saj hočejo zločinci in kriminalci zapirati zdrave in poštene ljudi.

Vsake pol leta ena garsonjerca v žepu pa tud ni slabo. Teledva upata, da bo tole trajalo čim dlje. Zato pa sta za obvezno cepljenje, ker je zdaj že jasno, da najbolj precepljene države najbolj povečujejo okužbe. Gremo torej z obvezo, da dosežemo Dansko, ki ima danes najvišjo incidenco na svetu in noro hud val po tej njihovi blazno uspešni cepilni strategiji.

A se res tile covid “strokovnjaki” ne bojijo,da se bo kdo našel,ki ima poln kurac tega siljenja v cepljenje in bo koga likvidiral???!!!

Tega, da bo enmu film počil se tudi jaz bojim. Resno. Ker se jim bo en na vratih pojavu tako kot un pred leti v Šempetru.

Jih razumem. Malo je posvečenih, ki poznajo ozadje,  kakšne zaveze in obljube so bile dane, kdo koga drži za goltanec ali kaj drugega. Tudi žvenket denarja je dobra motivacija.

Sem bolj lene sorte in na protestih sem bila nazadnje na Roški, ko sem zaneseno vzklikala za JJ in četverico. Če pa bo padel resen predlog za prisilno cepljenje, grem tudi pri minus 25.

Če pa bi imela mladoletnega otroka in bi ga hoteli prisilno cepiti, bi ga lahko le prek mojega trupla. V tem primeru bi postal truplo še kdo drug.

Edino pravilno, vsi 50+ so rizična skupina, ki množično polnijo covidne oddelke, poleg tega so tudi najmanj rizični kar se tiče stranskih učinkov cepiva. Če bodo 50+ 100% cepljeni se mladim in otrokom ne bo treba. Podpiram.

Odgovor na objavo uporabnika
Jahhhhno, 28.12.2021 ob 19:57

Edino pravilno, vsi 50+ so rizična skupina, ki množično polnijo covidne oddelke, poleg tega so tudi najmanj rizični kar se tiče stranskih učinkov cepiva. Če bodo 50+ 100% cepljeni se mladim in otrokom ne bo treba. Podpiram.

polnijo ja – cepljeni polnijo bolnice na vseh oddelkih, tudi na koronskem – remember – gojc polno cepljeni na intenzivi…

beri članek – v švici so v bolnici celo taki 3x cepljeni.. pogooglaj malo novice – toliko o tem šodr cepivu dejansko je cepivo tisto, ki poganja okužbe in polni bolnice – s korono in tudi s stranskimi učinki

hellyes, 28.12.2021 ob 19:59

polnijo ja – cepljeni polnijo bolnice na vseh oddelkih, tudi na koronskem – remember – gojc polno cepljeni na intenzivi…

beri članek – v švici so v bolnici celo taki 3x cepljeni.. pogooglaj malo novice – toliko o tem šodr cepivu dejansko je cepivo tisto, ki poganja okužbe in polni bolnice – s korono in tudi s stranskimi učinki

Lani tak čas je bilo v bolnicah 100% necepljenih. Letos je 80% necepljenih in nekaj tistih, ki jim cepivo ne prime oz. je že popustilo. Tako kot pri vsakem cepivu in zdravilu.

Roman Jerala naj umiri svoj ego, 28.12.2021 ob 19:10

Ampak OK – Jerala s kemijskega inštituta je včeraj izjavil z ainformativno oddajo, da če bo šlo “tako hitro sedaj”, naj bi po novem letu zapirali šole, če bo šlo tako naprej.

Pa ga je Logarjeva povozila, so povedali  v info oddaji, da “je umirila te strasti” – strokovna skupina : šole ostajajo po novem letu odprte 🙂 O takđnem predlogu strokovna skupina ni ne razpravljala, niti predlagala. Tudi  s šolskega ministrstva so sporočili: šole ostajajo odprte.

Naj se umiri malo tale g. Jerala s Kemijskega inštituta, mu je slava kovid javnega nastopanja stopila v glavo, pa dodatki očitno tudi.

Jerala je tudi napovedal, da bomo do novega leta VSI cepljeni ali pa okuženi.

Prav, 3 dni še ima čas, da zbolimo.

Zlata ribica641, 28.12.2021 ob 20:15

Jerala je tudi napovedal, da bomo do novega leta VSI cepljeni ali pa okuženi.

Prav, 3 dni še ima čas, da zbolimo.

Rekel je do konca sezone, torej zime. Imamo še 2-3 mesece. Ko zavlada omikron bo šlo hitro. Kot ošpice pri indijancih.

Frend147, 28.12.2021 ob 18:54

Spet predlagajo obvezno cepljenje za starejše od 50 let. In ob tem ne preverijo smrtnosti v tej starostni skupini?! Pa kakšna strokovnost je to?! Upam, da za kakšnega od predlagateljev ne ugotovimo, kar se govori za avstrijskega zdravstvenega ministra-da so on in njegova družina največji dobavitelji cepilnih kontejnerjev? In on med prvimi ministri na svetu predlaga obvezno cepljenje…

Ma kakšna stroka, to je STOKA, ki je dobr plačana.

Ena južna neprijavljena, 28.12.2021 ob 20:24

Ma kakšna stroka, to je STOKA, ki je dobr plačana.

Hvala ti, za ta res globok in izviren prispevek.

Kolk glup morš bit, da po zadnjih podatkih v Evropi predlagaš obvezno cepljenje. V Švici so hospitalizirani tudi 3x cepljeni!! Kdo torej polni bolnišnice??

Danes na Rtvslo:

Tudi v Švici je omikron prevladal. Okoli 55 odstotkov vseh okužb je sedaj z omikronom, pričakujejo pa, da bodo kmalu predstavljale skoraj vse okužbe, so sporočile zdravstvene oblasti.

Opozarjajo, da so med hospitaliziranimi tudi tisti, ki so prejeli tretji odmerek cepiva proti covidu. Takšnih naj bi bilo okoli 40. Ministrstvo za zdravje izpostavlja, da petemu valu epidemije ni videti konca in zato so nujne omejitve stikov med ljudmi.

Švica ima eno najvišjih stopenj okužb v celinski Evropi, najbolj prizadeti pa so mladi med 20.in 30. letom. V zadnjem dnevu so zaznali več kot 13.000 novih okužb, za januar jih pričakujejo dnevno 20.000.

V 8,6-milijonski državi se je vsaj z dvema odmerkoma doslej cepilo 67 odstotkov prebivalcev, 22 odstotkov pa tudi s tretjim.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/finska-prepovedala-vstop-necepljenim-rekord-okuzb-v-italiji/606613

Podpiraj ti svoje joške, mene pa pusti pri miru.

Predvideva se, da bo pomagal 246 odmerek, če pa ta ne, pa zagotovo 312. Učinkovitost bo 100 %, kar pomeni, da bo vseh 10 Zemljanov, ki bodo še ostali, popolnoma zaščitenih.

Tem trem skuštranim blondinkam se je čisto utrgalo. Bolj se jim dokazuje, da cepivo ne opravlja s ojega poslanstva bolj grozijo, lažejo. Ja število okuženih včeraj 1800 pa še nekaj, ampak % so pa nižji kot predvčerajšnjim. Naj že enkrat povedo koliko še rabijo, jim damo, ljudi naj pustijo pri miru in naj prenehajo z grožnjami kaj bi bilo če bi …

Jaz pa čisto kratko in jedrnato.

Tace stran od mojega telesa in mislim prekleto resno.

Vrh ledene gore so dosegli in zdej naj plezajo dol. Amen.

Pozdrav soncu, 28.12.2021 ob 21:52

Jaz pa čisto kratko in jedrnato.

Tace stran od mojega telesa in mislim prekleto resno.

Vrh ledene gore so dosegli in zdej naj plezajo dol. Amen.

Enako sporočilo od tukaj!

Naj jih bes plenta!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close