Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Antivakserji, kakšno kontracpcijo uporabljate?

Antivakserji, kakšno kontracpcijo uporabljate?

Antivakserji, kakšno kontrapcijo uporabljate?

Bi bilo mogoče pametno moškega iskati med antivakserji, ker verjetno uporabljate kondome?

Jaz ti lahko povem da sem cepljena, v življenju pa nisem popila ene same kontracepcijske tablete. Tega šita ne dam vase pa če mi plačaš. Mož je tudi cepljen in sva na kondomih ja. Otroci pa že odrasli.

Jaz tudi cepljena, izjemno slabe izkušnje s KT, mireno. Pa zelo slabe izkušnje z moškimi, ker ne bi uporabljali kondomov. Pa sem mislila, da se med antivakserji najde kak tak primeren :).

Antivakserce jedo kt kot bombončke. Ker njihovim antivakserskim dedcem tič dol pade, če mu umenijo kondom.

In kdo so antivakseri? Tisti,ki smo preboleli in se nočemo cepiti?!!!! Ker imamo večjo zaščito kot cepljeni??!!!!

Virtualni svet v katerem smo nam nudi neskončno raznih možnosti. Vsak lahko poliže to ?modro tarčo. To pomeni, da imamo vse jezike združene v en jezik. Smo kot eno telo. V isti poziciji kot ste vi, je nevidno bitje nasprotnega spola.

Sanjaj ti, da bo antivakser uporabljal kondom. Antivakserjem to na kraj pameti ne pade. Bo že ženska jedla KT.

Metoda pazi?

Brez kemije mi to delamo

Odgovor na objavo uporabnika
Zasavčanka, 28.12.2021 ob 20:01

Metoda pazi?

Brez kemije mi to delamo

To je pa pogost način moških. Bom pazil pravijo. Naslednja faza je pa, ko jokajo okrog kako jim je ženska otroka podtaknila. On ga ni želel, ona pa kar noseča.

Jedla kontracepcijske, vedela sem, kaj jem, z ginekologinjo sva pregledali moje zdravstveno stanje in je temu primerno napisala recept zanje. Vedela sem, kaj jem in kaki so stranski učinki. KT so bile dolgo in dobro testirane in znane vse prednosti, slabosti in stranski učinki, tako kratko kot tudi dolgoročni.

Kovida nisem prebolela, cepila se ne bom, dokler ne bo postopek za cepljenje enak kot pa je bil za KT.

Jaz pa takole, 28.12.2021 ob 20:10

Jedla kontracepcijske, vedela sem, kaj jem, z ginekologinjo sva pregledali moje zdravstveno stanje in je temu primerno napisala recept zanje. Vedela sem, kaj jem in kaki so stranski učinki. KT so bile dolgo in dobro testirane in znane vse prednosti, slabosti in stranski učinki, tako kratko kot tudi dolgoročni.

Kovida nisem prebolela, cepila se ne bom, dokler ne bo postopek za cepljenje enak kot pa je bil za KT.

ko bo ta postopek mimo, tebe že davno ne bo več 🙂

huntatunta, 28.12.2021 ob 18:19

Antivakserji, kakšno kontrapcijo uporabljate?

Bi bilo mogoče pametno moškega iskati med antivakserji, ker verjetno uporabljate kondome?

Kondome, seveda. A  cepljenci rajši papate kemijo, vam je res vseeno, kaj zmečete vase? Ko kante…

topaje, 28.12.2021 ob 20:07

To je pa pogost način moških. Bom pazil pravijo. Naslednja faza je pa, ko jokajo okrog kako jim je ženska otroka podtaknila. On ga ni želel, ona pa kar noseča.

Pri resni zvezi in stalnemu partnerju se to grem, da ne bo pomote.

Moškim ne stoji, če uporabijo kondom. Težko najti takega, da bi mu stal. Pa med antivakserji ne iskat. Oni ne bodo uporabljali kondoma, ker jih moti lateks. Pravi antivakser ne bo tiča v nekaj takega tlačil.

Matejo Logar….zagledas njen spačen zabuhel fris te  mine do seksa , ko odpre uste te mine sploh misel na otroke, kaj ce  se ti rodi taksen stvor kot je ona?hehe

Včerajšnji prenos protesta ti da jasno sliko – te ženske in moški  nobene kontracepcije, ker ni niti seksa.

Kakšne face!  Kakšni grumpi, pa pehte…. ta bitja niti slučajno ne seksajo, saj zato pa norijo, nekje je treba sprostiti energijo.

Zelo preprosto! Vsi cepljeni odpadete!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close