Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj imet službo? Resno

Zakaj imet službo? Resno

Saj vam ni treba delat. Lahko uživate na socialni podpori 🙂

Samo bedaki garajo in crkujejo zaradi služb, medtem ko mi “lenuhi” uživamo in se ukvarjamo s hobiji, potujemo, hodimo ven

Vi deloholiki pa umirate od zavisti. Hehehe

To je gotovo izjava od južnaka.

Zaradi denarja sigurno ne, tisti ki hodi v službo zaradi denarja je največji bedak – zavozi si življenje že v štartu.

Služba ti mora predstavljati hobi, veselje, izzive, socialne stike, predvsem pa občutek da si naredil nekaj koristnega in greš mirne duše spat.

Delati za tistih bogih 1200 eur na mesec plače za lastnika podjetja, ki služi miljone je kretenizem.

Za avtorja,

kam za vraga vi na socialkah lahko potujete? Pa ne mi s Hrvaško spet…

Ja socialci uživate in potujete ja. Uživate ob alkotu in čikih in potujete do RK in CSD, pa še malo na tednik če rata. Večino časa pa uživate na tem forumu in bentite čez vse. Državo, dohtarje, vse ki imajo več kot vi, ženske, pse, otroke, moške….nihče ni varen pred pametovanjem ljudi, ki imajo 24h dnevno možnost cel čas zabiti za to da gluposti razmišljajo.

Socialkarji seveda potujejo. Od hladilnika do kavča in nazaj.:) V mama hotelu seveda. In ja, full se imajo fajn in na polno uživajo življenje. hahahahaha…………

Odgovor na objavo uporabnika
hahahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaa, 28.12.2021 ob 18:03

Ja socialci uživate in potujete ja. Uživate ob alkotu in čikih in potujete do RK in CSD, pa še malo na tednik če rata. Večino časa pa uživate na tem forumu in bentite čez vse. Državo, dohtarje, vse ki imajo več kot vi, ženske, pse, otroke, moške….nihče ni varen pred pametovanjem ljudi, ki imajo 24h dnevno možnost cel čas zabiti za to da gluposti razmišljajo.

Pa po čistem naključju nimajo nikakršne šole narejene.

phehehe, 28.12.2021 ob 15:17

Saj vam ni treba delat. Lahko uživate na socialni podpori 🙂

Samo bedaki garajo in crkujejo zaradi služb, medtem ko mi “lenuhi” uživamo in se ukvarjamo s hobiji, potujemo, hodimo ven

Vi deloholiki pa umirate od zavisti. Hehehe

S kakšnim hobijem točno se ukvarjaš? Drkanje ni hobi. Čakanje da te mami pokliče na kosilo tudi ne. Sprehod do bankomata vsak mesec pogledat če je socialna tudi ne. Nalivanjem z alkotom da vsaj za par ur pozabiš na svojo bedo tudi ni hobi.

Potujete? Kam že? Te mamica s sabo vozi v Umag? Ja lepo 🙂

In nekateri ne trpimo v službi. Nam to omogoča življenje. In ne ne menjam za životarjenje in nekoristno koriščenje kisika. Meni pač ni cilj življenje preživotariti ampak živeti. Je velika razlika. Kar seveda težko razumeš če je cel tvoj svet tvoja otroška sobica, od mami speglane gate in par pirov na dan da imaš energijo pametovati ljudem po internetu in se vsaj za sekundo počutiš kot da celo sodeluješ v življenju.

GOODLIFE, 28.12.2021 ob 16:24

Zaradi denarja sigurno ne, tisti ki hodi v službo zaradi denarja je največji bedak – zavozi si življenje že v štartu.

Služba ti mora predstavljati hobi, veselje, izzive, socialne stike, predvsem pa občutek da si naredil nekaj koristnega in greš mirne duše spat.

Delati za tistih bogih 1200 eur na mesec plače za lastnika podjetja, ki služi miljone je kretenizem.

Po tvojem potem, če uživaš v službi dobiš avtomatsko več ali kaj. Jaz v svoji službi uživam pa je včasih kar napeto, vendar vedno iziv. Je raznoliko, nikoli dolgčas, čas mine kot bi mignil. Pa vseeno ne nosim milijonov ali pa par jurček domov.

In kaj jim bo šola? Saj za tisto protestiranje v centru ne rabijo nobene šole!

Bolje tistih 400 na mesec kot tistih ubogih 12oo. ;))

:)))))

Znam te tico, 28.12.2021 ob 15:40

To je gotovo izjava od južnaka.

Zdej pa reci da nima prav.

Stari… Ja kicmu za druge lomit NECU.

Kamal, 28.12.2021 ob 18:23

Po tvojem potem, če uživaš v službi dobiš avtomatsko več ali kaj. Jaz v svoji službi uživam pa je včasih kar napeto, vendar vedno iziv. Je raznoliko, nikoli dolgčas, čas mine kot bi mignil. Pa vseeno ne nosim milijonov ali pa par jurček domov.

Morda si me narobe razumel – absolutno podpiram to da UŽIVAŠ v službi. Niso vsi za sp-je, podjetnike,.. hotel sem napisati, da je narobe če delaš SAMO za denar. Ajde, če je velik – potem stisneš zobe za nekaj let.

Je pa res, da je vedno več ljudi 40+ v mama hotelu. Ampak ene to osrečuje:)) Mene ne moti, kljub temu da tudi jaz posredno prispevam v njihovo blagajno.

?????

Jaa res je. Nemozemo svi bit na socialnoj. Mora neko radit. Placat to.

Hvala ker supportate to. Pravi team work. Svaka cast, ne…

JAh, če bi full garala, crkovala…in to še za mjhn dnar, bi tud sama zihr raj socialko zbrala, dokler pač ne bi naśla boljšga šihta. Treba gledat na svoje zdravje. Dokler mi je pa služba  kot en hobi, pa da se full dobr štekamo med sabo…pa ne mislm menjat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close