Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je tale foter nategnil folk na starševskem???

A je tale foter nategnil folk na starševskem???

FOTO: Zavajanje očeta treh otrok, da živi v nevzdržnih razmerah – ob donaciji drv pa je sledilo presenečenje

Nekam znana tema mi je tole.

mejl je že pustil tle gor v eni fukfehtarski tem.

v googlu ostanejo sledi tut če tle gor brišejo. lohk je še ker od tle

Ni ne prvi ne zadnji. Pa ravno pravi čas je izbral, ko so ljudje okoli božičabolj odprtih denarnic. Žal to meče slabo luč na tiste, ki so res potrebni pomoči.

Grdo. Naj ga karma useka tam kjer ga bo bolelo.

Včasih so se lastniki foruma in moderatorji prvo prepričali o resničnosti težav, preden se je sprožila kaka akcija. Enako bi sklepala, da bodo tudi tam na občini storili.

A je tu govora u uporabniku “Veseli oče”?

To je tisti, k+je tu objavil temo, Šnelca je pa potem celega vraga zagnala na FB in naprej. Kura brez možgan, ki ni nič preverila, potegnila v to kup ljudi, zdej se pa dela trota.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2697, 28.12.2021 ob 13:05

To je tisti, k+je tu objavil temo, Šnelca je pa potem celega vraga zagnala na FB in naprej. Kura brez možgan, ki ni nič preverila, potegnila v to kup ljudi, zdej se pa dela trota.

Pod katerim imenom je na FB pisala?

Verjemite. Bog ima za vsakega šibo.

Za moje pojme tudi s strani občine malo neprimerna reakcija. Se to prej nič ne preveri?

V primeru, pa da bi bilo stanje kot ga je ta moški opisoval resnično, pa tudi…pridejo nenajavljeni, s kamerami in mediji, ker če komu pomagaš je seveda najpomenbneje, da se pri tem poslikaš in posnameš in pokažeš…

Sem pa tudi sama imela na tem forumu izkušnjo, ko je šlo, vsaj po moji presoji, za nateg. Gospe, ki je takrat prosila, če to bere, se ni treba bat, da bi razkrila njene podatke. Sem obljubila, da ne bom in jih ne bom. Pa tudi nimam jih več.

Pa sej niti ne vem ali je prav da to pišem ali ne. Po eni strani bi želel ljudi posvarit, da ne nasedajo vsakemu – ne ker bi bilo problem dat, morda ima vseeno manj kot jaz. Ampak ker enostavno ni pošteno tako izkoriščanje. Po drugi strane ne bi želela ljudi odvrniti od tega, da pomagajo, ko je to potrebno.

Ne da bi jaz vedela, da me kdaj kaksen vesel oče nategnil.

Koji si ti faktor da bos o meni kaj blebetal al sodil?

Koji si ti kurz da bi jst tebi pijancu mogla kaj pojasnjevat?

Napisi zase naj ti zbirajo za flaso. Pa upam da ti jo kak v rito zatakne.

Ej decko pri meni si sel dobro skozi. Lahko bi bilo bolj crno.

Upam, da si zastoplo pijano govedo, je v tvojem jeziku

……

Za druge: pred dnevi sem ze napisala dodaten komentar, pojasnilo.

Šnelca_783, 28.12.2021 ob 14:00

Koji si ti faktor da bos o meni kaj blebetal al sodil?

Koji si ti kurz da bi jst tebi pijancu mogla kaj pojasnjevat?

Napisi zase naj ti zbirajo za flaso. Pa upam da ti jo kak v rito zatakne.

Ej decko pri meni si sel dobro skozi. Lahko bi bilo bolj crno.

Upam, da si zastoplo pijano govedo, je v tvojem jeziku

……

Za druge: pred dnevi sem ze napisala dodaten komentar, pojasnilo.

Za Anonimno 2697, z malim kurcicem.

Šnelca je dobra oseba.

za tisto anonimno

Kaj se spravljate na Šnelco?!? Je samo dober človek, ki je hotel pomagati. Svojo jezo stresite na tega očeta, prevaranta. On je tu baraba.  Glede na prebrano še en psihič ki za svoj ego iskorišča svoje otroke. Grem stavit da “nič nima” da mu ne bi bilo potrebno slučajno kaj plačat za otroke.

Taki so najbolj nizkotne barabe. Svoje otroke vlači po internetu, da bi se lahko okoristil na njihov račun. Ne ve čigava je hiša pa podne menja v njej? Naj proda bmv 5 od svoje parterice in naj poskrbi za otroke! A to pa ne? Ta tip ni o od očeta. Župan ima prav, ubogi otroci.

Če imamo vsaj kolikor toliko dejavne javne službe, bi ga morali ovadit zaradi prevare. Csd pa poskrbet za dobrobit otrok.

Na prvo žogo ni treba takoj obsojati ljudi, ker nihče ne more vedet, kaj je res. Ti pisunčki so pa spet nekomu škodo naredili. In to samo zato ker ima možakar star služben avto v gozdu parkiran. Ma jaz bi se raje na pokvarjene medije spravila, ki komaj čakajo “šokantne drame” za branost.

Grenivka422, 28.12.2021 ob 14:24

Na prvo žogo ni treba takoj obsojati ljudi, ker nihče ne more vedet, kaj je res. Ti pisunčki so pa spet nekomu škodo naredili. In to samo zato ker ima možakar star služben avto v gozdu parkiran. Ma jaz bi se raje na pokvarjene medije spravila, ki komaj čakajo “šokantne drame” za branost.

SE strinjam. Tale zgodba je  morda enako nepreverjena.

Ne dirajte mi Snelce.

Šnelca_783, 28.12.2021 ob 14:01

Za Anonimno 2697, z malim kurcicem.

te moram razočarat, nimam majhnega kurca, tako da ne bo nič. sem ženska namreč.

da se pa tako razburiš, ker si nepreverjeno zadevo dala naprej (zaradi vrtoglavice menda, smo prebrali, ja), pa marsikaj pove o tebi.

in če ne dojameš, da si s tem naredila nepopravljivo škodo vsem, ki pomoč resnično potrebujejo, ker ljudje enostavno zgubijo zaupanje, si poleg primitivnosti še zabita.

-misst-, 28.12.2021 ob 13:45

Za moje pojme tudi s strani občine malo neprimerna reakcija. Se to prej nič ne preveri?

V primeru, pa da bi bilo stanje kot ga je ta moški opisoval resnično, pa tudi…pridejo nenajavljeni, s kamerami in mediji, ker če komu pomagaš je seveda najpomenbneje, da se pri tem poslikaš in posnameš in pokažeš…

A veš zakaj? Moška sočut do moškega- ker se tudi moški postavijo, poistovetijo v njegovo trenutno vlogo tistega moškega. In ja, sočut, izkoriščevalcii pa igrajko na karto sočutja – sedaj v teh predprazničnih mesecih še toliko bolj ratuje.  Enako kot uno združenje očetov… In ja, je moral župan Destrnika, g. Pukšič upraviči  z izjavo za javnost, kar je realno videl na lastne oči. Ker so 6 m3 drv  že skipali. IN ker se je izkazalo, da je tip velik nategun. da ne nateguje samo  tadruge partnerice  z MBW5 z nemško registrcijo 🙂

da stoji MBW “5ka” z nemškimi tablicami zadaj skrita za hišo, da je od nove partnerke ( da mu je bilo tako pojasnjeno), je povedal pa g. Pukšič, v kamero 🙂

Anonimno 2697, 28.12.2021 ob 15:01

te moram razočarat, nimam majhnega kurca, tako da ne bo nič. sem ženska namreč.

da se pa tako razburiš, ker si nepreverjeno zadevo dala naprej (zaradi vrtoglavice menda, smo prebrali, ja), pa marsikaj pove o tebi.

in če ne dojameš, da si s tem naredila nepopravljivo škodo vsem, ki pomoč resnično potrebujejo, ker ljudje enostavno zgubijo zaupanje, si poleg primitivnosti še zabita.

Kurčiš pa se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neprijavljena, 28.12.2021 ob 14:18

Kaj se spravljate na Šnelco?!? Je samo dober človek, ki je hotel pomagati. Svojo jezo stresite na tega očeta, prevaranta. On je tu baraba.  Glede na prebrano še en psihič ki za svoj ego iskorišča svoje otroke. Grem stavit da “nič nima” da mu ne bi bilo potrebno slučajno kaj plačat za otroke.

Taki so najbolj nizkotne barabe. Svoje otroke vlači po internetu, da bi se lahko okoristil na njihov račun. Ne ve čigava je hiša pa podne menja v njej? Naj proda bmv 5 od svoje parterice in naj poskrbi za otroke! A to pa ne? Ta tip ni o od očeta. Župan ima prav, ubogi otroci.

Če imamo vsaj kolikor toliko dejavne javne službe, bi ga morali ovadit zaradi prevare. Csd pa poskrbet za dobrobit otrok.

Povzetek(meni) besed ob pomoči tej družini na terenu:

Najmlajsi je kar “pobegnil” v sobo… srednji je bil v kuhinji z sestro od njega ki je tudi glih pripeljala jim neke stvari. Ta starejsi pa je pridno pomagal nosit stvari in bolj ali manj gledal v tla…ker mu je bilo nerodno in se enih 10 krat zahvalil s solznimi ocmi. Tudi sam gospod je bil zelo zahavlen in ni nasel besed kak bi se zahvalil…takoj nas je pobavil tudi not v hiso da naj si pogledamo kaksno je zares.

Dej ne bluzi no – poglej in poslušaj si izjavo župana Pukšiča  🙂 On bo pa ja vedel, kaj je videl in slišal tam in na podlagi česa je podal tako izjavo v kamero za javnost, kot jo je. Pohlep in požrešnost, izkoriščanje dobrote na plečih lastnih otrok je pa najgrše dejanje. In to lahko naredijo samo neumni možgani.

tehtnica ima vedno dva konca, 28.12.2021 ob 15:27

Dej ne bluzi no – poglej in poslušaj si izjavo župana Pukšiča  🙂 On bo pa ja vedel, kaj je videl in slišal tam in na podlagi česa je podal tako izjavo v kamero za javnost, kot jo je. Pohlep in požrešnost, izkoriščanje dobrote na plečih lastnih otrok je pa najgrše dejanje. In to lahko naredijo samo neumni možgani.

za tole, ker ni scitiralo:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close