Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čistilo za steklo

Čistilo za steklo

Vaše najljubjše in naj boljše, kvalitetno in dišeče? Moje je tandil moder iz hoferja( minus – močan grd vonj). Mercatorjev Dax, svetlomoder. Ter Dm – jev. Z mokro cunjo vse pobrišem in potem pošpricam za steklo ter do suhega zglancam z drugo krpo. Vse se sveti. Od kuhinje, oken, dnevnega regala.

Zgolj Stelex. Ne probam drugega.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena mami, 27.12.2021 ob 17:52

Zgolj Stelex. Ne probam drugega.

Zakaj in ali samo za okna uporabiš?

Stelex !!!

Vsa cistila vecinoma kupujem v Eurospinu, edino alkohol za ciscenje kupujem posebej.

Za na hitro kak flek pocistit z gladkih povrsin, uporabljam cistilo za steklo, ko pa pomivam okna, ogledala, kuhinjo in take gladke povrsine, pa na koncu zglancam z alkoholom.

Eurospin, 27.12.2021 ob 17:58

Vsa cistila vecinoma kupujem v Eurospinu, edino alkohol za ciscenje kupujem posebej.

Za na hitro kak flek pocistit z gladkih povrsin, uporabljam cistilo za steklo, ko pa pomivam okna, ogledala, kuhinjo in take gladke povrsine, pa na koncu zglancam z alkoholom.

Kako zglancaš s krpo ali časopisom in kateri alkohol, kje se kupi? Zglancaš zaradi videza ali higiene?

Gospodinjstvo, 27.12.2021 ob 17:54

Zakaj in ali samo za okna uporabiš?

Ne, za indukcijo, omarice, za prah. Pošpricam in zbrišem s kuhinjskimi papirnatimi brisačkami.

Za maščobo pa Meglio za protfane od pećice.

Gospodinjstvo, 27.12.2021 ob 17:50

Vaše najljubjše in naj boljše, kvalitetno in dišeče? Moje je tandil moder iz hoferja( minus – močan grd vonj). Mercatorjev Dax, svetlomoder. Ter Dm – jev. Z mokro cunjo vse pobrišem in potem pošpricam za steklo ter do suhega zglancam z drugo krpo. Vse se sveti. Od kuhinje, oken, dnevnega regala.

Isto, Hoferjev prozoren, dm, muller. Dax iz Mercatorja mi je zanič, stekla so flekasta.

Stelex mi je premočen, roke mi poškoduje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close