Vdor v partnerjev telefon
Kaj storiti v primeru ko partner ne odgovori iskreno na tvoja vprašanja in že na daleč vidiš , da je raje izbral laž? V tem primeru potem lahko pokukaš v njegov telefon ? No , jaz sem to storila še preden je on to opazil in kljub temu je izbral zanikanje in laži . Telefon mi je pokazal drugače .,
Največkrat so nasveti , pogovor ne vohunjenje. Ampak kaj , ko pa nasprotna stran tudi med pogovorom laže kot pes.
Hvala bogu za telefone .,drugače še najprej živiš v zablodi in partnerjevimi natrosenimi lažmi.
Kaj storiti v primeru ko partner ne odgovori iskreno na tvoja vprašanja in že na daleč vidiš , da je raje izbral laž? V tem primeru potem lahko pokukaš v njegov telefon ?
Če že na daleč vidiš, da laže, zakaj je potem treba v telefon zijat? Zdaj si gledala v telefon, pa še kar filozofiraš in si glavo razbijaš. V računalnik tudi poglej, pred tem ne bo miru. Pa veš koliko SMSov je šele izbrisal ali hrani kje drugje? Joooooooj, s tem boš imela še 20 let dela, hahahahah.
Veš kaj v tistem trenutku, ko si posumila, da nekaj ni OK, si rabila potrditev, ki si jo dobila na njegovem telefonu. In prav je, da si to naredila, zdej pa sam načevljaj varalico, da se ne prikaže več v tvojem življenju. Tut jaz sem šel čez to, pa edino, kar mi je žal je, da je nisem takoj steral iz svojega življenja ampak sem se nekaj za brezveze slepil in upal.
Podpiram da se telefon pogleda, ko se pojavijo utemeljeni dvomi, ali je partner iskren. Tako ne zabijaš let v utvari, da imaš iskren in odkrit odnos, ki je edini pravi. Bog ne daj da se vmes otroci rodijo.
Če iščeš iskren odnos, si zdaj sama sebi dokazala, da to ni, njemu ne rabiš kazat dokazov, ker jih ve, se zaveda svojih dejanj in laži zelo dobro. Zdaj pa pojdi proč od njega.
Anonimno6679, 27.12.2021 ob 17:35
Ma, ne nebi rada kaj servirala. Hotela sem povedati , da ne pomaga iskren pogovor in se oseba raje poslužuje besed kot so naprimer: Ne, nisem več v stiku z njo, ne, ne dopisujeva si , ne videvam je itd….in to samo zato , da bi še naprej imela oboje.,
-
Prepričala sem se prek telefona , da laže
Enakega mnenja in žal tudi to se mi je zgodilo. Pa drugače, če izbriše sproti smse in klice, obstajajo izpiski za do 3 mesece nazaj na mobilnem operaterju. Preveč je teh laži in potem for, da če ne zaupaš, ker hočeš vpogled v mobitel, socialna omrežja, emaile ipd Eh, ni zaupanja, če ni deljenja gesel!!! Vsi pari, ki se odlično razumejo, si nič ne prikrivajo! Larifari to da ima vsak svoj svet. Seveda ima, ampak ga deli z drugim!
Obstajajo tudi “skriti detektorji” aplikacija, ki jo namestiš v nekaj minutah in zbrišeš ikono, da je ne vidi na mobitelu, potem pa prejemaš vsa obvestila, kar počne na mobitelu. ne poznam aplikacije, ma lih je ena frendica to naredila svojemu tipu, ker nonstop laže in prikriva, pa ne more priti do resnice.
Zapustiti nedokončano, da ne veš točne resnice, je muka in trpljenje. Raje se dokopati do konca, pa potem imeti svoj zaključek. Je dosti lažje it naprej!
Ne pa tle natolcevati, da kaj ji bo in kaj mora vedet blabla ne, tudi film s slabim koncem al da se ne ve, kaj je na koncu poanta filma, je kr neki. To bi morali spodbujati, da naj se pritisne tak folk v slepo ulico, da jim je resnica, priznanje in razlaga edini izhod!!! Pa magari ta izhod bil dokončni zaključek!
Enkrat že pred leti sva šla z eno po ulici. Potem, ko jo je njen “partner” po telefonu poklical, jo je začelo kar zanašati. Ona je bila super, ampak totalno naprogramirana, kar na daljavo. Tolk je bila super, da sem njeno podobo kar na papir narisal. Vse okrog vas je animacija, ste v centru animacije kot animator. Tudi tekst, ki ga spremljate je animacija.
sanja ne sanja, 30.12.2021 ob 22:37
Enakega mnenja in žal tudi to se mi je zgodilo. Pa drugače, če izbriše sproti smse in klice, obstajajo izpiski za do 3 mesece nazaj na mobilnem operaterju. Preveč je teh laži in potem for, da če ne zaupaš, ker hočeš vpogled v mobitel, socialna omrežja, emaile ipd Eh, ni zaupanja, če ni deljenja gesel!!! Vsi pari, ki se odlično razumejo, si nič ne prikrivajo! Larifari to da ima vsak svoj svet. Seveda ima, ampak ga deli z drugim!
Obstajajo tudi “skriti detektorji” aplikacija, ki jo namestiš v nekaj minutah in zbrišeš ikono, da je ne vidi na mobitelu, potem pa prejemaš vsa obvestila, kar počne na mobitelu. ne poznam aplikacije, ma lih je ena frendica to naredila svojemu tipu, ker nonstop laže in prikriva, pa ne more priti do resnice.
Zapustiti nedokončano, da ne veš točne resnice, je muka in trpljenje. Raje se dokopati do konca, pa potem imeti svoj zaključek. Je dosti lažje it naprej!
Ne pa tle natolcevati, da kaj ji bo in kaj mora vedet blabla ne, tudi film s slabim koncem al da se ne ve, kaj je na koncu poanta filma, je kr neki. To bi morali spodbujati, da naj se pritisne tak folk v slepo ulico, da jim je resnica, priznanje in razlaga edini izhod!!! Pa magari ta izhod bil dokončni zaključek!
Kup zmešanih babnic.
Pajki, 31.12.2021 ob 07:38
Če partnerju ne zaupam, če vem da mi laže, prikriva, zavaja… ne rabim telefona… Enostavno grem.
In to sva dorekla na začetku zveze. Ko bom izgubila zaupanje v njega – ali on v mene – adijo.
Pri moji bivši sem opatil isto… Včasih sva imela svoje mobilce v kuhinji na pultu, potem pa naenkrat opazim, da svojega mobilca začne vedno nositi s seboj, tudi če gre samo na WC… Enkrat ga je pozabila v avtu in je imela cel histeričen napad, kje je telefon.. Tako niti nisem potreboval nobenega dokaza ampak sem “lajdro” enostavno vrgel čez prag… K sreči nisem nasilnež, ker bi se sicer za njo hujše končalo.
ja pa dobro, če si tako prepričana v laž, mu jo pod nos prinesi dokaz, brez vohunjenje v telefon. Raje razmisli, če ti že, kje tiči vzrok. zadnjič je bi brati, da ljudje skrivajo denar pred partnerji. Ampak so tudi navedli. razlog. Če ni zaupanja med dvema, ki je temelj, nič ne obstane. No morda negativa, ki skoplje dončno jamo v propad, ki je pričakovan.
Forum je zaprt za komentiranje.