Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V kopru moški raznosil letake z golo bivšo partnerico

V kopru moški raznosil letake z golo bivšo partnerico

hehehe, ta pa se je sladko maščeval za  verjetno prevaro:

.https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/po-kopru-raznosil-gole-fotografije-bivse-partnerke.html

Upam, da dobi m alo kazen – poštenjak prevarani; manjšo kazen, kot tisti, ki za preživetje ukrade “pašteto in žemljo”.

Kakšen bedak, najprej ga je prevarala, zdaj bo še pa kazen dobil. No, sam da mu bo lažje.

kje pa piše, da ga je prevarala?

Grem stavit, da ga ni prevarala ampak je človek samo nedorasel ego psihopat, ki ne prenese, da se ga je baba končno znebila. Tak tip človeka najverjetneje izvaja tudi psihično nasilje.

Ženska ima najbrž srečo, da je živa ostala in da se ji je “samo” tako maščeval, da si ga je drznila pustiti.

To počnejo psihopati. Obnašajo se po enakih vzorcih.

Pred kaznijo naj ga pregleda psihiater.

V moških glavah….

Kje so slike ?

Jaz sem včasih tudi mislil enako… Ampak mojo bivšo kurbo do potankosti poznajo vsi naokoli, da pa slike nosil v sodenje mesto se mi pa res ne da ?

To so problemi. Ni problem narediti neko sestavljanko.  V kakšnem westrnu vidimo kje na drevesu kakšen letak, kjer je gor obraz nekoga in spodaj piše WANTED.

Za prevaro so ponavadi trije  Razlogi za varanje? Saj si sploh ne predstavljam, da recimo greš na bus ali mimo, pa potem neko nago vidiš. Ali našega. Groza  Še Nederlaci imajo svojo pot v izložbah.   Ok, ni opravičljivo, da se vara, ampak kdo je sedaj v večji sramoti? Oba. Komunikacija ljudje, ne pa nude.

V vsaki ženski je princesa skrita.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2701, 27.12.2021 ob 18:03

kje pa piše, da ga je prevarala?

Imaš prav, nikjer ne piše, da ga je dejansko prevarala, ampak bedak verjetno misli, da ga je, in mislil bo to še, ko bo že 10 let poročena z drugim. Ni mu lahko in situacijo si je še poslabšal, ker je bedak.

kakšen bedak, 27.12.2021 ob 20:30

Imaš prav, nikjer ne piše, da ga je dejansko prevarala, ampak bedak verjetno misli, da ga je, in mislil bo to še, ko bo že 10 let poročena z drugim. Ni mu lahko in situacijo si je še poslabšal, ker je bedak.

Pa daj no, nekaj je že bilo, da ga je prizadela. To je pač drastika, ne piše niti, da ga je pustila. Ne vem, zdi se mi, da ravno uporabljaš besedo bedak.

to si večina moških želi narediti glede bivših kurbic a nimajo jajc

Mene sam zanimajo slike

Saj za določene kurve, ki jih samo še vlak ni povozil, niti ne bi bilo treba objavljati slik, saj že vsi v mestih zanje vedo, kajo pizdovje imajo in ne bi nič novega videli.

večina žensk je itak navadnihh kurbic ki si drugega ne zaslužijo, škoda ker bo moral it sedet ona pa bo fukala naprejjjjj

Meni samo zanima, kako je prišel do slik. Če jo je na skrivaj slikal brez njene privolitve, potem je zrel za tožbo. Če pa se je punca zavestno pustila slikati, ali mu poslala svoje slike potem so to njegove slike in jih lahko pokaže komur hoče.

kj mu je ndrila da ga je pripravla do tazga koraka?

sj tle gor skojz pisarte kj vse bi nrdil tistim ki vara? a zdj če bi pisal da je bla žena tista k je talela slike decovkga mikropenisa bi ji pa babovje monovsko  ploskal?

viš temu rečemo dvojno merilo femnacizma!

Tezko sodim kaj bi bilo.Ne bit mone tam v kopru pa mal posharite slikco teh letakov tu da vidimo o cemu se gre…

V bistvu sploh ne razumem.

Ne glede na razlog, predvidevam, da je bil zelo prizadet in užaljen, da je raztrosil listke z njeno sliko golote.

Samo porajajo se mi vprašanja: kaj je žežel s tem sporočiti, povedati?

Ali to, da ima ženska grdo telo?

Ali to, da ima ženska lepo telo?

Ali samo to, da mu je ta ženska pustila, da jo je slikal?

Ali to, da gre za slike, ki jih je pridobil pri svojem zalezovanju?

Ali je fant revež, ki je sledil ženski in med spolnim aktom z drugim moškim posnel njene fotografije golega telesa?

Ali je imel to čast, da se mu je (pred časom, ko ji je bil zanimiv), pustila slikati vedoč, da se bo nekoč lahko naslajal in tolažil le z njenimi golimi fotkami?

KAJ JE ŽELEL REVČEK SPOROČITI?  Kaj mislite?

cel kup perverznežev tu, ki hočejo te slike hahahahahahh

Evo vam slike

Hm ne znam prilepit.

phahaha, 27.12.2021 ob 22:32

cel kup perverznežev tu, ki hočejo te slike hahahahahahh

sm tle gor rajš kurce lepjo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close