Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Protest Ljubljana danes-sedaj

Protest Ljubljana danes-sedaj

( https://www.youtube.com/watch?v=tuumhA891qg )

Spet nekaj, o čemer mediji ne bodo poročali.

In vmes se slišijo bedaki,ki pravijo, pustite jih (ker jih nagovarjajo) saj samo opravljajo svoje delo.

STE ŽIVE PRIČE ABSURDU ZLOBI IN NEUMNOSTI TER ŽIVE PRIČE OBSTOJU STVARTSVA IN NJEGOVE RESNICE

Odgovor na objavo uporabnika
darwindarko, 27.12.2021 ob 12:47

In vmes se slišijo bedaki,ki pravijo, pustite jih (ker jih nagovarjajo) saj samo opravljajo svoje delo.

STE ŽIVE PRIČE ABSURDU ZLOBI IN NEUMNOSTI TER ŽIVE PRIČE OBSTOJU STVARTSVA IN NJEGOVE RESNICE

Ravno gledam. Ta Vodušek ne bo posnel tako kot je treba, ker je bil Janšev potrčko. Ljudje pa namesto da se smejejo in snemajo, bi kaj povedali kot se šika.

Grenivka422, 27.12.2021 ob 12:58

Ravno gledam. Ta Vodušek ne bo posnel tako kot je treba, ker je bil Janšev potrčko. Ljudje pa namesto da se smejejo in snemajo, bi kaj povedali kot se šika.

Saj poizkuša snemati čim bolj dejansko. Večkrat pogledam, kako snema in ni videti, da bi namerno kaj prikrival. Sploh pa tudi drugi snemajo in mnogo tega ne bo ostalo skritega.

Na transparentih piše: ZDRAVNIKI, VRNITE LICENCE, NOVINARJI, NEHAJTE LAGAT

A kdo to razume?

darwindarko, 27.12.2021 ob 13:01

Saj poizkuša snemati čim bolj dejansko. Večkrat pogledam, kako snema in ni videti, da bi namerno kaj prikrival. Sploh pa tudi drugi snemajo in mnogo tega ne bo ostalo skritega.

Ma kaj jaz vem, sumljiv je ? se spomnim pred leti ko je JJ šel na Triglav, pa je Vladimir gor rinil za njim z eno mini kamero in mu lezel v rit ?? njegovo top TV redko pogledam, grem pa na njegovo spletno stran, tudi Požarja z rezervo berem, gledam ne. Škoda mojih lepih oči za te norce ??

Transparent, 27.12.2021 ob 13:28

Na transparentih piše: ZDRAVNIKI, VRNITE LICENCE, NOVINARJI, NEHAJTE LAGAT

A kdo to razume?

Napiši si enako pa daj zvečer ko greš ajat to pod pouštr. Mogoče boš jutri doumel ali pa počakaj na podgane, saj kmalu poiščejo svojo vrsto.

Kaj pa tu ni nerazumljivega? Meni je vse jasno. Vsem je zadišal denar od farmacije. Vsi lažejo!

Grenivka422, 27.12.2021 ob 13:32

Kaj pa tu ni nerazumljivega? Meni je vse jasno. Vsem je zadišal denar od farmacije. Vsi lažejo!

Za avtorja: Transparent

Kaj pa so to za eni norci?

Ljubljančani, res ste idioti, da teh teroristov ne zmečete v tisti kanal, ki ga imenujete Ljubljanica.

darwindarko, 27.12.2021 ob 12:23

( https://www.youtube.com/watch?v=tuumhA891qg )

Nič novega Darko, samo klošarji se spet zbirajo… Saj veš, socialkarji, te so v ljubljani zbrani na kupu..

Kaj zdajle ob tej uri protestirajo v Ljubljani??? Kako pa to?

Pri Prvem dnevniku niso nič poročali.

Kokoši, 27.12.2021 ob 13:53

Kaj zdajle ob tej uri protestirajo v Ljubljani??? Kako pa to?

Pri Prvem dnevniku niso nič poročali.

ni res!

so poročali, čeprav res ni jasno, zakaj tem bedakom posvečajo toliko pozornosti!!!

hansa, 27.12.2021 ob 13:47

Nič novega Darko, samo klošarji se spet zbirajo… Saj veš, socialkarji, te so v ljubljani zbrani na kupu..

Saj je v redu, če se človek poheca in veselje širi ampak resnično ti povem, da te bo minil vsak smeh in vsak hec.

Veš kako največji upor proti lažniku nastane?

Ne s tistimi, ki od začetka vedo, da se jim laže ter se nad njimi seje teror temveč s takimi, kot si ti.

Ti boš med njimi,ki se bodo za resnico borili z vsem kar imajo in bodo imeli.

Zapomni si moje besede,ker resnica ti jih piše.

Ko dan uresničitve moje napovedi tebi bo prišel ti bo tako spoznanje, kot moč in uteha.

OMG, kakšni so pa ti tipi:(

Je še koga strah?

Pa to še traja? Kako pa to, da so izbrali tasko zgodnjo uro za protest?

Kaj dela policija ? Naj pripelje vodni top in stušira te norce, ki ne upoštevajo nič od nič.

Kokoši, 27.12.2021 ob 14:11

Pa to še traja? Kako pa to, da so izbrali tasko zgodnjo uro za protest?

Pravi upor se dogaja v srcu. To kar pa gledaš lahko po internetu in spremljaš z očmi pa je samo odtenek tega,kar zares živi.

(V ŽIVO) Pred DZ že od devetih zjutraj napovedan velik protest proti sprejemu zakona PKP 10

Meni se pa zdi fajn zakon. Reveži bi vsaj nekaj dobili ….

Morda zaradi letnega časa, teme … Hm. Ne vem sam razmišljam. Nekdo je gor napisal, da so ti ljudje klošarji, socialkarji in da naj se jih zmeče v Ljubljanico. Sram vas je lahko za takšne nizkotne izjave. Človekov stan je tudi pogojen s to lažjo. Marsikdo nima ali ne more imet službe. Vsaka žalitev do sočloveka je odraz njega samega. Delitev in žalitev, spri in vladaj, ali kako že?!

Grenivka422, 27.12.2021 ob 14:29

Morda zaradi letnega časa, teme … Hm. Ne vem sam razmišljam. Nekdo je gor napisal, da so ti ljudje klošarji, socialkarji in da naj se jih zmeče v Ljubljanico. Sram vas je lahko za takšne nizkotne izjave. Človekov stan je tudi pogojen s to lažjo. Marsikdo nima ali ne more imet službe. Vsaka žalitev do sočloveka je odraz njega samega. Delitev in žalitev, spri in vladaj, ali kako že?!

Za Kokoši in ostale

Tako je

darwindarko, 27.12.2021 ob 14:32

Tako je

Za @Grenivka422

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close