Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šokirana! Soseda je sad brata in sestre!

Šokirana! Soseda je sad brata in sestre!

Izvedela sem, da je soseda, stara 31 let, hčerka staršev, ki pa sta brat in sestra!! Ona k sreči tega ne ve. Vsaj tako mislim, saj trdi, da svojega očeta ne pozna. Ampak njen oče je zelo blizu! Ima ga za strica. Res sem šokirana, ker so mi izgledali normalni ljudje. Tudi dobre odnose imamo, ampak po tem, ko sem to izvedela, ne vem več, kako naj jim pogledam v oči. Kadar jih vidim, se spomnim na to sprevrženo dejanje …

brigaj se zase. dobronamerni nasvet.

In kaj naj zdaj, umre zato ker si ti šokirana?

Verjetno so imeli zelo hudo travmo zaradi te izkušnje in verjetno ogromno pogovorov, morda psihologov, da lahko tako živijo, kot živijo zdaj, da niso kakšne sekire pele ali kaj takega.

Upam, da čutiš ogromno odgovornost, če to veš in če je vse res…in da se tega zavedaš… ker v nasprotnem primeru imaš lahko kakšno življenje na vesti, če ti to zleti iz ust… bi lahko s tem živela???

Saj veš, radovednost z mačko…

Odgovor na objavo uporabnika
Incest, 27.12.2021 ob 11:47

Izvedela sem, da je soseda, stara 31 let, hčerka staršev, ki pa sta brat in sestra!! Ona k sreči tega ne ve. Vsaj tako mislim, saj trdi, da svojega očeta ne pozna. Ampak njen oče je zelo blizu! Ima ga za strica. Res sem šokirana, ker so mi izgledali normalni ljudje. Tudi dobre odnose imamo, ampak po tem, ko sem to izvedela, ne vem več, kako naj jim pogledam v oči. Kadar jih vidim, se spomnim na to sprevrženo dejanje …

In kako natanko se že to tebe tiče?

Si bila zraven, da zagotovo ves, da sta imela brat in sestra odnose?

Prvo, tole je ‘rekla-kazala’, ti pa verjemi, kar hi es!

Drugo, zivljenje pise take in drugacne zgodbe! Dokler si ne obujes tuje ceblje in v njih prehodis 10 milj, ne sodi!

Tretje, kaj je soseda kriva pri vsem tem, si je sama izbrala starse?!

Bolj kot sam incest, se mi gravzajo ljudje kot si ti!

Si samo izvedela ali videla dokaze?

Morda soseda ve kdo je tvoj fotr!

In zakaj točno si ti šokirana?! Zakaj to tebe briga? In ja, samo še povej ji in boš popoln gnoj od gnoja gnoj.

Avtorica… Vaba za klike? Resnica?

In tudi, če bi bilo res, kaj se to tebe tiče? Boš zdaj slabše spala? Najverjetneje res.

Ce bi bilo res ne bi bila normalna /sorodstvo/

pri nas je cela vas v zlahti

slovenci kot slovenci

vsi se fukajo med sabo potem je pa toliko bolezni v druzinah ker je logicno to blv nasprotju z naravo

????

Kaj je tu krivo dekle. Nicesar. Nimata pameti, je clovek kot mi.

In kaj natančno je narobe s tem? Če to ni ponavljajoče v več generacijah ne bo nekih resnih posledic. Poglej zgodovino.

Sicer pa, kot so že ostali rekli, le kaj to tebe briga?

Pa a res imate tako malo v glavi, da se šokirate zaradi takih reči?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close