A bodi nehali že strasit o obveznem
Glede na njihove trditve, je praktično nemogoče, da še vedno obstajajo necepljeni in nepreboleli.Glede na dnevno število okuženih se postavlja vprašanje, koliko jih je ponovno okuženih, in seveda ključno vprašanje število, oziroma % cepljenih. Ali smo še vedno v četrtem valu, ali se je že začel peti?Koliko mutaci bomo še deležni,, in koliko doz, oziroma odmerkov, bi moralo zadostovati?Ali je stroka, oziroma realneje stoka, sposobna odgovoriti na ta vprašanja?
ZDRAVSTVO, 27.12.2021 ob 11:00
M;ene moti samo to, da v zdravstvu ni obveznega cepljenja!
To so že mnoge države uvedle.
Če gremo vsi na kolena zaradi zdravstva, naj se cepijo! Ne pa da samo kovid dodatke vlečejo!
Za to sem pripravljen it na ulico!
Popolnoma pravilno razmišljane, elita bi morala biti vzor, oziroma zvezda vodilja. Elita funkcionira po principu samo lastni interesi, vse drugo je pod točko razno
Čudno, cela Z Evropa precepljena, okužbe pa v nebo, da je vse rdeče. Tudi hospitaliziranih ni tako malo, ponekod več kot lani.
Sem pa ravno včeraj izvedela za primer, ko sta zbolela mož in žena, oba 60+. On zdrav in cepljen se je znašel v bolnišnici, žena ne cepljena s kronično obolelo ščitnico in visokim pritiskom prebolela kot prehlad.
159951, 27.12.2021 ob 11:05
Podpis
Še en podpis ZA obvezno cepljenje. Naredimo vendar nekaj zase. Podpišem vsak dan dvakrat, če ne zadostuje javno izraženo mnenje.
Če ne gre drugače pojdimo na referendum. Smo jih imeli že za vse sorte bedarij, imejmo še enega za nekaj koristnega!
Zelo pametno, 27.12.2021 ob 11:17
Še en podpis ZA obvezno cepljenje. Naredimo vendar nekaj zase. Podpišem vsak dan dvakrat, če ne zadostuje javno izraženo mnenje.
Če ne gre drugače pojdimo na referendum. Smo jih imeli že za vse sorte bedarij, imejmo še enega za nekaj koristnega!
V sanjah.
zato pa, 27.12.2021 ob 11:28
Dokler so cepiva v testni fazi (kar so!), me ne morejo prisiliti v obvezno cepljenje.
Nisem poskusna miš.
Hahaha, seveda si poskusna miš! Se ti zdi, da zdravnik ivedo vse o Covid-19? Da vedo vse o prebolevnosti, posledicah, zdravljenju? Pa vendar si se sama, prostovoljno odločila, da ga boš prebolela. Ker slej ko prej ga pač boš.
Torej si kar lepo poskusna miš, na kateri se bodo učili o Covidu :))))) Prostovoljna! :))
laboratorijska miš, 27.12.2021 ob 11:34
Hahaha, seveda si poskusna miš! Se ti zdi, da zdravnik ivedo vse o Covid-19? Da vedo vse o prebolevnosti, posledicah, zdravljenju? Pa vendar si se sama, prostovoljno odločila, da ga boš prebolela. Ker slej ko prej ga pač boš.
Torej si kar lepo poskusna miš, na kateri se bodo učili o Covidu :))))) Prostovoljna! :))
torej naj me pustijo, da bom še naprej prostovoljna poskusna miš za prebolevanje Covida. Saj rabijo tudi te podatke, ane :))
poskusne miške za cepivo naj pa najdejo kje drugje.
kako si predstavljate obvezno, 27.12.2021 ob 15:24
Kako si predstavljate obvezno cepljenje? Ne moreš v službo, če nisi cepljen. Ne moreš nikamor, če nisi cepljen? Greš k zdravniku;če si cepljen , te sprejme, sicer ne oz. če se pustiš cepit, te sprejme?
Kako deluje obvezno cepljenje? Pravne podlage menda nima.
Z omikronom tudi znanstvene nima več. Imunski pobeg – pred vsemi protitelesi, 1., 2., 3 .. x-te doze teh sedanjih peciv, pa še pred prebolelostjo in novimi zdravili. Znanost ravno odkrila.
Z omikronom bomo tako rekoč vsi spet na istem – kot bi bili vsi nepiknjeni.
Pa vse rdeče, 27.12.2021 ob 11:10
Čudno, cela Z Evropa precepljena, okužbe pa v nebo, da je vse rdeče. Tudi hospitaliziranih ni tako malo, ponekod več kot lani.
Sem pa ravno včeraj izvedela za primer, ko sta zbolela mož in žena, oba 60+. On zdrav in cepljen se je znašel v bolnišnici, žena ne cepljena s kronično obolelo ščitnico in visokim pritiskom prebolela kot prehlad.
To je laž. Med odraslimi nihče necepljen ne preboli covida kot prehlad, v najboljšem primeru ga prebolijo kot gripo z močnim kašljem.
Forum je zaprt za komentiranje.