Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Draga

Draga

Draga moja prijateljica, prosim ne klici me. Ne zelim te  več za prijateljico. Kje si bila lani celo leto? Dala si me na ignor, ker nisem bila cepljena. V začetku leta so mi odkrili raka. Ne, nisem se se cepila, zaradi slabega zdravstvenega stanja. Nisi se javila, do takrat, ko si izvedela, da sem zbolela za covidom, takrat si hotela vedeti kako je preboleti kovid, lepo od tebe. No, danes me kličeš in poveš kako sesuta si po pozivitvenem odmerku. Glej ne zanima me, zelim ti zdravje in sreče v svojem življenju, ne pa pusti na miru. Srečno!

P. S.

Upam, da……….

kaj imamo mi s tem? njej povej.

ok, super

Odgovor na objavo uporabnika
Vivica, 26.12.2021 ob 12:59

Draga moja prijateljica, prosim ne klici me. Ne zelim te  več za prijateljico. Kje si bila lani celo leto? Dala si me na ignor, ker nisem bila cepljena. V začetku leta so mi odkrili raka. Ne, nisem se se cepila, zaradi slabega zdravstvenega stanja. Nisi se javila, do takrat, ko si izvedela, da sem zbolela za covidom, takrat si hotela vedeti kako je preboleti kovid, lepo od tebe. No, danes me kličeš in poveš kako sesuta si po pozivitvenem odmerku. Glej ne zanima me, zelim ti zdravje in sreče v svojem življenju, ne pa pusti na miru. Srečno!

P. S.

Upam, da……….

Se smilis sama sebi? Delaj to privat. Jamranje ti ne bo pomagalo preboleti. Lp.

Če lahko eni sem smetijo bedarije, daj si preberi samo naslove, zakaj potem ona ne bi smela oddati kar želi?

Kruta realnost današnje dobe, ki nam jo servirajo. Prestrašiti ljudi in jih spretni med seboj.

Avtorica, upam, da ti je vsaj malo odleglo ko si dala to od sebe. Srečno za naprej!

Zakaj ji tega ne poveš?

Kako te je lani dala na ignor, ker nisi bila cepljena, če pa so pričeli cepiti šele konec leta, če nisi bil v eni od prednostnih skupin, pa si prišel na vrsto šele letos tam nekje pozno spomladi?? A je to spet neka glupa provokacija, kako cepljeni diskriminirajo necepljene….

Žal mi je zate, zelo žal… zato mi je žal, ker ne zaupaš medicini… kdo ti bo zdravil raka? Potrč in podobni velemumi? Ali boš kar prek FB?

Heheheh

Osli in bedaki

Tebe ne zanima kako je ona? Kaj pa če ima ona hujšega raka od tebe. Kaj pa če si ti egoist. Bodi sama.

Z veseljem si vzamem čas zate in greve na kofe.

P.s

Tudi jaz necepljena

Avtorica, ti pišeš o lani, kako si bila menda lani šikanirana, ker nisi bila cepljena.

Zanimivo. Namreč cepiti so začeli šele konec decembra lani, v domovih za ostarele.

Tebe pa je že celo leto dala na ignor? Hm, če pišeš provokacije, vsaj tako napiši, da bo nekako smiselno.

Sama sem skenslala vse anticepilske prijateljice. S tako omejenimi umi nocem imet opravka.  Pocutim se olajsano,  da sem se otresla slabih ljudi.

.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close