Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaljubljen v žensko, za katero sem izvedel, da je lajdra

Zaljubljen v žensko, za katero sem izvedel, da je lajdra

Sem poročen, oče dveh otrok, se imam za dobrega moža  in očeta, a stvar se je zakomplicirala, ker sem se zaljubil v drugo žensko. Res noro zaljubil. Tako kot še v svojo ženo nisem bil zaljubljen. Ampak ta ženska za katero sem misli, da je ženska mojega življenja sem izvedel nedavno, da seksa z več moškimi. To me je uničilo. Najprej nisem verjel potem sem jo napadel in jo zapustil ampak sem se potem spet vrnil k njej, ker brez nje ne morem. Nikoli si nisem mislil, da me bo lahko ženska tako uničila. Prej sem bil normalen in svoje žene nisem nikoli prevaral. Prekleta lajdra me je uročila.

Ja, tako bo. Urok je naredila in to v dogovoru s tvojo zeno. Vse da te unicijo. Kake so to lajdre. Pfej.

Cepec.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 25.12.2021 ob 22:13

Ja, tako bo. Urok je naredila in to v dogovoru s tvojo zeno. Vse da te unicijo. Kake so to lajdre. Pfej.

?

Grenivka422, 25.12.2021 ob 22:15

?

Si videla ti to, kake so te babe. ?

Se hudic zbezi pred njima.??

BTDT nepr., 25.12.2021 ob 22:13

Cepec.

Tih bod ti, ki sploh ženske še imel nisi. To ni tema za take kot si ti! Pejd z Excellom na pivo. Ali pa ti naj MATJAZKO pokaže svojo zbirko ženskega spodnjega perila in ženske lasulje.

Če bi bila ta ženska normalna se niti ne bi zapletala s poročenim moškim, tako da že to je bil prvi znak, da ne bo zvesta.

Če te prav razumem je omenjena ženska samska, kajne? Torej nikogar ne vara.

Ti pa si poročen gnoj, ki se goni okrog kot pes.

In ti potem njej, da je lajdra? Si ji plačal seks, verjetno, da ne. Za razliko od tebe, ona nikogar ne vara.

Eni deci se res gonite okrog kot psi.

Vse so lajdre. Ne poznam ene postene.

Momčilo, 25.12.2021 ob 22:54

Vse so lajdre. Ne poznam ene postene.

To je pa tako, možakar reče ženski lajdra, če da vsem seksat, samo njemu ne. Torej, če tip reče, da so vse ženske lajdre, pomeni, da je ta tip devičnik.

Momčilo, samo res bi bil že čas, da izgubiš nedolžnost. Probaj z dedecem, saj to tudi šteje.

Koze se pa res nisem probal fu…t

kaj si pa ti, 25.12.2021 ob 22:43

Če te prav razumem je omenjena ženska samska, kajne? Torej nikogar ne vara.

Ti pa si poročen gnoj, ki se goni okrog kot pes.

In ti potem njej, da je lajdra? Si ji plačal seks, verjetno, da ne. Za razliko od tebe, ona nikogar ne vara.

Eni deci se res gonite okrog kot psi.

Ja, ona je načeloma samska. Ampak jaz sem mislil, da je z mano potem pa izvem, da ima še dva. Jaz sem bi čisto nor nanjo in se mi je res utrgalo, ko sem to izvedel. Pa niti zanikala ni. To pa me je še bolj razkurilo. Pa da se razumemo jaz dobro poskrbim za ženo in otroke, nič jim ne manjka, imajo vse. In tudi njej sem vse dal ampak me je samo izkoristila,zdaj to vem, samo kaj ko ne morem brez nje, zmešala mi je možgane, da ne morem normalno razmišljat. Mi je pa jasno, da je lajdra in to je še hujše, ker vem, ampak bi bil vseeno še z njo. tega nočem nobenemu razlagat, ker bi me imeli za norca, zato pa pišem sem. Samo ste tudi tu sami kreteni. Fuck off vsi omejenci.

Šnelca_783, 25.12.2021 ob 22:16

Si videla ti to, kake so te babe. ?

Se hudic zbezi pred njima.??

Tu gor so vse ženske kurbe, lajdre, to mi je zdaj že jasno ??? aja moški nikoli nič krivi. Za trdno vezo morata biti oba za to. Zrela, odgovorna in brez prelaganja odgovornosti en na drugega.

. https://youtu.be/NFUpxcCl_WU

lol

Kokoši, 25.12.2021 ob 22:22

Tih bod ti, ki sploh ženske še imel nisi. To ni tema za take kot si ti! Pejd z Excellom na pivo. Ali pa ti naj MATJAZKO pokaže svojo zbirko ženskega spodnjega perila in ženske lasulje.

A ti si že imel žensko?

evo, gliha skup štriha.

Ce je samska lahko pocne kar ji je volja. To tebe nic ne briga !   Ti pa si en velik prasec, da sploh mislis nanjo.  Verjetno si se cerkven povrhu.

jaz sem tudi sam pa ne morem delat kar mi paše. Vedno je nekdo nad tabo, ki ti omejuje svobodno življenje.

Lonac naso svoj poklopac :))

uničen moški, 25.12.2021 ob 22:10

Sem poročen, oče dveh otrok, se imam za dobrega moža  in očeta, a stvar se je zakomplicirala, ker sem se zaljubil v drugo žensko. Res noro zaljubil. Tako kot še v svojo ženo nisem bil zaljubljen. Ampak ta ženska za katero sem misli, da je ženska mojega življenja sem izvedel nedavno, da seksa z več moškimi. To me je uničilo. Najprej nisem verjel potem sem jo napadel in jo zapustil ampak sem se potem spet vrnil k njej, ker brez nje ne morem. Nikoli si nisem mislil, da me bo lahko ženska tako uničila. Prej sem bil normalen in svoje žene nisem nikoli prevaral. Prekleta lajdra me je uročila.

Tole pa je smeha, dober mož a mucka se drugje. No tudi vtika ga drugje. Dober mož.

Sam, da te Zartrose najde  v temah, da ti pove par vzgojnih o takih primerih.

Hahahaha.

Je pa še ena pot. Loči se in dokazi tej svoji lajdri, da bo tvoja.

Tukaj je več možnosti in ena od njih je, da ne drži, kar si slišal in da ta nesojena preprosto noče imeti nič s tabo, ne ker ne bi bil ok, ampak ker si v zvezi. Ne skrbi, ne gre za tvoje zmešane možgane. Gre za tvoj ego, ki ga je nekoliko scvrlo. Kar je v redu. Vrni se k družini in tam razdajaj svoje srce, brez ega bo lažje.

Ojej, kak zblojen tip ta avtor.

Še enkrat posebej za avtorja: če ji seks plačuješ, je lajdra. Ampak mi deluješ tako kot, da ženi plačuješ za seks, ne ljubici?

Predvsem pa še enkrat: ona je samska, sme seksat s komer hoče, nikogar ne vara. Ti si pa navadna gnila varalica. Goniš se okrog kot kak pes.

Za ženske, ki odgovarjajo avtorju teme:

citat izpod linka:

( https://forum.zurnal24.si/forum/tema/zenske-cuva-maat-22492556/ )

Ne sodite, da sojeno vam ne bo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close