Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodišče je odločilo. Nepreverjanje PCT ni prekršek

Sodišče je odločilo. Nepreverjanje PCT ni prekršek

Hvala odv.Urbančič. ??✌️?
Vesel božič vsem…?

se je zdrava pamet v dezeli

Po tej logiki, tudi gibanje same osebe brez pct, v zaprtem javnem prostoru ni prekršek, kar pomeni, da je dovoljeno. Tako je to, če vladaš z odloki, a zanemariš ustavo, in pravo.

Ha ha, spet sami kvazi dohtarji in pravniki…pejte spat nazaj, boste naredili najmanj skode.

Odgovor na objavo uporabnika
Stella702, 26.12.2021 ob 07:29

Ha ha, spet sami kvazi dohtarji in pravniki…pejte spat nazaj, boste naredili najmanj skode.

kvazi dohtarji te spikajo  na vsake 3 mesce hehe

Meni se gre za to, da naredim čim več škode. Že celo leto sem najboljše volje, ko hodim okoli brez maske in se požvižgam na vse skupaj!

Problem je, da če jutri sprejmejo PKP10, bo neupoštevanje PCT prekršek.

In PKP10 bodo sprejeli…

ne bodo.

čefurček mehurček, 26.12.2021 ob 09:32

Meni se gre za to, da naredim čim več škode. Že celo leto sem najboljše volje, ko hodim okoli brez maske in se požvižgam na vse skupaj!

Tako bi morala večina storiti, če ljudje ne bi bili debilni hlapci.

Pa bi se rešili covid fašizma.

A bi se kregal? ?

da tale odločba sodišča ni slučajno fake delo kakšnega anticepilca. Namreč nikjer ne vidim datum in pečat omenjenega sodišča.

Smeha smeha, 26.12.2021 ob 11:43

A bi se kregal? ?

čèfo citiram Italijo kontra vse skupaj. Čefur In Slovenka ????????????

raziskovalni novinar, 26.12.2021 ob 11:45

da tale odločba sodišča ni slučajno fake delo kakšnega anticepilca. Namreč nikjer ne vidim datum in pečat omenjenega sodišča.

Piše fb ???

Smeha smeha, 26.12.2021 ob 11:50

Piše fb ???

Pa šè gaber  ?????????????????????

Za maske tudi ni prekrška, sej to ni skrivnost, niti eno kazen nisem plačal, vsaka pritožba je šla meni v prid. Zdqaj spet ne verjamete. Pa koliko je človek lahko glup?

Ludi D, 26.12.2021 ob 12:39

Za maske tudi ni prekrška, sej to ni skrivnost, niti eno kazen nisem plačal, vsaka pritožba je šla meni v prid. Zdqaj spet ne verjamete. Pa koliko je človek lahko glup?

Grem jest mal izven. pol pa, groza ?????? dve mame pri cca 80 napadejo cca tja do 2⁰ let  pa komu je dolgčas no 0????????? Muĺa pri 20 se je drla, tastari še bolj 0??????????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close