Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj ste storili z Janševim pismom?

Kaj ste storili z Janševim pismom?

Jaz sem ga strgala, sosed ga je pa dal uokviriti.

Pa vi?

…. iz nabiralnika v kamin, da je fajn zagorelo.

Taksnega neprebranega sem shranil za spomin.

Dala sem otrokom, da izrežejo snežinke. Da bo vsaj kaj koristi od tega.

Prebrala, da vem za kaj se gre in pol dala med star papir. Verjetno tako kot večina ostalih normalnih. Isto delam z vso pošto mimogrede.

Afnanja, pametovanja, slikanja za na fb, snapchat, tik tok ali druga omrežja pa se ne grem. Imam se za normalno.

Odprli, prebrali, vrgli v peč.

prebranega s pripisom: “tudi jaz vam enako” poslal nazaj pošiljatelju.
Se imam za kulturnega in spoštljivega do ljudi že zato, ker so ljudje

Tistih 100 € pod folijo  sem pobrala ven, ostalo pa prebrala in spravila.

Odgovor na objavo uporabnika
povej vendar, 25.12.2021 ob 21:08

Tistih 100 € pod folijo  sem pobrala ven, ostalo pa prebrala in spravila.

Zmagovalni!!! ?

Bxfk, 25.12.2021 ob 19:31

Jaz sem ga strgala, sosed ga je pa dal uokviriti.

Pa vi?

V pismu je bil apel da se ljudje cepijo in na koncu voščilo, in spet po slovenski nevoščljivosti opletate bedarije. Gesta je bila lepa, koga moti pismo pač ne prebere in je to to. Ko človek za virusom zboli je vseeno če mu je všeč ena ali druga stranka, ali pa nobena.

Jaz ga nisem odprl, tako kot on ne odpira svoje pošte. Še vedno leži tam na nekih revijah

Kokoši, 25.12.2021 ob 22:40

Jaz ga nisem odprl, tako kot on ne odpira svoje pošte. Še vedno leži tam na nekih revijah

Podobno.

MON sem prebrala. Boljš kot katero baklo.

Je pa Singer dokaz, da cepivo ne ščiti  Ko ni bil cepljen, je preživel Ironija ?? Groza in ni smešno

Smeha smeha, 25.12.2021 ob 22:49

MON sem prebrala. Boljš kot katero baklo.

Je pa Singer dokaz, da cepivo ne ščiti  Ko ni bil cepljen, je preživel Ironija ?? Groza in ni smešno

Cepljena drugače in me je groza, da žugajo še z  xy  Po nosu pa tud ne dam vrtanja. Groza Zaupanje right. ???

Nisem ga sploh odprla, romal je v zaboj za kamin – za podkurit drva, je pa svojega odprla mama in ko sem prišla na obisk je ravno brala tista čreva….

V bistvu je – kot sem videla, ko se mučila s prebiranjem –  res predolgo pismo, veliko nekih floskul ki gredo ljudem na jetra, sploh ko na poročilih vidijo ukrepe in njihovo nesorazmernost (če se njegovemu zayebavanju lahko tako reče).

Zato se vsebini ne morem opredeljevati, ker sploh nisem prišla do nje, niti mi ni v interesu zapravljati čas zanjo.

Govorijo DEJSTVA in ne besede, to vidimo že pri naših anticepilskih trolih, ki podobno kot Janša, ves čas pisarijo o tem, kaj na bi moralo biti, kaj na bi bilo, kaj ne bi smelo biti….ogromno besed, nešteto nekih misli, nešteto nekih pozivanj na osnovi teh besed….a dejanj nič.   S strani tistih, ki pisarijo, dejanj NI.  ker toso samo gobezdači, troli, luzerji, ki pametujejo v virtualnem svetu eno, v realnem pa počnejo vse drugo.

Zato so takšni pamfleti in pozivanja k nekim dejanjem enaka.  Kdo jih piše, je nerelevantno.

Zažgem pismo Janše, trolanje antivakserjev preko neta pa jemljem kot podaljšek debilnega in zlonamernega pozivanja k nečemu, kar normalni ljudje v reali nikoli ne bomo  sprejeli in se mu prilagodili.  Enako sranje, le z različnih bregov.

Po skoraj dveh letih strahovladja, kraj, diskreditacij, avtokracije in bolanij je to njegovo klobasanje še najmanj.

Čakamo na april 2022 ..

Nisem odprla kuverte. Če on ne odpira pošte, zakaj bi jo jaz?!

V rokavicah sem ga nesel direkt v smetnjak in se pol fajn razkužil, previdnost ni nikoli odveč.

Šnelca_783, 25.12.2021 ob 22:43

Podobno.

Jaz enako, le da je romalo v odpadni papir.

Ohranila ga bom do konca življenja kot večni spomin in dokaz iskrene želje premierja Janše po rešitvi naših življenj pred kugo!

Ker ga ne morem porabit za si nekaj obrisat( je pretrd, je romal direktno v peć.

Mamica sem, 25.12.2021 ob 23:31

Po skoraj dveh letih strahovladja, kraj, diskreditacij, avtokracije in bolanij je to njegovo klobasanje še najmanj.

Čakamo na april 2022 ..

Tudi mi, znanci in sorodniki komaj čakamo april2022 !!

žalujoči ostali, 26.12.2021 ob 07:13

V rokavicah sem ga nesel direkt v smetnjak in se pol fajn razkužil, previdnost ni nikoli odveč.

Sigurno jih je okužil s ronco. Njemu se gre samo za to, da smo številka 1 na svetu po okužbah.

Strgal na 4 dele in vrgel v sekret, pol sem se gor posrau.

strgal samo toliko kuverto, da sem lahko pljunil v njo in jo vrgel med star papir..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close