Ste se že kdaj poscali
enkrat ko sem bil še mlad in so policaji še kasirali kazni, smo se fantje mal napil in sem na pločniku scal…pride policaj, me prime za ramo in pravi- tovariš tole bo pa 500 dinarjev….sem ga otresel, spravil v hlače, vzel denarnico in mu ponudim 1000 dinarjev. Policaj pravi: nimam drobiža za nazaj….jaz pa njemu: a veš kaj tovariš, daj se še ti poščij na pločnik- JAZ ČASTIM!!!………………………………………………………………………
Popay658, 25.12.2021 ob 17:17
A prideš kdaj v WC na železniški postaji?
Popay, vidim, kako je s tabo in tu je še en dokaz. Po šovinistično in mačovsko pač spoštuješ in obožuješ v tvojem življenju samo mlade in stare moške.
Tvoj odnos do žensk pa je tako na izi, češ ajde, če že mora bit, za seks in to. Tvoj manko psihičnega odnosa z ženskami, ki ga čutiš do moških, pa pač kompenziraš s svojim tolko močnejšim odnosom do seksa nasploh. Ti nimaš odnosa z žensko ampak imaš odnos s seksom. Glede na to me čudi, kako si ti nastrojen proti desnim strankam nasploh, ker nekak precej skup pašete, tudi po njihovem je moški vse, ženska pa prava ženska predvsem v ženskih vlogah.
Forum je zaprt za komentiranje.