Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Branko Gradišnik – pismo Janši

Branko Gradišnik – pismo Janši

Bravo, lepo napisano (https://www.dnevnik.si/1042979752 )

Vse skupaj bi lahko strnil v en kratek: odjebi.

Bravo.

Posrečeno pisanje. )

Je pa zanimivo, da osrednji medij objavlja anticepiski pogled na situacijo. A se obračajo po vetru?

Ooo, hvala za toel…Gradišnika sem veckrat v prav tem mediju brala, ko je pisal prispevke o svojih dogodivščainah, vedno je bilo hudomušno, pospremljeno s kaksno pikro – in tale odziv je še podprl in presegel njegovo siceršnjo ironično opazovanje okrog sebe ..;)

Ko se dovčerajšnji prijatelji med sabo podj.ebavajo ?‍♂️

Čist ok, samo izguba časa in energije se ukvarjati s tistim egomaniakom.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 25.12.2021 ob 10:12

Je pa zanimivo, da osrednji medij objavlja anticepiski pogled na situacijo. A se obračajo po vetru?

všečki, kliki, denar.

Ravno prvi so bili, verjetno, ki so jih od zacetka objavljali: Figelj Matjaž, zdravnik, je že od zacetka objavljal kolumne, v katerih je realno podajal mnenje o koroni..

Meni je cist O.K. napisano.

Tisto palčko si naj pa u rt utakneeee. ?

wd40a148, 25.12.2021 ob 09:45

Vse skupaj bi lahko strnil v en kratek: odjebi.

To je samo ena beseda ??

Prej sem Gradisnika spostovala, zdaj vidim, da je samo en tecen star prdec.. bzv … Spostovani! To je cist pravi nagovor, ki velja za zenske in moske, nvm od kod njemu, da je obvezno Spostovana! Le- ta nagovor bi bil, ce bi Jansa vsako poimenoval z imenom in priimkom zraven, se pravi: Spostvana ga. Barbara Gradisnik!
drugace pa brez imena in priimka, pa je samo Spostovani! Edino prav…

tako, da je tale Branko ze v startu zgubil moje spostovanje… da ne govorim o ostalih malenkostih, ki jih je nabluzil in mu niso bile vsec, predolgo, premajhen tisk..  ma res no, stari tezak, nic drugega… a tudi cajtnge Delo tako kritizirate zarad premajhnih crk?? Res , vsak bi rad bil zdej nekaj posebnega,  tud Gradisnik se more ven vrzt… dolgocasno. In skrajno razvajeni argumenti, kaj mu vse ni vsec… in ta vse je kriv Jansa. Sevede vsakemu takemu Gradisniku srcno zelim da se cimprej odseli v avstrijo ali kam drugam, v Burkino Faso, kjer se med covidom cedita med in  mleko haha:))

Mbluzenje, 25.12.2021 ob 12:11

Prej sem Gradisnika spostovala, zdaj vidim, da je samo en tecen star prdec.. bzv … Spostovani! To je cist pravi nagovor, ki velja za zenske in moske, nvm od kod njemu, da je obvezno Spostovana! Le- ta nagovor bi bil, ce bi Jansa vsako poimenoval z imenom in priimkom zraven, se pravi: Spostvana ga. Barbara Gradisnik!
drugace pa brez imena in priimka, pa je samo Spostovani! Edino prav…

tako, da je tale Branko ze v startu zgubil moje spostovanje… da ne govorim o ostalih malenkostih, ki jih je nabluzil in mu niso bile vsec, predolgo, premajhen tisk..  ma res no, stari tezak, nic drugega… a tudi cajtnge Delo tako kritizirate zarad premajhnih crk?? Res , vsak bi rad bil zdej nekaj posebnega,  tud Gradisnik se more ven vrzt… dolgocasno. In skrajno razvajeni argumenti, kaj mu vse ni vsec… in ta vse je kriv Jansa. Sevede vsakemu takemu Gradisniku srcno zelim da se cimprej odseli v avstrijo ali kam drugam, v Burkino Faso, kjer se med covidom cedita med in  mleko haha:))

Ti … nisi… Gradišnika nikoli … spoštovala … ker nikoli … nisi kaj dosti brala … če takole … pišeš. Si pa … idealna … klientela … za Ivana, ki ga … slovnica jebe.

ti nisi, 25.12.2021 ob 12:18

Ti … nisi… Gradišnika nikoli … spoštovala … ker nikoli … nisi kaj dosti brala … če takole … pišeš. Si pa … idealna … klientela … za Ivana, ki ga … slovnica jebe.

Dobro;;)).

Pač moderno je danes udrihati po trenutni oblasti, da dobiš kakšno zvezdico v spričevalo in si na ta način zagotoviš dobro sinekurico, po morebitni zamenjavi oblasti. Sicer za Branka bolj pride v poštev kakšna državna nagradica in posledično nekaj evrčkov več pokojnine.

Je pa Branko Gradišnik ena od najbolj zoprnih, domišljavih in wannabe  oseb, kar sem jih imel priložnost srečati. Pravo nasprotje svojega očeta Janeza, ki je bil res pravi gospod.

yes, cmera, kakšna krivica se godi kosovskemu doktorju JJ. Ko se bo oblast zamenjala, pa ne bo več moderno oblasti kritizirati, klet na trstenjakovi se bo umirila, še sam Janša se bo začel lepo obnašat na tviterju. Hahahahahahahahahaha.

Še en Kruhoborec, 25.12.2021 ob 12:27

Pač moderno je danes udrihati po trenutni oblasti, da dobiš kakšno zvezdico v spričevalo in si na ta način zagotoviš dobro sinekurico, po morebitni zamenjavi oblasti. Sicer za Branka bolj pride v poštev kakšna državna nagradica in posledično nekaj evrčkov več pokojnine.

Je pa Branko Gradišnik ena od najbolj zoprnih, domišljavih in wannabe  oseb, kar sem jih imel priložnost srečati. Pravo nasprotje svojega očeta Janeza, ki je bil res pravi gospod.

SDS triol zdaj pa hitro pokaži Janši kaj si napisal, boš pohvaljen!

Dobr ga je z besedo po GOBCU, če bo ta napisano besedo prebral.

. .Onaplus - Bernarda in Branko Gradišnik: Posebno priporočava dobre prepire

kaj bluziš jajohosast… ta možakar kot sem prebral pacienta osebno pozna…, ga ti poznaš osebno..

——

samo fora je v tem, da se pacientu ne splača nič pisat ali reči ker on za kritike na odpira kuverte, niti kritik ne posluša.

Popay npr, 25.12.2021 ob 15:09

kaj bluziš jajohosast… ta možakar kot sem prebral pacienta osebno pozna…, ga ti poznaš osebno..

——

samo fora je v tem, da se pacientu ne splača nič pisat ali reči ker on za kritike na odpira kuverte, niti kritik ne posluša.

@za Mbluzenje..

Vsi komaj čakamo, da se to sramoto od janšizma fašizma zasuje z zemljo.

https://www.rt.com/op-ed/537597-slovenia-presidency-disaster-eu/

Janšistična fašistična golazen je samo za postrelit.

https://www.facebook.com/groups/slovenijazmore/permalink/890690284947929/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close