znaki da se je zaljubil
Kako naj vem da se je zaljubil? Nisva še spala skupaj. Stara sva 28, on 30..
Na naši fakulteti sva se spoznala nekaj let nazaj, potem pa sva začela delat v isti firmi, se tam službeno podružila, potem pa sem jaz odšla delat drugam, on pa je ostal tam in z menoj v stikih. Zdaj že nekaj časa hodiva na pijače, kosila, se pogovarjava o vsem, tudi poljubi so že, več pa ne. Piševa si, kličeva, ampak reče mi ne kaj bi rad, jaz pa sem se zaljubila in mu to ne upam povedat, čakam na njega….. kakšni so znaki da se je zaljubil? in kakšni so znaki da se samo pretvarja da mu je kaj do mene?
lp, sabina
Sva se pogovarjala, on omeni da me ima rad in jaz imam tudi njega, to da sva si všeč, nama je tudi jasno in si tudi rečeva…. Ampak jaz bi si želela da mi pove da se je zaljubil vame, nimam izkušenj in ne znam oceniti še, do sedaj sem imela enega fanta pri 17ih, takrat se je vprašalo a bi ti hodila z mano, pa je bilo zmenjeno,… zdaj pa je malo drugače….
nič se ni kaj dosti spremenilo 😀
ampak zgleda da to med vama traja že leta in če bi tip dejansko imel interes s tabo bit, bi se to že zgodilo.
nekak sem jaz sama prišla do tega zaključka, da če tipu je do tebe, se bo zato tudi potrudil. če pa mu ni, pa potem opleta pa ne ve, kaj bi, pa … ni kaj dosti vredno.
jaz bi si želela da mi pove da se je zaljubil vame…
—
so moški, ki ti to povedo, pa ne mislijo resno, tako da… samo te besede niso pomembne,
niso resničen znak, da je zaljubljen.
to se ponavadi vidi, čuti in ve.
postavi si ta vprašanja: kako je reagiral, ko je izvedel, da boš šla drugam delat?
je on predlagal, oz. prvi pisal ko nisi več delala tam,
je on želel da ostaneta v stiku?
hodita na pijače, kosila – te on kliče, ali ti njega?
se pogovarjata o vsemu – sta uspela ustvariti iskren in zaupen odnos?
ko sta na teh kosilih… to se čuti, če je zaljubljenost… to se vidi v očeh.
tudi v tvojih se mora videti.
se vidita kdaj tudi zvečer, ali je vedno samo kosilo?
kdo je koga prvi poljubil?
je fant sramežljive narave mogoče? je bolj miren?
si njegova prva simpatija?
to so vse pomembni podatki, iz katerih potem lahko sklepaš.
kaj pa sedaj, ko so prazniki… jih bosta preživela skupaj?
bosta skupaj silvestrovala?
to je že en znak, če bosta.
komentarje, da je treba na tretjem zmenku seksati pa mirno spreglej.
ne vodijo vseh samo nagoni.
je lahko čisto v redu, resen fant,
ki te želi najprej dobro spoznati.
Joj ne kompliciraj si življenja kjer ni treba:) Dejanja štejejo več kot besede. Rekel je, da te ima rad – čutiš to, ko te objame, poljubi, stisne k sebi? Če ja, ne stoj ko hlod, ampak ga potegni k sebi in mu povej kaj čutiš.
Te igrice kdo mora kaj prvi rečt, pa čez koliko dni kdo komu sms pošlje…so za vrtec. Res ne razumem zakaj ne poveš kaj čutiš, takrat ko čutiš. Čemu skrivanje, igranje in navsezadnje manipulacija? Pa mine par let in se dva sprašujeta kaj sta mislila 2 leti nazaj…aaaaahhhh …ker on je mislil to, ona je mislila drugo, rekel pa noben nič. Koliko nas zna brati misli? Nihče.
maxi dress, 24.12.2021 ob 13:01
Kako naj vem da se je zaljubil? Nisva še spala skupaj. Stara sva 28, on 30..
Na naši fakulteti sva se spoznala nekaj let nazaj, potem pa sva začela delat v isti firmi, se tam službeno podružila, potem pa sem jaz odšla delat drugam, on pa je ostal tam in z menoj v stikih. Zdaj že nekaj časa hodiva na pijače, kosila, se pogovarjava o vsem, tudi poljubi so že, več pa ne. Piševa si, kličeva, ampak reče mi ne kaj bi rad, jaz pa sem se zaljubila in mu to ne upam povedat, čakam na njega….. kakšni so znaki da se je zaljubil? in kakšni so znaki da se samo pretvarja da mu je kaj do mene?
lp, sabina
Zakaj bi se pretvarjal, da mu je do tebe?? Pofukat te hoče in to je to! Kaj se je tukaj za pretvarjat?!
Ajaaa! Ti že razmišljaš o pokojninski shemi z njim! Hahahaha! Bejba, ti pa res še ne poznaš tega sveta! Na katero fakulteto si pa hodila? Na kakšno tisto privat, ki ima predavalnico v nakupovalnem centru?
Pa kaj ve resno mislite, da “zaljubiti se” pomeni kaj drugega kot pofukat pizdo v živo, potem pa marš, bitch??!
Ona misli, da je ljubezen “nekaj več”, hahaha!, 24.12.2021 ob 21:39
Zakaj bi se pretvarjal, da mu je do tebe?? Pofukat te hoče in to je to! Kaj se je tukaj za pretvarjat?!
Ajaaa! Ti že razmišljaš o pokojninski shemi z njim! Hahahaha! Bejba, ti pa res še ne poznaš tega sveta! Na katero fakulteto si pa hodila? Na kakšno tisto privat, ki ima predavalnico v nakupovalnem centru?
Pa kaj ve resno mislite, da “zaljubiti se” pomeni kaj drugega kot pofukat pizdo v živo, potem pa marš, bitch??!
ti pa si eno revše. Očitno ne veš kaj pomeni ljubezen, ker nisi zmožen tega občutka. Če po**** vse kar leze in gre, nisi zato frajer, samo pokazatelj da si bedak. Na stara leta boš mogoče razumel, ko boš ostal sam
fant je samo spostljiv do tebe,zeli ti pokazati,da mu ni samo do seksa.nekako bosmorala ti narediti prvi korak,to vem iz lastnih izkusenj.skoda bi bilo da se morda dobra veza zrusi na tak nacin.kar korajzno poskusi se premagati,tip mora biti zelo zadrzan,in mu je skoda uniciti vezo,ki je zaenkrat zgolj platonska.poskusi kar korajzno.vso sreco.
Forum je zaprt za komentiranje.