Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otrok zmrznil, umrl

Otrok zmrznil, umrl

Angelcek mali.

Grozljivka.

Tako mati je premalo zapret dozivljensko v skrinjo. Sramota.

Taki je treba nadejat dozivlj.psihicno bolecino. Nezrela, pjanka. Oba.

(https://www.regionalobala.si/novica/nepojmljiva-tragedija-pred-domacim-pragom-zmrznil-otrok)

Pač, to se zgodi, ko ima lahko vsak bedak otroke.

Če bi nekaterim odvzeli pravico do razploda in jih enostavno sterilizirali ne bi do tega prišlo.

Odgovor na objavo uporabnika
kaj je tukaj žalostno, 24.12.2021 ob 08:30

Pač, to se zgodi, ko ima lahko vsak bedak otroke.

Če bi nekaterim odvzeli pravico do razploda in jih enostavno sterilizirali ne bi do tega prišlo.

Saj upoštevajo tvojo željo. Kaj nič ne bereš kako cepijo otroke?

————————————–

Kruta ta zgodba Šnelca.

Sicer pa ko sprašuješ, kaj je tukaj žalostno?

TI

darwindarko, 24.12.2021 ob 08:33

Sicer pa ko sprašuješ, kaj je tukaj žalostno?

TI

Za @kaj je tukaj žalostno

Kako je mali sel ven, vrata odprta ali zna odklepat??

Dobro da ni sel z njenimi kljuci in avtom na Dunaj.

Joj kaksni neodgovorni bedaki imajo otroke.

Ne recem da bi mu v spanju srcek odpovedal, zaradi kake anomalije. Pa bi bila mati ( stars) nemocna.

???

Zmlela bi jo, da je moja soseda.

Psihicno bi jo boing boing. Da bi zmrznila od mojega mucenja.

Jst sem norc glede zascite otrok.

Šnelca_783, 24.12.2021 ob 08:35

Kako je mali sel ven, vrata odprta ali zna odklepat??

Dobro da ni sel z njenimi kljuci in avtom na Dunaj.

Joj kaksni neodgovorni bedaki imajo otroke.

Ne recem da bi mu v spanju srcek odpovedal, zaradi kake anomalije. Pa bi bila mati ( stars) nemocna.

???

Zmlela bi jo, da je moja soseda.

Psihicno bi jo boing boing. Da bi zmrznila od mojega mucenja.

Jst sem norc glede zascite otrok.

par let nazaj je en mali tudi v avstriji sredi noči šel iz hiše, zataval v potok in se utopil

ne obsojat, če niste na tem. grozljiva tragedija.

kemperl, 24.12.2021 ob 08:43

par let nazaj je en mali tudi v avstriji sredi noči šel iz hiše, zataval v potok in se utopil

ne obsojat, če niste na tem. grozljiva tragedija.

Ce bi bila hisa zaklenjena, okno zaprto. Pac ne bi sel. Al po tvoje skoz dimnik?

Zato ima otrok starse da zanj skrbijo.

Tile gor, bi lahko sli k sosedom ob 17h ali 19 pa do 22h. Pa malega vzeli s sabo, bi bilo manj skode.

Kaksna moras to bit gnila, psihopatska mati da gres do 5h zjutraj zurat. Pa visoko noseca.

Ce bi jo res kaj prizadelo, bi mediji pisali da je ob 5h od soka porodila. Ona sploh verjetno ni rezonirala kaj se dogaja, ker je bla zadeta al pijana.

Ne, za take nimam razumevanja!!!!

Drugo bi bilo, da je to ena mati samohranilka, reva. Ki je sla ponoci po drva, pa kje padla in oblezala. Pa jo je otrok sel iskat in zmrznil. To bi se razumela. Pac tragedija, nesreca.

Šnelca_783, 24.12.2021 ob 10:05

Ce bi bila hisa zaklenjena, okno zaprto. Pac ne bi sel. Al po tvoje skoz dimnik?

Zato ima otrok starse da zanj skrbijo.

Tile gor, bi lahko sli k sosedom ob 17h ali 19 pa do 22h. Pa malega vzeli s sabo, bi bilo manj skode.

Kaksna moras to bit gnila, psihopatska mati da gres do 5h zjutraj zurat. Pa visoko noseca.

Ce bi jo res kaj prizadelo, bi mediji pisali da je ob 5h od soka porodila. Ona sploh verjetno ni rezonirala kaj se dogaja, ker je bla zadeta al pijana.

Ne, za take nimam razumevanja!!!!

Drugo bi bilo, da je to ena mati samohranilka, reva. Ki je sla ponoci po drva, pa kje padla in oblezala. Pa jo je otrok sel iskat in zmrznil. To bi se razumela. Pac tragedija, nesreca.

hecno, toliko gnojnice si zlil po materi, to, da je otrok imel tudi očeta, pa ti dol visi..

Res neodgovorno, pri otrocih je treba vse žal 100x preverit zavarovat.

Najboljša opcija, da bi sosedje prišli k njim, drugo, da bi otroka vzela k sosedom in bi spal tam, tretjič bi lahko najela varuško, četrtič bi takoj ko sta prišla domov pogledala otroka (jaz še včasih med nočnim wc pogledam kak luštno spijo) ne da sta čakala do 5. Okna vrata morajo itak bit zaprta, sveče in električne zaščite, čistila, zdravila na varnem. Kaj pa če bi bil požar, kaj pa če bi ga kdo od esel in bi imeli drugo madeleine.

Seveda lahko tudi ne bi šla. Sicer sta se nekaj trudila z elwktronsko varuško, a so bili kot zgleda glasni, otrok pa se je tiho odpravil. Čeprav ju je po moje med iskanjem 100% klical.

Po eni strani jamrate, da se rodi premalo otrok, da bo slovenceljstvo izumrlo, po drugi pa, da vsak ne bi smel imeti otrok. Kaj bi vi zdaj?

Ne bom sodila… Otroci so zelo nepredvidljivi, starši mladi, brezskrbni in brez izkušenj.

Je le nova zgodba v mozaiku, ki nam pove, da se otrok nikoli, ampak res nikoli ne sme puščati samih.

Ne morem verjet. Ne samo, da nikoli ne puščam otrok samih brez nadzora. V 12 letih, kar sem prvič postala mama se še ni zgodilo, da bi šla sama spat brez da ne bi šla še “uč vržt” na otroka.

Hahaha, dvanajstletnika še ni pustila brez nadzora. Se potem vprašam, kako smo včasih otroci preživeli, ko smo prišli iz šole domov, naredili naloge in se igrali, dokler niso prišli starši domov iz službe, in nihče se ni utopil, ni zmrznil ali stanovanja zažgal.

Spet sami brihtneži in zaščtniki otrok v virtuali. V reali se pa stran obrnete, ko se pri sosedu dogajajo zlorabe, pa ko župnik roke steguje po njih.

Dvoličneži.

Kako pa župniki stegujejo roke, morda so jih po tebi?

Neodgovorno pustiti malega otroka samega. Ne glede na uro.

Teslo neumno klerikalno. Upam, da nimaš otrok.

Napredaš zgodbico da glava peče. Koliko otrok imaš ti?

Napredaš zgodbico da glava peče. Koliko otrok imaš ti? (za šnelco)

Kaj pa potem praviš na tragedijo Madeleine McCann, ki sta jo starša na dopustu zaprla v sobo, ji dala uspavalne tablete in šla žurat?   Vsi se zgražate nad ugrabitvijo in umorom, nihče pa ne pomisli, da taki majhni otroci ne bi smeli biti puščeni sami brez varstva.  Če bi tamala ponoči vstala in bi prišlo do nesreče?

Zame sta njena starša sokriva za njeno smrt ravno toliko kot tale dva iz tvojega linka.

Kdo pa sta starša?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close