ni evrčkov?
Bolj ko padajo številke okuženih, več je treba testirat.
Manj ko je učinkovito cepivo, večkrat se je treba cepit.
https://www.24ur.com/novice/korona/vlada-skrajsala-veljavnost-testov.html
A res mislijo da tega nihče ne opazi?
Jah.. če pa folk še zdaj ne uvidi, da tale koronska zgodba nima nobene veze z zdravjem pol je res preveč neumnega folka med nami in smo dokončno na poti propada človeškosti… ampak jaz se cepit še vedno ne grem! Jj očitno misli, da nas bo z vsakodnevnim testiranjem pognal v cepljenje.. ma če ga da na uro, se ne grem cepit! Gospodarstvo bi se pa res lahko uprlo, ker konec koncev gospodarstvo vzdržuje državo in ne obratno!
Zartrose izven profila, 23.12.2021 ob 17:57
Jah.. če pa folk še zdaj ne uvidi, da tale koronska zgodba nima nobene veze z zdravjem pol je res preveč neumnega folka med nami in smo dokončno na poti propada človeškosti… ampak jaz se cepit še vedno ne grem! Jj očitno misli, da nas bo z vsakodnevnim testiranjem pognal v cepljenje.. ma če ga da na uro, se ne grem cepit! Gospodarstvo bi se pa res lahko uprlo, ker konec koncev gospodarstvo vzdržuje državo in ne obratno!
Gospodarstvo bo tiho. Folk si ne more privoščit izgube službe.
wd40a148, 23.12.2021 ob 16:45
Bolj ko padajo številke okuženih, več je treba testirat.
Manj ko je učinkovito cepivo, večkrat se je treba cepit.
https://www.24ur.com/novice/korona/vlada-skrajsala-veljavnost-testov.html
A res mislijo da tega nihče ne opazi?
Bolj kot prassice POSILJUJEJO v cepljenje, manj možnosti je, da se grem cepit. Na tiranijo, diktaturo, prisilo in posiljevanje se ne odzivam s sodelovanjem.
Gredo mi na kozlanje. Ampak to so mi šli že prej.?
Zartrose izven profila, 23.12.2021 ob 18:26
Če bi se vse gospodarstvo uprlo (taglavni seveda tud!!) bi država pušnila.. ne bi folk zgubljal služb. Ampak očitno je tud gospodarstvo zgolj ovčica ki ne upa nič in samo jamra nad izgubami. Najebe pa seveda najnižji člen, saj konec koncev so oni tisti ki ustvarjajo denar in ne vodilni.
Takole po forumu se je lahko upirat, malo drugače je ljudem in podjetjem, ki morajo plačevati kazni. Gostinec ali trgovec, ki dobi odločbo inšpektorja, naj pa s tem pride k tebi na vrata in boš ti plačala, kajne? In če ne boš, boš lepo dala svoj račun in bo izvršba šla s tvojega, prav?
tukaj vsi pametni, 23.12.2021 ob 18:35
Takole po forumu se je lahko upirat, malo drugače je ljudem in podjetjem, ki morajo plačevati kazni. Gostinec ali trgovec, ki dobi odločbo inšpektorja, naj pa s tem pride k tebi na vrata in boš ti plačala, kajne? In če ne boš, boš lepo dala svoj račun in bo izvršba šla s tvojega, prav?
zato pa se morjo vsi upret! ne posamezniki, celotno gospodarstvo. če lahko posameznik doseže, ko pokliče policijo, da ga trgovci ne spustijo v trgovino po izdelek, ker nima pct, da ga spustijo not z posredovanjem policije (ja trgovina je pušnila)potem bi celotno gospodarstvo naredilo cel rastur. Inšpektorji se lahko bojijo za svoje stolčke potem.. hehehe…
tukaj vsi pametni, 23.12.2021 ob 18:38
Hočem reči – lepo je biti pogumen v virtuali, v resnici pa nihče od vas (Darko, Andrej, ti, Robi) ni zaposlen in nikomur od vas ne morejo ničesar rubiti – izvršbe pri takih niso mogoče.
Zato se kar lepo pomirite in nehajte hujskati, ker niste pravi naslov za pozivanje ljudi k uporu.
Ajaaa, saj res, ker ti si jaz in si večno samska, brez otrok na socialki živiš pod mostom in kradeš free wifi.. ahahaha.. hahahahaha..
Ps-ne hujskam, govorim dejstva.
yram, 23.12.2021 ob 18:22
Seveda, cepivo ne gre v promet kot so planirali, grejo pa testi :))
Kot je rekla zaratrose, ce dajo testiranje na uro se mi sladko jebe, kje pise da moram kam it samo zato ker so prazniki.?
Danes sem se prvic testirala z namenom nakupovanja, rabim par stvari, sem mislila sibat jutri okoli treh, ko bodo ze vsi kuhali in ne bo vec gnece.
Od 15.9. sem se testirala samo parkrat za tujino, nobeno nakupovanje, nobena restavracija, nic. No, zdaj se bom pa ocitno v 24ih urah 2x.
Pokvarjenci. Tisti, ki so bili do zdaj proti cepljenju, bodo še naprej in tudi ljudje niso neumni, se znajo znajti. Zakaj bi rinili v nekaj, kar je slabo za nas? Tudi z delodajalci se lahko humano dogovoriš. Zadnje bitke bijejo, ker vedo, da bodo izgubili, zato pa zganjajo teror nad lastnim narodom.
Kaj se bunite, kot pravi Grenivka, tisti ki se ne želijo cepiti, so se znašli in se bodo znašli tudi v prihodnje.
Imamo veliko klošarjev in ljudi na socialnem dnu, ki hvaležno prejemajo cepiva namesto anticepilcev.
Torej, anticepilci – nadaljujte s plačevanjem za potrdila tem ljudem in furajte svoj life dalje, o tem kakšni ljudje ste pa nima smisla izgubljati besed…. Sploh ne vem, zakaj se pyzdite???!!!
Forum je zaprt za komentiranje.