Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napačno označeno digitalno potrdilo

Napačno označeno digitalno potrdilo

Kot prebolvnik in potem 2krat cepljena, bi morala v digitalnem potrdilu imeti oznako 2/1.

A zabeleženo imam 2/2.

Kam se obrnem, da mi to popravijo?

Osebni zdravnik?

Cepilni center?

Poleg tega bodo pravila za kodiranje potrdil o cepljenju prilagojena tako, da bodo upoštevala obnovitvene odmerke. Obnovitveni odmerki se bodo beležili na naslednji način:

3/3 za obnovitveni odmerek po primarnem cepljenju z dvema odmerkoma
    2/1 za obnovitveni odmerek po cepljenju z enkratnim odmerkom ali en odmerek cepiva z dvema odmerkoma, danega preboleli osebi

prav imaš označeno. drugič se raje pozanimaj.

Nekdo ne zna brati. Ti pišeš, da ima prebolevnik z 2 dozama oznako 2/1, avtor zapisa pa je napisal, da ima zabeleženo 2/2.

Avtorju pa nasvet, d naj se obrne na NIJZ, ki te kolobocije proizvaja.

Odgovor na objavo uporabnika
čekdisout, 23.12.2021 ob 13:48

Poleg tega bodo pravila za kodiranje potrdil o cepljenju prilagojena tako, da bodo upoštevala obnovitvene odmerke. Obnovitveni odmerki se bodo beležili na naslednji način:

3/3 za obnovitveni odmerek po primarnem cepljenju z dvema odmerkoma
    2/1 za obnovitveni odmerek po cepljenju z enkratnim odmerkom ali en odmerek cepiva z dvema odmerkoma, danega preboleli osebi

prav imaš označeno. drugič se raje pozanimaj.

Ne, nimam.

Ker sem prebolela + cepljena v 180 dneh + cepljena še enkarat potem bi morala moja QR koda imeti oznako 2/1!

2/2 imajo:

– dvakrat cepljeni,

– cepljeni z Janseen + cepljeni z Astra Zeneca,

– cepljeni z Janseen + cepljen z Janseen,

– cepljen + cepljen + preboleli (po cepljenju)

in to bo…., 23.12.2021 ob 14:00

Nekdo ne zna brati. Ti pišeš, da ima prebolevnik z 2 dozama oznako 2/1, avtor zapisa pa je napisal, da ima zabeleženo 2/2.

Avtorju pa nasvet, d naj se obrne na NIJZ, ki te kolobocije proizvaja.

še enkrat, lepo počasi: 2/1 se uporablja za en odmerek cepiva z dvema odmerkoma, danega preboleli osebi

avtorica pa je prebolevnik z dvema odmerkoma cepiva

oznake pa dirigira EU, NIJZ nima nič s tem

https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_sl

Napačna oznaka cepljenja, 23.12.2021 ob 14:00

Ne, nimam.

Ker sem prebolela + cepljena v 180 dneh + cepljena še enkarat potem bi morala moja QR koda imeti oznako 2/1!

2/2 imajo:

– dvakrat cepljeni,

– cepljeni z Janseen + cepljeni z Astra Zeneca,

– cepljeni z Janseen + cepljen z Janseen,

– cepljen + cepljen + preboleli (po cepljenju)

in 2/1 imajo

prebolel + cepljen 1krat z AZ, Pfizer ali Moderno, kjer je sicer zahtevana dvojna doza.

ti ne pašeš tu not.

si prebolela + cepljena+ cepljena. torej imaš 2/2. je pač vrstni red rahlo drugačen.

čekdisout, 23.12.2021 ob 14:09

in 2/1 imajo

prebolel + cepljen 1krat z AZ, Pfizer ali Moderno, kjer je sicer zahtevana dvojna doza.

ti ne pašeš tu not.

si prebolela + cepljena+ cepljena. torej imaš 2/2. je pač vrstni red rahlo drugačen.

Še enkrat. 2/1 imajo tisti, ki:

– so preboleli + cepjeni v 180 dneh + cepljeni še kasneje!

Prebolel + cepljen + cepljen pa je 2/2!

Sem se pozanimala.

Na ministrstvu za zdravje.

Zdaj me samo zanima, kdo mi to oznako popravi!

Problem je v tem, da tistim s 3/3 in 2/1 velja rok veljavnosti dokazil neomejeno.

1/1, 2/2 pa 270 dni od zadnjega cepljenja!

Torej, pašem sem not!

Napačna oznaka cepljenja, 23.12.2021 ob 14:14

Še enkrat. 2/1 imajo tisti, ki:

– so preboleli + cepjeni v 180 dneh + cepljeni še kasneje!

Prebolel + cepljen + cepljen pa je 2/2!

Sem se pozanimala.

Na ministrstvu za zdravje.

Zdaj me samo zanima, kdo mi to oznako popravi!

Problem je v tem, da tistim s 3/3 in 2/1 velja rok veljavnosti dokazil neomejeno.

1/1, 2/2 pa 270 dni od zadnjega cepljenja!

Torej, pašem sem not!

In v čem je problem, če bi se rada dala cepit, te bodo cepili.

wd40a148, 23.12.2021 ob 14:21

In v čem je problem, če bi se rada dala cepit, te bodo cepili.

Ne, ne se še enkrat.

In če imsm 2/1 se mi ni treba.

Pti 2/2 pa se bi januarja morala, če bi hotela veljavno potrdilo.

OZNAKA

——————————————-

SVAŠTA

Kaj če bi kar tetovirali vsakič ali pritrdili na uhlje……………………..

joj

Napačna oznaka cepljenja, 23.12.2021 ob 14:23

Ne, ne se še enkrat.

In če imsm 2/1 se mi ni treba.

Pti 2/2 pa se bi januarja morala, če bi hotela veljavno potrdilo.

Aha, kapiram. Ja to’j pa klinc.

wd40a148, 23.12.2021 ob 14:47

Aha, kapiram. Ja to’j pa klinc.

Saj!

Ne vem pa, kdo mi lahko popravi to oznako!

je prebolela – IN DVAKRAT CEPLJENA , ne enkrat

veš kva ste vi prebolel……………

to ste prebolel

Pa ne uidt:

( https://www.youtube.com/watch?v=vTRKy6oX9OM )

Sedaj je cela zmešnjava s tem. Jaz sem se nameraval sedaj cepiti drugič, pač janssen + pfeizer, vendar se ne bom, ker mi dejansko nič ne prinese proti sevu omikronu. Plus oznako na potrdilu bi imel 2/2, ker še sami nevedo kaj je prav namesto 2/1.

Vseskozi so ponavljali, da so cepiva enakovredna pa so res. Sedaj je postalo jasno, da niso. Če se cepiš s janssen + janssen imaš omejeno potrdilo 270 dni, če se pa cepiš janssen + pfeizer imaš pa neomejeno potrdilo.

A oba cepiva sta namenjena poživitvenemu namenu. Se pravi delajo razlike že ko se cepiš poževitveno. Res so kljukci.

Avtorici pa svetujem, da se obrne na pristojne, kar pošlji e-mail, zgubiti itak ne moreš ničesar. Pa popravilo mora biti opravljeno v 7 dneh saj se potem potrdilo zaklene in ga je možno popraviti samo še ročno.

Lahko jim predlagate, da vam oba skup zmešajo pa mate dve muhe na en mah in maste rešen.

Lohk vam tud jansena pa pfizerja , pa za gripo, pa klope pa še prot steklin namiksajo sam rečt morte no. Sej nismo leta 2 ampak 2021. Vse skup namešat pa magar u rit namest v ramo, da se kuj prime.

Kamal, 23.12.2021 ob 14:59

Sedaj je cela zmešnjava s tem. Jaz sem se nameraval sedaj cepiti drugič, pač janssen + pfeizer, vendar se ne bom, ker mi dejansko nič ne prinese proti sevu omikronu. Plus oznako na potrdilu bi imel 2/2, ker še sami nevedo kaj je prav namesto 2/1.

Vseskozi so ponavljali, da so cepiva enakovredna pa so res. Sedaj je postalo jasno, da niso. Če se cepiš s janssen + janssen imaš omejeno potrdilo 270 dni, če se pa cepiš janssen + pfeizer imaš pa neomejeno potrdilo.

A oba cepiva sta namenjena poživitvenemu namenu. Se pravi delajo razlike že ko se cepiš poževitveno. Res so kljukci.

Avtorici pa svetujem, da se obrne na pristojne, kar pošlji e-mail, zgubiti itak ne moreš ničesar. Pa popravilo mora biti opravljeno v 7 dneh saj se potem potrdilo zaklene in ga je možno popraviti samo še ročno.

7 dni od zadnjega cepljenja je seveda minilo. Januarja bo 270 dni!

Torej ročno popravilo – a kdo?

sej jst že skoz pravim,da je ta bolezen birokratska –  dejansko registrirajo folk kot avtomobile oz. prevozna sredstva na cesti… pa številke in razrede talajo – nedopustno…

vse to nima z zdravjem nobene veze

nima prav, 23.12.2021 ob 16:14

sej jst že skoz pravim,da je ta bolezen birokratska –  dejansko registrirajo folk kot avtomobile oz. prevozna sredstva na cesti… pa številke in razrede talajo – nedopustno…

vse to nima z zdravjem nobene veze

točn tko

Napačna oznaka cepljenja, 23.12.2021 ob 16:04

7 dni od zadnjega cepljenja je seveda minilo. Januarja bo 270 dni!

Torej ročno popravilo – a kdo?

Popravke digitalnega potrdila dela izdajatelj potrdila oz. oni morajo posredovati naprej. Pri nas je to NIJZ. To tudi piše na potrdilu in je pomembno tudi za mejne organe, saj oni lahko preverijo samo pri njih podatke.

Bila sem cepljena konec decembra in nato še enkrat januarja. Prebolela maja.

S 3. odmerkom se še nisem cepila.

Veljalo mi je še potrdilo od cepljenja.

Kaj pa sedaj?

Ko se cepim, grem od začetka?

Kot prvo cepljenje ali poživitveni odmerek?

where can i buy prednisone without a prescription prednisone pills cost prednisone 5 mg tablet price
https://prednisonet.com price for 15 prednisone
order prednisone prednisone 20mg prices can i buy prednisone online without a prescription

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close