Pogačar : Roglič
in to bo…., 23.12.2021 ob 14:25
Kaj pa je bilo v Gallusovi dvorani?
da se je saško nenamenoma na koncu zmotil in Tadejeva starša pospremil po prevzemu nagrade z besedami, to sta bila starša Primoža Rogliča…
to verjamem,da je bilo nenamenoma…
staršema pa tako: meni se zdi,da so nekako užaljeni, ker za Tadejem ni take evforije in nikakor na noben način ni toliko priljubljen in v srcih Slovencev kot ima tam mesto Primož… in ne glede na tzo kako tadej zmaguje TDF mu ne rata v srcih mnogih Slovencev premagati Primoža – in očitno so na to malo ljubosumni ali kako bi človek to razumel družino Pogačar…
za starša pa tako: nič ne krivite novinarjev – za odnos navijačev in tiste iskrene emocije podpore, ko se športnika začuti – to goji športnik sam… in emocije kakršne čutimo do Tadeja – te je vzgojil kar Tadej sam s svojimi dejanji. pač sprejmite to – z odgovornostjo in ne z ljubosumjem in napadanjem novinarjev.
največji absurd je da starši krivijo druge za rivalstvo – ko je na cesti največje rivalstvo do sonarodnjaka na cesti pokazal sam Tadej. Ne krivite zdaj drugih.
vsak se odloči sam za koga bo navijal… to so emocije, ki jih ne more izsiliti nihče pri navijaču.
In nikogar nimajo pravice Pogačarjevi zaradi tega kakorkoli grajati, obregati v to, ali pisariti o razdorih in ne vem kaj še… mogoče pa bi se raje zamislili zakaj je prišlo tukaj do tako evidentnih razlik, ki očitno njih bolijo – če jih ne bi tega ne bi pisali.
Navijača ne moreš prisliliti v to, da je tvoj navijač, še manj mu zato, če ni , nabijati krivde, ali ga kakorkoli karati in pisariti ne vem kakšnih moralnih dopisov, člankov in nabijati ne-navijačem moralno krivdo. Ta krivda ne obstaja. Vsak se ima sam pravico odločiti za koga navija in zato ni z njim nič narobe, ni slab v ničemer.
Ja , sem sedaj zasledila zapis, sem ga bolj bežno preletela.
Nekateri ste v zapisih pristranski.
Oče oz. starši Pogačarja so izpostavili svoje videnje in mnenje o sedanji situaciji in do tega imajo pravico izražati to kar čutijo.
Res je, da so okolja in kraja kjer sta živela.
Ljudje v Zasavju sicer stopijo skupaj, samo pretirana evforija in “kitenje s tujim perjem” oz. bildanje ega na račun uspeha drugih mi je malo mimo.
Novinarska srenja je pa ” na žalost debilna” in tako kot o vseh dnevnih dogajanjih, so tudi ob poročanju ob vseh dogodkih skrenili z meja dobrega okusa.
Večna neka evforija, rivalstvo, še bolj pa me moti potenciranje med nasprotniki.
Da se na javni prireditvi “vodja” * zmoti* in napačno imenuje starše tekmovalca je samo vrh visoke ledene gore.
Res pa je tudi, da se Pogačar s svojim dekletom ne meče po reklamah tako kot se Pogačarjeva družina.
Občasno tudi navadni gledalci opazimo koga se forsira in kdo in kako se forsira v prepoznavnosti in “venmetanju”.
Včasih me strah konzervo fižola odpret, ker bi sigurno ven pogledal-a r…….. družina.
Sicer pa se naj tržijo in kupčkajo denar, ljudje povezani s športom pa bi lahko bili bolj objektivni, ne navijaški in usmerjeni k forsiranemu navijanju za nekoga.
Prav ta ob športna srenja je tista, ki še pri tako dobrih uspehih vseh , ki trdo delajo prinesejo in dajo grenak priokus tako ob uspehih, kot tudi ob neuspehih.
in to bo…., 23.12.2021 ob 17:31
Ja , sem sedaj zasledila zapis, sem ga bolj bežno preletela.
Nekateri ste v zapisih pristranski.
Oče oz. starši Pogačarja so izpostavili svoje videnje in mnenje o sedanji situaciji in do tega imajo pravico izražati to kar čutijo.
Res je, da so okolja in kraja kjer sta živela.
Ljudje v Zasavju sicer stopijo skupaj, samo pretirana evforija in “kitenje s tujim perjem” oz. bildanje ega na račun uspeha drugih mi je malo mimo.
Novinarska srenja je pa ” na žalost debilna” in tako kot o vseh dnevnih dogajanjih, so tudi ob poročanju ob vseh dogodkih skrenili z meja dobrega okusa.
Večna neka evforija, rivalstvo, še bolj pa me moti potenciranje med nasprotniki.
Da se na javni prireditvi “vodja” * zmoti* in napačno imenuje starše tekmovalca je samo vrh visoke ledene gore.
Res pa je tudi, da se Pogačar s svojim dekletom ne meče po reklamah tako kot se Pogačarjeva družina.
Občasno tudi navadni gledalci opazimo koga se forsira in kdo in kako se forsira v prepoznavnosti in “venmetanju”.
Včasih me strah konzervo fižola odpret, ker bi sigurno ven pogledal-a r…….. družina.
Sicer pa se naj tržijo in kupčkajo denar, ljudje povezani s športom pa bi lahko bili bolj objektivni, ne navijaški in usmerjeni k forsiranemu navijanju za nekoga.
Prav ta ob športna srenja je tista, ki še pri tako dobrih uspehih vseh , ki trdo delajo prinesejo in dajo grenak priokus tako ob uspehih, kot tudi ob neuspehih.
joj no… užaljeni so – šppričakovali so,da bo tadej oboževan in oblegan zaradi TDF – pa poabčja zakaj imajo ljudje Primoža radi – ker je človek in športnik z velikim srcem in spoštovanjem…
glej tdf 2020 – pogačar se je v primoža zaletel na gorskem cilju, ker je buljil nazaj, medtem ko je vozil naprej – kdo se mu opraviči, čeprav ni nič kriv – Primož…
letos Baskija – ko Pogačar sam vleče vlak in mu nihče noče pomagat – valjda iz svojih taktičnih razlogov – kaj vidimo – njegov izpad dretje in mahanje na kolesu,. da naj že nekdo pomaga…
na drugi strani na isti etapi imamo spredaj trojico Primož, Charty in še uni Francoz, ki je potem zmagal(ne spomnim se zdaj priimka) – oba se vozita lep cajt za Primožem, ki sam dela razliko, ko vidi,da sam tako do konca ne bo zmogel – lepo brez mahanja se postavi skupaj z njima in se lepo zmenijo,da če bosta sodelovala, jima prepusti zmago – in tako je tudi storil, celo med vožnjo do cilja nagovarjal gledalce k skandiranju za zmagovalca…
opaziš razliko v obnašanju – in temu kar je gentelmen med športniki ja tudi na dirki – in tukaj je Tadej pač (vsaj v mojih očeh že zdavnaj pogrnil) in nikoli ne bo mogel vsaj pri meni spremeniti tega mnenja, pa sem še kako navijala zanj npr. na vuelti 2019… to kako se je spremenil, to njegovo obnašanje, to da se zdi,da mu ego ne da da bi čestital in priznal kdaj je nekdo – predvsem tudi Primož – boljši…predvsem komentarji po dirkah ga izdajajo
aja glede reklam – a da tadej ne dela reklam – kdo pa je jedel Tuševe sendviče in še in še je bilo reklam po njegovi zmagi 2020… očitno tistih ne vidiš…
Forum je zaprt za komentiranje.