Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zavrnila pogovor na csd

Zavrnila pogovor na csd

Dva tedna nazaj sem nujno potrebovala pomoč s strani csd,zaradi otroka,klicala,pisala mail,nič od nič od njih.Nakar ponovno kličem in se mi ena gospa oglasi ter hladkrvno pove da je mail prejela,ampak da dobi ogromno takšnih mailov in da pač ni odpisala.Povedala je tudi da nima glede moje situacije kaj naredit,da ne bom ničesar dosegla.Se sprijaznim,nato čez dva pa dobim mail da sem vabljena na razgovor  glede  na situacijo ki se je zgodila.Glede na to,da sem njihovo pomoč potrebovala takrat in ne sedaj,bom povabilo na razgovor zavrnila,sicer pa niti ne morem iz službe ker so bolniške in dopusti.

In zakaj misliš, da nas to zanima?

Zaman si izmišljuješ zgodbice. Stil pisanja je preveč očiten.

Mene ne preseneča. Veliko uslužbencev je  ravnodušnih do problemov, ki naj bi jih reševali, in čakajo, da bodo problemi šli mimo.

Če je dva tedna nazaj problem bil, sedaj ga pa čudežno ni… potem ima CSD prav. Niste jih rabili.

Drugače pa tudi drugič raje poskrbite sami za težave oz se obrnite na druge ustanove (mogoče policijo, ali na urgenco, psihijatrijo… kaj vem kaj bi bilo primerno ob tako skopem opisu).

Po 7letih bi moral ljudje menjat siht.oz na drugo del mesto it.

Zakaj

Zato ker zgubijo empatijo.

Vsak dan poslusajo ene in iste. In enostavno se jih vec ne dotakne. Zal.

Tudi jaz sem jih kontaktirala, bila tam osebno, nikjer nikogar, na mail nihče ne odgovarja. Samo, da jaz pa sem bila tja poslana od drugje pa čakam že par mesecev.

A kdo kaj ve, a je to zaradi Covida ali je tako vedno na CSD? Ene dvakrat sem sicer že prej pisala pa sem dobila odgovor v parih urah ali najkasneje naslednji dan, zdaj pa ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close