Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sin od prijateljice

Sin od prijateljice

Prijateljica mi je povedala, da sta z fantom pocakala, kdaj bo sam pripravljen na prehod iz plenic in pred enim tednom so ga zaceli uvajati, da je brez plenicke cez dan. V petek nista bila v sluzbi saj sta si uzela prost dan za otroka. Igrali so se 3h skupaj in cisto pozabili na cas. Pozabili so vsi trije da je treba na stranisce in ponesreci mu je uslo. Zacel je jokati ko se mu je mama hotela priblizati da bi ga objela in mu povedala da je use uredu je na ritko poloziu roko z drugo pa jo hotel odriniti kot da bi se zascitil pred tem da bi ga udarila. Nikoli jih ni dobil od nje niti njenega fanta, niti glasu nista povzdigovala nanj. Nista razmiljala o tem saj sta mislila da je to pobral iz vrca. V nedeljo se je zacel pocutiti slabo, zato je v ponedeljek ostal doma z ockom. S fantom sta se popoldne zamenjala in on je odsel na popoldansko izmeno in z malim sta se kot ponavadi ko se zbudi cartala v postelji. Ze umes je govoril da ga boli rita. Cez pou ure ga je skopala (to ponavadi pocne fant) in ko se je obrnil je imel na vsaki strani ritke 2flekca. Ko sta se ulegla v posteljo ga je uprasala zakaj ima flekce. Povedal je da ga je ta cas ko je sel ocka v lekarno pazila babi. Rekel je da ni mogel zaspati in se je potiho pogovarjal z medvedkom (to vedno pocne in v roku 20min spi kot top) in da ko je babica to videla je dobil po nagi riti z kuhovnico saj je ni ubogal. To naj nebi bilo prvic. Povedal je da mu je ze prejsnic dala par udarcev po riti in ga potem dala brez hlack sedeti na mrzle ploscice v kot ker ni pospravil igrac pred kosilom.

Nevem kako si kdo upa naredit kaj takega sploh pa tujemu otroku to je absurdno, nemorem si predstavljati kaj bi naredila v takem primeru. Sploh pa da ljudje tepejo otroke. Prepovedala ji je da hodi v stanovanje in se videvat z otrokom. Kaj bi vi naredili?

Ta očka pa dolgo hodi po lekarnah.

Zgodbo bi še enkrat prebrala, popravila vse napake, potem pa pritisnila briši.

Babica je še med živimi?

Da ji pes posije mater!!!amen

Mene so pretepali kot zivino,metali v pec,ob tla,oce me je brcal se med nosecnostjo,pa se moz ni znal postaviti zame.Nekaterim je to nacin zivljenja.Samo stran od njih.Ko je bil moj otrok kasneje spolno zlorabljen s strani mojega brata in je policija to izvedela iz sole sem jih zopet dobila,ker sem kao lagala,da bi se dokopala do hise.Mir je bil sele ko sem odsla na svoje a se vedno placujem kredit za obnovo hise od katere nimam nic.Oporoka je razdedinjenje mene zsradi nevrednosti,dedic je brat nasilnez in posiljevalec.Nekatere stvari se ne nehajo.Takoj ustaviti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close