Kdo na forumu vam je nabolj nadležen?
Glih spodaj je izjavila, da so tu vsi uporabniki bolni. V temi o najduhovitejšem. Pa glup tudi rada inteligentno uporablja. Pol bo pa spet stokala, ko ji bodo ljudje nazaj servirali. Bi mogli obstajati knofi kot imajo ponekod, uporabnika skriješ in kot da ga v temi ni prisotnega.
Predno kdo uporabi zavist, ja ja, sem prva v vrsti in znana po tem ????????? Verjamem pa, da kdo ne mara emoie, pa nič zato. Naj se sveti ob vsej sivini zunaj. ?
Smeha smeha, 21.12.2021 ob 07:37
Glih spodaj je izjavila, da so tu vsi uporabniki bolni. V temi o najduhovitejšem. Pa glup tudi rada inteligentno uporablja. Pol bo pa spet stokala, ko ji bodo ljudje nazaj servirali. Bi mogli obstajati knofi kot imajo ponekod, uporabnika skriješ in kot da ga v temi ni prisotnega.
Predno kdo uporabi zavist, ja ja, sem prva v vrsti in znana po tem ????????? Verjamem pa, da kdo ne mara emoie, pa nič zato. Naj se sveti ob vsej sivini zunaj. ?
Za Anonimno5973
Omg, 21.12.2021 ob 07:42
Čisto prav si napisala. Ta stuha ala women skoz sebe tlači, ko se ima kaj servirano se pa joka. Točno to, spiše vsi ste bolni, spiše vsi tipi ne znajo fookat. Pol pa ne nisem tako rekla. Pride dan, dva tu in najbolj pametna. Populacija tu so penzionisti ona petke, skoz o seksu… Bolano
se ena laz
tema je vecina moskih ne zna seksat
ne vsi
to je iskanje pozornosti s tvoje strani ker ovracas besede ocitno in lazes kar je vidno ?
skrij se
nezadovoljna s sabo ocitno zato druge tlacis v drek in lazes
sama si delas sramoto da si tko nepismena da se naslova ne znas brat????
mrs
Svašta peechka rodi, 21.12.2021 ob 07:29
Meni si najbolj nadležen TI, Kokoši.
Meni si najbolj nadležen ti obsesiven manijak, ki stalno provociraš Kokoši. Potem un napade nazaj in ne odneha. Res mučno.
Kokoši je čisto uredu in normaln, če ga ljudje ne napadajo.
Se strinjam z njim, da nujno potrebuješ zdravljenje.
bodimo pošteni, 21.12.2021 ob 07:47
Meni si najbolj nadležen ti obsesiven manijak, ki stalno provociraš Kokoši. Potem un napade nazaj in ne odneha. Res mučno.
Kokoši je čisto uredu in normaln, če ga ljudje ne napadajo.
Se strinjam z njim, da nujno potrebuješ zdravljenje.
podpis
Ali admin ne bi mogel nam vsem narediti uslugo in blokirati to osebo?
Ker, ko se ga ne provocira je Kokoši 80 posto časa normalen in ima zanimive poglede in nasvete.
Eh… dobro jutro… ste si že skočili v frizure. ?
Forum je zaprt za komentiranje.