TEORIJA ZAROTE -JANSHA
Bojda neki Jansha pošilja naokrog pisma.
Naj samo povem neko mnenje, ki vam bo ličilo na teorijo zarote.
Takim ljudem, ki so desetletja na položajih, kot vemo, da so IN SE DOBRO ZAVEDAJO KAJ SO ne bi zaupal.
Slišijo se vesti celo o 12 letniku, ki je po drugem cepivu umrl in naj bi po obdukciji bilo potrjeno, da je umrl zaradi cepiva.
Naj bo to pika na i.
Seveda ne bom preveč “otresal” ampak, kot sem dejal ne bi zaupal v takih primerih in od takih ljudi, ki počno, kar počno desetletja, da berem njihova poslana pisma. Če bi se dalo bi se ravno pri teh zadevah držal tistih navodil o razkužilih in distanci. Torej ne bi odpiral pisem ali jih z golo roko prijemal.
Kot pa sem že včeraj napisal mislite si karkoli
SAM NE SE BAT
darwindarko, 20.12.2021 ob 21:15
Bojda neki Jansha pošilja naokrog pisma.
Naj samo povem neko mnenje, ki vam bo ličilo na teorijo zarote.
Takim ljudem, ki so desetletja na položajih, kot vemo, da so IN SE DOBRO ZAVEDAJO KAJ SO ne bi zaupal.
Slišijo se vesti celo o 12 letniku, ki je po drugem cepivu umrl in naj bi po obdukciji bilo potrjeno, da je umrl zaradi cepiva.
Naj bo to pika na i.
Seveda ne bom preveč “otresal” ampak, kot sem dejal ne bi zaupal v takih primerih in od takih ljudi, ki počno, kar počno desetletja, da berem njihova poslana pisma. Če bi se dalo bi se ravno pri teh zadevah držal tistih navodil o razkužilih in distanci. Torej ne bi odpiral pisem ali jih z golo roko prijemal.
Kot pa sem že včeraj napisal mislite si karkoli
SAM NE SE BAT
Oj, sem mislila da danes ne prideš nič več komentirat 🙂 če sem iskrena – jaz sem verjetno to pismo dobila med reklamami in je že romalo v smeti. Nisem bila pozorna. Ni bilo časa.
Anonimno 4411, 20.12.2021 ob 23:47
V pismu je bil apel za cepljenjr in voščilo za praznike.
Jaz sem prebolel pa nisem šel takrat k zdravniku in se bom sedaj še cepil, ker če bi bil bris ko se pljune ali v grlo bi še šlo. V nos je pa kar neprijetno.
Prej občasno, po potrebi, odkar je ponovno brezplačno, se na odvzemnem mestu testiram 1x na teden, 2x pa v službi. Testiranje res ni bavbav, še posebej pa ne zdaj, ko ne potisnejo več palčke kaj posebej globoko. Pa tudi prej ni bilo nobene sile.
Cepiti se še nekaj časa ne mislim, živim pa tako, da minimiziram možnost okužbe in do sedaj nisem zbolela.
Forum je zaprt za komentiranje.