Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Inžinirji, ki so projektirali tuš kabine in okna bi morali v zapor

Inžinirji, ki so projektirali tuš kabine in okna bi morali v zapor

A to so zanalašč naredili toliko nekih vdolbin in lukenj in vijakov in ne vem kaj še vse na oknih in tuš kabinah, da potem zgubiš živce, ko to čistiš?

Kje so imeli pamet, ampak resno? Mater, še jaz, ko sm čisto v drugem fohu, bi sprojektirala okna in tuš kabine v čisto drugačni obliki. Same gladke površine……….

Jaz bi poslala pa čistit odtoke v tuš kabinah tiste, ki so to izdelali. Obup! Odtoke je treba čistiti vsak drugi dan, luknjice so tako majhne, da se voda ne odteka, tuš kabine enostavno ne moreš splakniti, voda kar stoji in stoji. V tuš kabini imam stalno kis in sodo bikarbono, da sčistim to svinjarijo. Stare banje 50  let so bile boljše.

Da ne govorim o steklu, ki ga je treba po vsakem tuširanju brisati in čistiti in kljub vsemu, to steklo postane lisasto. Ob nakupu je bilo rečeno, da kaplje kar odletijo, kar pa ni res.

Včasih se mi zdi, da sem suženj tuš kabine. Po glavi se tolčem, zakaj smo vrgli ven banjo.

??? si čistilka v kakem čistilnem servisu?

Mi doma imamo navadno tuš kabino, tri stene v keramiki in steklena navadna vrata z enim ročajem in navadna okna – načrt za hišo sva z možem ‘narisala’ sama. Projektant je to le prenesel v zahtevano obliko.

bližajo se družinski prazniki, pa se očitno nekaterim ljudem poslabšuje psihično stanje.

Daj gor kak SiO2 spray ali kaj podobnega. Zadeve za nego avta.

poljski wc ter lesena okna in vrata kot je pri nas doma.

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

je res, kar si povedala ja

Jaz bom na parlamentarnih volitvah volila tebe.

Odgovor na objavo uporabnika
jezna mama, 20.12.2021 ob 20:29

A to so zanalašč naredili toliko nekih vdolbin in lukenj in vijakov in ne vem kaj še vse na oknih in tuš kabinah, da potem zgubiš živce, ko to čistiš?

Kje so imeli pamet, ampak resno? Mater, še jaz, ko sm čisto v drugem fohu, bi sprojektirala okna in tuš kabine v čisto drugačni obliki. Same gladke površine……….

Ja zanalašč. Nobena luknja ni naključje, preveč košta.

Sprojektiraj, naredi, prodaj.

Kupim.

Je res, ker so to kabine nižjega ranga. To je tud nas jezilo, in je bla kabina ohoho, da ni na vodila,ampak na pante, k tista kolesa so leglo gareža. Jebiga, šipo pomiješ, druge ni.

Okna- skrito okovje. Ko je zaprto, zgleda k slika s kljuko. Tudi ni fuka pri beljenju okol pantov-ker jih “ni”.

Padec odtoka v tuš kadi sem naredil mimo normativov- preveč, da pizdarija odteče, ker vem da si prej na kolenih prosu, kokr gor pišete.

imamo zidan tuš s treh strani brez vrat oblečen v velike plošče

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close