Zakaj so japonke tako vroče?
Grenivka422, 21.12.2021 ob 00:06
Tako je!
Razen druge (pa še to bolj da kot ne) zgledajo vse odrasle, polnoletne. Čez 18 let skratka, vi pa o pedofiliji. ?♂️
Kaj vas tako srbi? Da zgledajo mladostno kljub starosti? Imajo pač dobre gene, kaj bi radi, jebemti. Ni treba, da je vsaka baba po 30 za odpad
Stvar okusa, 21.12.2021 ob 00:35
Meni sploh niso. Delujejo mi, kot otroci-punčke v telesu odraslih žensk in to me zelo odbija. Kako naj taki ženski zrem v oči, ko mi prihaja? S kakšno seksi črnko pa definitivno bi.
To ti ocenjuješ, da zgledajo kot “otroci-punčke” (fuj!) po kriteriju svoje (bele) rase. Za azijce so to normalne odrasle ženske. Torej ne zgražajte se. To so ženske v pravem pomenu besede
še en bumbar, 21.12.2021 ob 00:42
To ti ocenjuješ, da zgledajo kot “otroci-punčke” (fuj!) po kriteriju svoje (bele) rase. Za azijce so to normalne odrasle ženske. Torej ne zgražajte se. To so ženske v pravem pomenu besede
Pa kdo ti kaj brani. Goni se z njimi kamor se hočeš, bo toliko Slovenk več ostalo za nas.
čoravi ste, 21.12.2021 ob 00:37
Razen druge (pa še to bolj da kot ne) zgledajo vse odrasle, polnoletne. Čez 18 let skratka, vi pa o pedofiliji. ?♂️
Kaj vas tako srbi? Da zgledajo mladostno kljub starosti? Imajo pač dobre gene, kaj bi radi, jebemti. Ni treba, da je vsaka baba po 30 za odpad
se strinjam
meni sicer v obraz totalno neprivlacne in telo ampak izgled zenske mlajse kot je njena starost je tudi meni lepo in redko 🙂
dolgolaskica, 21.12.2021 ob 07:00
se strinjam
meni sicer v obraz totalno neprivlacne in telo ampak izgled zenske mlajse kot je njena starost je tudi meni lepo in redko 🙂
Tvoje mnenje kot baba tukaj ravno ne šteje. Razen če si lezbača povrh.
Pač tole zagotavljam: skoraj noben moški ne bi odklonil večera z eno od teh deklet. Pri zdravi pameti, nikoli 😀
Forum je zaprt za komentiranje.