Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero slovensko brezplačno aplikacijo za vodenje financ uporabljate?

Katero slovensko brezplačno aplikacijo za vodenje financ uporabljate?

Prej sem uporabljala Moj budget – vse stroške si lahko vpisoval po različnih temah, si nastavil limit … Zdaj ga ne bo več. Kaj uporabljate v ta namen, pa da ni plačljivo in da je po možnosti v slovenščini? Hvala.

Nič pametnega.

zanesem se na najstarejšo aplikacijo… svojo pamet.

Pri svojih 50ih sem šla trikrat v dovoljen limit. Položnice vedno poravnane Klik ali klik in.

Kreditnih kartic ne želim. Imam predplačilo kartico za razne nakupe prek neta.

Poznam ženske, ki s kreditno kartico pokrivajo, drugo kreditno kartico in želijo še tretjo, da ji znese…na kratek rok, ni pa nikdar dala vkup številk vseh stroškov kartic…

Ja in svizec odide na bankomat… nekaterim tudi app ne zaleže

Zdravo kmečko pamet!

Jaz za to uporabljam Excel.

Kva pa to rabiš? A maš s.p.? V glavno, ven more jit manj, kot pride not. To je vsa umetnost. V najslabšem 1 proti 1.

Ve se, kolk je penzije,otr. doklad. Kolikšni so fixni stroški-tekoče položnce vsak mesec in hrana. Razlika se razprčka za ostale neumnosti, ki niso vsak mesec iste al pa odleži na računu, za bonus v naslednjem mesecu; tj dopust, kkšna registracija, nakup za posodobitev stanvanja, šola v naravi, prispevk za stavbn zemljiše, stroj crkne…

Če je kšn fuš, še tolk bolš,dodaten +.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close