Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Informacijska pooblaščenka uvedla postopek proti k. p. Janše

Informacijska pooblaščenka uvedla postopek proti k. p. Janše

tile v vladi pa res mislijo, da oni ne rabijo upoštevati nobenega zakona in ne evropskih predpisov…

https://www.24ur.com/novice/slovenija/informacijska-pooblascenka-uvedla-postopek-proti-kabinetu-premierja-janse.html

Kaj je pa z kabinetom narobe? Slabo prezračen?

Kaj je naredil ta kabinet Musarki :/

Vsi so komunisti, ki se pač bockajo za show. Kregajo se in tekmujejo, kateri je boljši komunist

Na te naslove je že NIJZ pisal.  Zdaj pa PV ne bi smel?

Zakaj je treba denar (ne svoj) trosit za pisarije o stvareh, ki jih vsak za ve?

Odgovor na objavo uporabnika
že storjeno, 20.12.2021 ob 17:23

Na te naslove je že NIJZ pisal.  Zdaj pa PV ne bi smel?

Ja, smo dobili celo SMS sporočila od našega NIJZja… – imam še sharenjenega –  evo, datum in tekst:

15.5.2021:

“Hvala vsem, ki ste se že cepili  in tako prispevali k zajezitvi širjenja Covid-19. Če se še niste cepili in ste starejši od 18 let, se lahko prijavite na https://zvem.ezdrav.si/cepljenje. Nalezimo se dobrih navad – cepimo se Lep pozdrav. NIJZ “

Kaj se zdaj ajnpindlajo gospe na pooblaščenskih stolčkih ( navodila ?) Kdo bo pa NIJZ pograjal, kjer so dobili naše podatke -celo SMS številke? Kdo je p(r)odajal baze podatkov?

Ko vs je na enak komunikacijski način nagovoril janez Drnovšek tega niste problematizirali , kljub temu da je porabljal javna sredstva za osebno promocijo.

nekako takole je napisal…

(https://twitter.com/_GIIG_/status/1472879013811130374/photo/1)

jasno in glasno, 20.12.2021 ob 19:55

Ko vs je na enak komunikacijski način nagovoril janez Drnovšek tega niste problematizirali , kljub temu da je porabljal javna sredstva za osebno promocijo.

nekako takole je napisal…

(https://twitter.com/_GIIG_/status/1472879013811130374/photo/1)

kar je dovoljeno jupitru, ni dovoljeno volu.

žal se pa na astronomijo in kmetijstvo pri nas bolj slabo spoznamo …

Ali je res poslal NASLOVLJENA pisma?

Problem je z uporabo baze podatkov z NASLOVI, če tega ne predvideva zakon.

Če bi JJ poslal nenaslovljena pisma, tega problema ne bi bilo.

Ampak v njegovem kabinetu so očitno sami nesposobneži, da tega ne vedo.

Ali je Drnovšek res poslal NASLOVLJENA pisma?

Problem je z uporabo baze podatkov z NASLOVI, če tega ne predvideva zakon.

Če bi JJ poslal nenaslovljena pisma, tega problema ne bi bilo.

Ampak v njegovem kabinetu so očitno sami nesposobneži, da tega ne vedo.

A ta Prelesnikova res nima nobenega pametnega dela? In to mi plačujemo,…grozno!

Za časa Drnovška še ni bilo GDPR-ja. Zdaj pa je.

Poglej v Uradni list, kdaj je pisal in kdaj je veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov začel veljati in kdaj se je uveljavil GDPR.

včasih, včasih …. včasih so tudi čarovnice zažigali ali pa dajali ljudi na giljotine in se je to smelo, pa se zdaj ne več.

joj527, 20.12.2021 ob 21:27

A ta Prelesnikova res nima nobenega pametnega dela? In to mi plačujemo,…grozno!

Popolnoma prav, da je uvedla postopek.

V dopisu je podpisan JJ, kot  samo JJ in ne kot predsednik.

+

Uporabil je službene kuverte in verjetno je služba plačala poštnino.

Če bi jaz v službene kuverte in na službene stroške pošiljala pošto kot AB (in ne kot AB, vodja C oddelka), bi dobila v službi odpoved.

S čim se vi ukvarjate,..tepci!! Ali je podpisan JJ ali JJ kot predsednik? Pa koga to briga. Važno je, da nas pač obvešča na svoj način.  Dajte mir človeku, saj vam hoče dobro. Tista Prelesnikova pa naj se raje motike loti. BRUH!! in njeno plačo moramo mi skupaj spravljat. Jao, mili bože…

Točno to je njeno delo – odziva se na prijave, in če so te utemeljene, sproži postopek. A ti imaš pa raje take, ki jim zadeve obležijo v predalu?

* namenjeno joj527

naši, 21.12.2021 ob 09:55

S čim se vi ukvarjate,..tepci!! Ali je podpisan JJ ali JJ kot predsednik? Pa koga to briga. Važno je, da nas pač obvešča na svoj način.  Dajte mir človeku, saj vam hoče dobro. Tista Prelesnikova pa naj se raje motike loti. BRUH!! in njeno plačo moramo mi skupaj spravljat. Jao, mili bože…

Ne vem čisto točno, kako se je podpisal, ker sem sledila njegovemu zgledu in kuverte še nisem odprla.

Aja, to, da nam JJ hoče samo dobro, je pa vic tedna. Pa šele torek je…

Ze znano. Vsi vemo, da do koncnega epiloga itak nikoli ne bo prislo.

Mene pa zanima, kdo točno so prejemniki pisma? Vsi odrasli, ki imajo v Sloveniji stalno ali začasno prebivališče?
Samo slovenski državljani, ki živijo v Sloveniji?
Vsi slovenski državljani, ne glede na kraj bivanja?

Kdo vse je prejel pismo?

Zelo pomembno, ali je podpisan JJ predsednik vlade ali JJ kot vsaka neka X oseba.

In na tem dopisu je podpisan kot JJ neka X oseba.

Kaj jaz vem, kateri mi je pošiljal pošto?

Število prebivalcev Slovenije z imenom

Janez   

in priimkom

Že pri prvih stavkih sem se zgrozil. Kako je lahko ustvaril stavek z dvema besedama?! “Traja predolgo.” To ni stavek.

Bela ovca opazovalka, 21.12.2021 ob 12:09

Že pri prvih stavkih sem se zgrozil. Kako je lahko ustvaril stavek z dvema besedama?! “Traja predolgo.” To ni stavek.

in vendar JE stavek!

S cepljenjem in lepimi voščili to pismo nima nobene zveze. Vsem priporočam ogled filma “Brexit” in boste vedeli in videli zakaj je dostop do centralnega registra prebivalcev tako pomemben!

Če ne bo prevzel pošte je vseeno kaj mu pišejo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close