Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek danes na testu o cepljenju – mnenje stroke

danes na testu o cepljenju – mnenje stroke

3 medicinke se pogovarjajo, da se pa one že ne bodo dale cepit, da raje službo zgubijo kot da jim ta strup pošiljajo v telo. Slišim tudi za veliko zdravnikov, da so takega mnenja. Pa folk prav, da se moraš zanest na stroko in se cepit. Mater, če se stroka sama noče pa vedo o tem več kot mi laiki!

Potem so pa čik prižgale :). Ma kakšna stroka, medicinske sestre, pa strežnice, čistilke 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
zdaj pa bodi pameten, 20.12.2021 ob 10:55

3 medicinke se pogovarjajo, da se pa one že ne bodo dale cepit, da raje službo zgubijo kot da jim ta strup pošiljajo v telo. Slišim tudi za veliko zdravnikov, da so takega mnenja. Pa folk prav, da se moraš zanest na stroko in se cepit. Mater, če se stroka sama noče pa vedo o tem več kot mi laiki!

Ta glupi folk si je vbrizgal strup, da je lahko šel na dopust in da lahko hodi po gostilnah in se ne rabi  testirati. Ta glup folk pa ne bo priznal, da je glup, ker si je vbrizgal strup zaradi bonitet, zato se zgovarja na neko stroko, ki ne obstaja.

Lažniva golazen, ki na TV širi cepilno propagando, pa ni stroka.

Sorodnik je dr. znanosti, mikrobiolog v farmacevtski stroki. Sicer se ne želi pogovarjati o cepivih, je pa povedal, da ni cepljen.

Res si primitivec. Bos glupe sestre in frizerke poslusal ?     Ko govori doktor Ihan ti pa nic v glavi ne ostane ?

In svizec zapakira čokolado v folijo.

Zanimivo, da te sestre mislijo enako kot vrhunski strokovnjak za cepiva prof. dr. Sucharit Bhakdi:  https://www.facebook.com/marinka.dolenc/videos/942721179673519     Stroka je enotna, samo je ne spustijo na TV, kjer predvajajo samo sovraažno propagando, laži in zavajanje. Jaz verjamem stroki, ne podkupljenim lažnivcem s teveja.

Na tem svetu je mnogo ljudi, ki imajo visoko izobrazbo, vendar kljub vsemu niso verodostojni, ker so egoisti, materialisti, in komformisti. Toliko v razmislek.

A to da ga stroka postavlja na laž (da ne omenjamo kako so se njegove trditve izkazale za neresnične), te pa ne zanima?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close