Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj biblija pravi o istospolnosti

Kaj biblija pravi o istospolnosti

Ne smeš ležati z moškim kakor se leži z žensko; to bi bila gnusoba.

Poslušajte Boga, pedri fukneni!

Mah, naj fuka kdor koga želi.

Samo ne ostalim težit tako kot ta naši homič na forumu pa bo vse OK

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5496, 19.12.2021 ob 18:46

In kdo si ti, da o tem odločaš? Če Bog tako pravi, je treba ubogati, majmune

Religijozno opredeljeni pač opravijo zadevo stoje oz. kleče, itd. Tako je v tem primeru vse po predpisih. 😉

jao no, 19.12.2021 ob 18:48

In kdo si ti, da o tem odločaš? Če Bog tako pravi, je treba ubogati, majmune

Polulam se jaz na tvojega boga, papak.

3 Mz 18,22, 19.12.2021 ob 18:44

Ne smeš ležati z moškim kakor se leži z žensko; to bi bila gnusoba.

Poslušajte Boga, pedri fukneni!

Ne vem, kje je to pisalo, ampak je bilo v smislu: “Če se dva moška skupaj uležeta, kakor bi se moški z žensko, ju je treba oba ubiti”. Zdaj ne vem, ali je to iz ortodoksne judovske religije ali pa malo “slabo prevedena” stara zaveza

Tebe je že nabrisal, a ne? Tale tvoj bog. Zdaj je pa ljubosumen in te hoče samo zase. Sicer ga pa itak ni, tega tvojega boga, tako da najbrž je bil le dildo. Biblijo so pisali pa primitivci, obremenjeni s sto tisoč strahovi in posledično versko blaznostjo.

iDESI952, 19.12.2021 ob 18:50

Religijozno opredeljeni pač opravijo zadevo stoje oz. kleče, itd. Tako je v tem primeru vse po predpisih. 😉

no ja… kamasutra je polna alternativ. Ne reče se ji “težko do jutra” kar tako, za hec.

pedofilija tud ni normalna

pedofili fukjeni

mene pedri in lezbike ne motijo dokler men ne tezijo,zakaj pa druge motijo? si mogoce prekriti peder? ponavadi je tako ali pa kasna travma iz otrostva

Pavel je pa takole pisal:  (Pisma Rimljanom)

…..

Njihove ženske so namreč zamenjale naravno občevanje s protinaravnim, 27 podobno so tudi moški opustili naravno občevanje z žensko in se v svojem poželenju vneli drug do drugega. Moški so počenjali nespodobnosti z moškimi in tako sami na sebi prejemali povračilo, ustrezno svoji zablodi. 28 In ker se jim ni zdelo vredno, da bi živeli skladno s svojim spoznanjem Boga, jih je Bog prepustil njihovemu umu, ki ni prestal preizkušnje, tako da počenjajo, kar se ne spodobi. 29 Polni so vsakršne krivičnosti, zlobnosti, lakomnosti, hudobije. Zvrhani so nevoščljivosti, ubijanja, prepirljivosti, zvijačnosti, zlohotnosti. Hujskači so, 30 obrekljivci, Bogu sovražni, objestneži, domišljavci, bahači, iznajdljivi v hudobiji, neposlušni staršem, 31 brez pameti, brez zvestobe, brez srca, brez usmiljenja. 32 Čeprav poznajo Božji zakon, po katerem so tisti, ki delajo takšne stvari, vredni smrti, jih ne samo počenjajo, temveč tistim, ki jih delajo, celo pritrjujejo.

Tale Martin Golob bi moral tudi kdaj prebrati Sveto Pismo, preden zine kakšno trapasto…..

pravjo latetni pederajsli k se potle na otroke spravljajo.

nkol ne bom razumu zakaj bi mene kot desca mogu motit topli. kj? sj ne hod nm v zelje.

tist k se boji da ga bod topli zapeljal pa ma mal problemov sam s seboj hahahahah

Homoseksualnost je z vidika katekizma nečistovanje, je čista zloraba spolnosti in je zato smrtni greh.

Če pa gre celo za sodmijo, pa je to zaradi ultimativne protinaravnosti in gnusnosti Božji rop.

Sej veš kako je to. Tist kar si podzavestno res želiš te, najbolj moti 🙂

Pozdravite se od homoseksualizma:

Šta je lijek za homoseksualizam

Žal mi je če sem te zmotil, ko sem pisal, da je homoseksualnost nenaravna. Ne strinjamo se vsi z vašo LGBT+++ propagando.

Anonimno 5496,

–………… – -…….. – -…………. – –

Žal mi je če sem te zmotil, ko sem pisal, da je homoseksualnost nenaravna. Ne strinjamo se vsi z vašo LGBT+++ propagando.

Biblija je 2000 stara knjiga, primerna takratni pameti ljudi, razvitosti družbe in njeni splošni ne razgledanosti ter neizobraženosti. So določene univerzalne resnice v njej, ampak večina stvari je pa rahlo passé. Pa ji ne gre zameriti. Bolj me žalosti dejstvo, da takšni primitivni in zaostali motenjci, kot si ti, avtor, živijo v 21.stoletju in se prosto sprehajajo po ulicah. Pa da se takšni zlobneži, kot si ti, sploh upajo sklicevati na Biblijo. Takšnih se vsak Bog sramuje.

Sorrento, 19.12.2021 ob 20:04

Homoseksualnost je z vidika katekizma nečistovanje, je čista zloraba spolnosti in je zato smrtni greh.

Če pa gre celo za sodmijo, pa je to zaradi ultimativne protinaravnosti in gnusnosti Božji rop.

Povej ti to materi naravi, pametnjakovič. Pri vsaki živalski vrsti je tudi kak procent istospolno usmerjenih. To je popolnoma naravno. Ni pa naravno preganjanje istospolnih, zasuznjevanje črncev, posiljevanje zensk/samic, pedofilija, mučenje živali … To je pa čisto človeška izmišljotina. In nima nobene zveze z Bogom, pa če si fanatiki še tako želite verjeti v to.

Je pa Biblija dost bolj zabavna od Harrya Potterja sem slišu. Enkrat jo moram prebrat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close