Blokada na mobitelu
Pozdravljeni, bivsi se je pred enim letom odselil, naslova pa ni nikomur javil in zato vsa posta prihaja na njegov se vedno stalni naslov. Vsa uradna posta, sluzbena, zdravstvena z izvidi, v zacetku so prihajale se poloznice. In jaz sem mu vse to sporocala. Potem mi je kmalu rekel da to njega ne briga in da me bo blokiral na mobitelu. Seveda tudi jaz ne vem naslova kje je, po moje se skriva zaradi kaksnih dolgov. Ce ga poklicem mi takoj da znak zasedenosti, zanima me pa ce on vidi moje sms, ko mu sporocam da so prisli dokumenti za novo sluzbo. In tudi od njegovega osebnega zdravnika.
Bojim se kaksnih rubeznikov, kaj sploh lahko storim?
Vidi moje sms?
Najlepsa hvala!
Poznam dobro take tiče in lopove, ki naredijo tako. Imamo opravka z eno žensko ki je to naredila, pa saj v današnjem času ni težko izslediti človeka. Vse se da. Mislim da vidi samo SMS, klic se pa odbije, ne vem točno, pozanimaj se pri njegovem operaterju. Sicer pa ne vem zakaj se ti sekiraš za njegovo pošto, vrzi vse v smeti razen če imata kaj skupnega, pa če je komu kaj dolžan, se lahko nate prenese dolg, ni pa nujno.
Samo jaz ga ne morem izslediti, ker nimam pravice poizvedovati. V njegovi sluzbi ne povejo ali je se zaposlen tam ali ne.
Njegovih dolgov se pa se kako bojim. Kako se lahko njegovi dolgovi ne prenesejo name, ce bi prisli rubezniki, ker ima bivsi dolg? Tudi glede tega ne vem kaj naj naredim.
-
Bivsemu je jasno in vseeno ce bom imela jaz tezave zaradi njegovih dolgov. Hvala tudi za ta nasvet.
Blokirana, 19.12.2021 ob 11:40
Pozdravljeni, bivsi se je pred enim letom odselil, naslova pa ni nikomur javil in zato vsa posta prihaja na njegov se vedno stalni naslov. Vsa uradna posta, sluzbena, zdravstvena z izvidi, v zacetku so prihajale se poloznice. In jaz sem mu vse to sporocala. Potem mi je kmalu rekel da to njega ne briga in da me bo blokiral na mobitelu. Seveda tudi jaz ne vem naslova kje je, po moje se skriva zaradi kaksnih dolgov. Ce ga poklicem mi takoj da znak zasedenosti, zanima me pa ce on vidi moje sms, ko mu sporocam da so prisli dokumenti za novo sluzbo. In tudi od njegovega osebnega zdravnika.
Bojim se kaksnih rubeznikov, kaj sploh lahko storim?
Vidi moje sms?
Najlepsa hvala!
Njegove pošte ne sprejemajte, če gre za osebno vročitev, je poštar ne bi smel predati vam. Za ostalo sporočite pošiljatelju, da je preseljen. Kam mu bodo pošiljali pošto, je potem njihova stvar.
Forum je zaprt za komentiranje.