Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek opice ubijajo pse

opice ubijajo pse

zanimivo dogajanje v indiji, v zadnjih tednih so opice v enem od indijskih mest ubile oooli 250 psov kot odgovor na mascevanje ker je trop psov ubil opicjega mladica, opice pse zvlecejo na visoke zgradbe in jih mecejo z njih…hehe..dobre tele opice

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 19.12.2021 ob 10:57

zanimivo dogajanje v indiji, v zadnjih tednih so opice v enem od indijskih mest ubile oooli 250 psov kot odgovor na mascevanje ker je trop psov ubil opicjega mladica, opice pse zvlecejo na visoke zgradbe in jih mecejo z njih…hehe..dobre tele opice

Niti ne, ker so lokalni prebivalci stopili na stran psov, še zlasti, ker so debilne afne začele napadati tudi majhne otroke. Je pa tako, da opicam uspe fentati zgolj kakšnega res majhnega psa ali mladička, pred večjimi psi pa seveda bežijo, ampak ne vedno uspešno.

Če mene vprašaš bodo lokalci orenk udarili po opicah, niti ena ne bo več ostala živa v tem kraju.

Precej človeško obnašanje.

Enkrat sem gledala en dokumentarec o teh opicah. Noro kako agresivne, napadalne in žleht so te živali, ene kradejo tudi hrano in stvari pred hišo. Namnožijo se pa toliko, da jih je skoraj nemogoče iztrebit.

jp grenivka, vsaka podobnost z ljudmi je nakljucna ne

Grenivka422, 19.12.2021 ob 12:24

Enkrat sem gledala en dokumentarec o teh opicah. Noro kako agresivne, napadalne in žleht so te živali, ene kradejo tudi hrano in stvari pred hišo. Namnožijo se pa toliko, da jih je skoraj nemogoče iztrebit.

Ja, precej človeško obnašanje.

linnn, 19.12.2021 ob 12:29

Ja, precej človeško obnašanje.

Naši predniki po darvinizmu. Imamo torej nekaj skupnega.

Poznam kontra dejanja. Ko “psi” pobijajo opice in majmune.

Neodvisni komentator, 19.12.2021 ob 14:40

Poznam kontra dejanja. Ko “psi” pobijajo opice in majmune.

ttrotl…saj so, psi so ubili eno opico, opice v zameno ze 250 psov, se nemci so za enega njihovega ubili 10 talcev….toliko o socutju med zivalmi hehe

Julij Cezar, 19.12.2021 ob 12:28

jp grenivka, vsaka podobnost z ljudmi je nakljucna ne

Človek je najhujša žival.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close