Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še kdo ne praznuje božiča in novega leta

Še kdo ne praznuje božiča in novega leta

Je še kdo tak, da decembra nima novoletne jelke, nič ne krasi, nič ne peče za praznike, nič ne nabavlja kake ekstra hrane? Nima božične večerje, ne gre k polnočnicam, ne pričaka novega leta buden, nič silvesterske večerje, nobenih daril…?

Jaz nič od tega. Pa hodim na tečaj angleščine in smo se o tem pogovarjali. Učiteljica je vsakega vprašala kako za božiča, kaj jemo in tako naprej o običajih. Nerodna reč zame, ker se mi ni sanjalo kaj povedat.

Je tukaj eden tak.

A tebe tudi kaj gnjavijo in sprašujejo kje si praznoval, kaj si jedel, s kom si praznoval?

Meni je čisto ok,ker ne praznujem. Mi pač ni do krašenja, peke, ponočevanja. AMpak nelagodno mi je pa potem na vsa ta gnjavljenja odgovarjat.

Kakšni samotarji najbrž ne praznujejo praznikov, pa saj je logično, zakaj bi jih, če jih nimajo s kom.

Iskreno ..

ko smo bli najstniki smo vsi to komaj  cakali isto kot praznovanje RD,zdej mi je pa to dan ko dan…

Greva z mojim na vecerjo k njegovi babici vcasih to pa je to

Vse to praznovanje je blablabla….

je.bem bejbe v rit in tipe v gobec … nekaj je pač treba početi ob praznovanju

Nimam s kom praznovat. Torej grem spat zvečer na božič, silvestra. Kaj pa naj drugega?

Krasiti se mi ne da, Da me pa peka peciva ne veseli, je pa itak ok. Če bi pekla pecivo, bi morala to sama pojesti in bi bila kot žoga. Prvega januarja pa grem ponavadi smučat. Ker je fajn, ker je smučišče bolj prazno,ker si drugi mačka odganjajo.

levakarji so oskrunili smisel praznikov
Božič začnejo praznovati po 1. novembru, 1. maj že 28. februarja …
skratka – važno je, da je veselica .. smisel itaK ZA LEVAKARJE NIMA SMISLA

aj 1. maj se začne praznovat 03.01. ☺☺

Odgovor na objavo uporabnika
dicembro, 18.12.2021 ob 20:56

Je še kdo tak, da decembra nima novoletne jelke, nič ne krasi, nič ne peče za praznike, nič ne nabavlja kake ekstra hrane? Nima božične večerje, ne gre k polnočnicam, ne pričaka novega leta buden, nič silvesterske večerje, nobenih daril…?

Jaz nič od tega. Pa hodim na tečaj angleščine in smo se o tem pogovarjali. Učiteljica je vsakega vprašala kako za božiča, kaj jemo in tako naprej o običajih. Nerodna reč zame, ker se mi ni sanjalo kaj povedat.

Ti pri angleščini samo reci: “I’m a Muslim and I don’t practice or indulge myself in Christian traditions”

ne praznujem, mi je mnogo najdražjih umrlo okoli božiča in novega leta, tako da je to zame precej težko obdobje v letu.

Odgovor na objavo uporabnika
Magične besede, 18.12.2021 ob 23:06

Ti pri angleščini samo reci: “I’m a Muslim and I don’t practice or indulge myself in Christian traditions”

Dovršen stavek!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close