Še kdo ne praznuje božiča in novega leta
Je še kdo tak, da decembra nima novoletne jelke, nič ne krasi, nič ne peče za praznike, nič ne nabavlja kake ekstra hrane? Nima božične večerje, ne gre k polnočnicam, ne pričaka novega leta buden, nič silvesterske večerje, nobenih daril…?
Jaz nič od tega. Pa hodim na tečaj angleščine in smo se o tem pogovarjali. Učiteljica je vsakega vprašala kako za božiča, kaj jemo in tako naprej o običajih. Nerodna reč zame, ker se mi ni sanjalo kaj povedat.
Nimam s kom praznovat. Torej grem spat zvečer na božič, silvestra. Kaj pa naj drugega?
Krasiti se mi ne da, Da me pa peka peciva ne veseli, je pa itak ok. Če bi pekla pecivo, bi morala to sama pojesti in bi bila kot žoga. Prvega januarja pa grem ponavadi smučat. Ker je fajn, ker je smučišče bolj prazno,ker si drugi mačka odganjajo.
dicembro, 18.12.2021 ob 20:56
Je še kdo tak, da decembra nima novoletne jelke, nič ne krasi, nič ne peče za praznike, nič ne nabavlja kake ekstra hrane? Nima božične večerje, ne gre k polnočnicam, ne pričaka novega leta buden, nič silvesterske večerje, nobenih daril…?
Jaz nič od tega. Pa hodim na tečaj angleščine in smo se o tem pogovarjali. Učiteljica je vsakega vprašala kako za božiča, kaj jemo in tako naprej o običajih. Nerodna reč zame, ker se mi ni sanjalo kaj povedat.
Ti pri angleščini samo reci: “I’m a Muslim and I don’t practice or indulge myself in Christian traditions”
Forum je zaprt za komentiranje.