Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MON je ateistično gnezdo

MON je ateistično gnezdo

Toliko kristjanofobije še nisem nikjer drugje zaznal. Pa kaj vam je?

Zakaj tako sovražite Boga? Kaj vam je Jezus storil žalega?!

To ne morš verjet 🙁

Kolikor berem na Monu, vsi pripravljajo neke hude vecerje za bozic.

Odgovor na objavo uporabnika
ateistki mrgolijo, 18.12.2021 ob 17:43

Toliko kristjanofobije še nisem nikjer drugje zaznal. Pa kaj vam je?

Zakaj tako sovražite Boga? Kaj vam je Jezus storil žalega?!

To ne morš verjet 🙁

najprej osnove- kako lahko sovražiš nekaj, v kar ne verjameš da obstaja?

še vsk k se je vn metal z oh kolk sm jž pobožn bog mi je priča se je na konc izkazalo da je navadn odpadek. pa tut če sedi v prvi vrsti na Brezjah. na stara leta pa sploh se križajo za vsak šit. ja bot pošten cel fajf ne sm nakonc

marija šentflorjanska, 18.12.2021 ob 19:15

še vsk k se je vn metal z oh kolk sm jž pobožn bog mi je priča se je na konc izkazalo da je navadn odpadek. pa tut če sedi v prvi vrsti na Brezjah. na stara leta pa sploh se križajo za vsak šit. ja bot pošten cel fajf ne sm nakonc

Pa lih konc je najbolj važen. Takrat ko se za sprejemne pripravljaš.

Kaj je spet narobe z ateisti? Pač smo. Obstajamo. Tudi na MON. Enako kot obstajajo verniki vseh vrst. Tudi na MON. In če se ne drezamo, je vse v najlepšem redu. Zdaj, ko prihajajo prazniki, pa sploh svetujem, da se posvetite svojim družinam, miru na svetu in v sebi ter lepi prihodnosti.

ne drezaj, avtor, 18.12.2021 ob 20:02

Kaj je spet narobe z ateisti? Pač smo. Obstajamo. Tudi na MON. Enako kot obstajajo verniki vseh vrst. Tudi na MON. In če se ne drezamo, je vse v najlepšem redu. Zdaj, ko prihajajo prazniki, pa sploh svetujem, da se posvetite svojim družinam, miru na svetu in v sebi ter lepi prihodnosti.

V nebesih bog sedi v pisarni, pa mu pride Peter povedat, da je prišel pred vrata wd, znan ateist, pa da sprašuje, ča lahko vstopi. Bog naprej dela seznam, pa mu čez ramo odvrne: reci mu, da me ni.

wd40a148, 18.12.2021 ob 20:06

V nebesih bog sedi v pisarni, pa mu pride Peter povedat, da je prišel pred vrata wd, znan ateist, pa da sprašuje, ča lahko vstopi. Bog naprej dela seznam, pa mu čez ramo odvrne: reci mu, da me ni.

WD, ti boš šel direktno v nebesa, brez preverke na vhodu. Teleportacija pod najlepše drevo. 🙂

A te motimo. Mi ljudje z drugačnim mnenjem?

Samo ne spet začet pobijat. Baje da ste vi kristjani kar vešči v tem.

Vsake pet dni ista tema?

Komu na čast?

Bi rekla da je več pobožnjakaric tule gor.. tercialski napadi se kar vrstijo na nas ki s cervijo v lajfu nismo imele opravka a še vedno nam je resnica zvestoba poštenost prej v krivi kot njim. A ni to zanimivo hahaha…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close