Božično darilo za moškega
Oprosti ampak če tako ne poznaš obdarovanca da rabiš spraševat na forumih mu zelo verjetno niti približno ne boš kupila parfuma ki mu odgovarja. Če jih sploh uporablja. Veliko jih ne. Jaz recimo, ker me začne glava bolet od teh vonjev. Če bi jaz dobil tako darilo bi mislil da smrdim :). Je v rangu darilo za otroka – plenice. Še malo pa bodo ljudje začeli wc papir, tampone in vložke ljudem za darila dajat.
izvirno, 18.12.2021 ob 17:42
Oprosti ampak če tako ne poznaš obdarovanca da rabiš spraševat na forumih mu zelo verjetno niti približno ne boš kupila parfuma ki mu odgovarja. Če jih sploh uporablja. Veliko jih ne. Jaz recimo, ker me začne glava bolet od teh vonjev. Če bi jaz dobil tako darilo bi mislil da smrdim :). Je v rangu darilo za otroka – plenice. Še malo pa bodo ljudje začeli wc papir, tampone in vložke ljudem za darila dajat.
Se strinjam 🙂
statistika, 18.12.2021 ob 19:11
Se strinjam, ne naredi tega. Razni geli za tuširanje in deodoranti so tipično “lame” darilo, kr neki. Parfum pa lahko 1000% fališ, jaz še možu ne pustim, da mi ga kupi, pa me pozna že 20 let.
Raje mu kupi nekaj, za kar si ziher, da mu sede, toliko ga pa menda že poznaš.
Ti ne razumeš tega. Tip je tano zanemarjen, umazan, da mu bo za 100€ nabavila žajf pa gelov.
Božička, 18.12.2021 ob 17:19
Iščem gel za tuširanje, dezodorans in parfum, skupna vrednost do 100 €€. Kaj najraje uporabljate moški? Ženske kaj uporabljajo vaši moški? ?
To daš moškemu, ki veš da in kaj uporablja, pa še to samo parfum. Če bi meni nekdo prinesel žajfo in deodorant, bi mislila, da človeku smrdim.
Haha v paket vključi Jajoper, da dobr opere Jaja. Letošnjo hit:https://www.dm.si/biobaza-gel-za-intimno-mosko-nego-jajoper-p3856020903350.html?
Forum je zaprt za komentiranje.