Grafit pred cerkvijo na Suhi (Škofja Loka)
Duševna bolezen, 18.12.2021 ob 10:21
Kot da ni zadosti velik znak že to, da vsako nedeljo hodiš molit k navideznemu pajacu, potem še verjameš, da je vse kar so dogaja v svetu zarota nekegaga drugega (ta je baje zloben) možiclja na nebu…..
Slovenija – Dežela shizofrenije in ostalih duševnih bolezni.
Rima se. ?
ZlovenijA šizofrenijA
Poznam, 18.12.2021 ob 15:45
Sveckar, kot mu pravis ti, zagotovo ne bi oskrunil vhoda v bozji hram! To je spacal levicar, defenitivno!
Božji hram je srce, tole na sliki pa je vhod v stavbo hierarhične inštitucije,ki se postavlja pred srca ljudi, da bi jih zavedla, da je ona srce in stik z njim.
darwindarko, 18.12.2021 ob 15:48
Božji hram je srce, tole na sliki pa je vhod v stavbo hierarhične inštitucije,ki se postavlja pred srca ljudi, da bi jih zavedla, da je ona srce in stik z njim.
Sama stavba še ni institucija! V njej jest lahko sedim tudi, ko ni dogajanja in mi nihce nic ne “pridiga”. Ne mesaj hrusk in jabolk!
darwindarko, 18.12.2021 ob 17:39
Ne balinej z lažmi. Cerkev-stavba je večinoma zaklenjena, če ni maš itd.
Se vid, da žvite v zablodi.
Ce kdo, potem ti zivis v zablodi! Cerkev kot stavba je dostopna komerkoli. Ogromno cerkva je odprtih celi dan. Lahko gres noter in tam sedis in se posvecas miru ali svojim mislim. Nikjer ne pise, da moras poslusat mase.. Vec kot ocitno, da nimas pojma kako to poteka, kar pa ti ne daje pravice zalit verujocih oziroma tistih, ki iscejo mir in posebno energijo. Ce ne ves, je ogromno cerkva, bazilik, katedral postavljenih na prav posebnih mestih, kjer so zaznane energije, kj nimajo veze z vero. Bolj senzibilni to obcutijo, pac vsak na svoj nacin. Plehkim ljudem je to pac nezaznavno ampak takih ne preprica niti kamen pred nosom.
Male vaske cerkve do po vecini zaprte, vecje mestne pa so odprte tudi ko notri ne potekajo bogosluzja. Preveri, ne bi ti skodilo.
Poznam, 18.12.2021 ob 18:46
Ce kdo, potem ti zivis v zablodi! Cerkev kot stavba je dostopna komerkoli. Ogromno cerkva je odprtih celi dan. Lahko gres noter in tam sedis in se posvecas miru ali svojim mislim. Nikjer ne pise, da moras poslusat mase.. Vec kot ocitno, da nimas pojma kako to poteka, kar pa ti ne daje pravice zalit verujocih oziroma tistih, ki iscejo mir in posebno energijo. Ce ne ves, je ogromno cerkva, bazilik, katedral postavljenih na prav posebnih mestih, kjer so zaznane energije, kj nimajo veze z vero. Bolj senzibilni to obcutijo, pac vsak na svoj nacin. Plehkim ljudem je to pac nezaznavno ampak takih ne preprica niti kamen pred nosom.
Male vaske cerkve do po vecini zaprte, vecje mestne pa so odprte tudi ko notri ne potekajo bogosluzja. Preveri, ne bi ti skodilo.
Preveri ti,ki na pamet bluziš.
No ja, 18.12.2021 ob 19:14
Včasih je bilo res odprto, potem so se pa pojavili vaši. In od takrat je pač treba zaklepat ali stražit!
Ah ne kvasi bedarij.
Takšne nebuloze, da so cerkve odprte sem imel tudi sam v verovanju, ko sem bil še otrok.
Filmi, in bedarije iz TV so dale lažno sliko.
Potem pa sem, kot otrok že spoznal, da pač temu ni tako in niti sredi belega dne niso odprte za tistega, ki bi šel rad moliti. Torej je bilo že včasih skregano z logiko in se moraš očitno pri Bogu prej naročiti sedaj pa mu celo PCT kazati.
Zbudite se
darwindarko, 18.12.2021 ob 19:17
Ah ne kvasi bedarij.
Takšne nebuloze, da so cerkve odprte sem imel tudi sam v verovanju, ko sem bil še otrok.
Filmi, in bedarije iz TV so dale lažno sliko.
Potem pa sem, kot otrok že spoznal, da pač temu ni tako in niti sredi belega dne niso odprte za tistega, ki bi šel rad moliti. Torej je bilo že včasih skregano z logiko in se moraš očitno pri Bogu prej naročiti sedaj pa mu celo PCT kazati.
Zbudite se
DEj ne bluzi ti, ki cerkvi nisi niti na dvorisce stopil! Sploh pa kaj te briga, itak ne verjames niti sebi.
Pa se to; nisem vernik imam pa vsaj spostovanje do tistih, ki danes se imajo vero, ker jo taki kot ti, na vsakem koraku blatijo!
Zakljucujem debato, ker pametnejsi odneha.
Forum je zaprt za komentiranje.