Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Veste kako gre bivšim?

Veste kako gre bivšim?

Veste kako gre bivšim puncam, fantom, partnerjem, partnerkam?

Vam je vseeno kako jim gre?

Pred časom sem po dolgih letih po naključju srečala enega bivšega fanta. Prav prijeten klepet sva imela. Vesela sem, da mu gre ok. AMpak po drugi strani pa sem pomislila, da mi ne bi bilo vseeno, če bi imel kake težave. In, če se mu bi kaj zgodilo, tega sploh ne bi vedela. Ne čutim kakega spolnega poželjenja do njega. Ampak čutim pa naklonjenost, željo, da mu gre fajn. PRi meni je dobro zapisan, sva imela lepe trenutke.

Ta drugega fanta pa ne vem. Že dolgo ga nisem videla. Če se vprašam zakaj sem bila sploh z njim, pojma nimam. Sploh ne vem zakaj mi je bil všeč. Sicer mu seveda tudi želim vse dobro. Mi je pa žal, da sem bila z njim.

Ta tretjega pa še vedno pogrešam. Je imel neko operacijo, sem bila prav na trnih, da bi bilo vse ok. Njemu se pa fučka zame. Meni je bilo lepo z njim, želim mu vse fajn. Njemu pa vseeno zame. Tudi jaz sem imela težko operacijo pa mu niti malo ni bilo mar zame.

Za vse tri bi rekla pa, da njim pa ni mar zame. Verjetno jim nit nikoli ni bilo. Tako, da se sprašujem, če imajo moški sploh čustva? Če te odvržejo kot smet, ko pristaneš v bolnici ? To sta mi dva naredila. Je moškim sploh kaj drugega mar kot seks? Smo samo ženske tiste trape, ki vidimo v človeku še kaj kot spolni objekt?

Briga me za lanski sneg.

Bivša imata svoj krog ljudi, ki jih skrbi zanju.. če bi se srečali, pozdravla bi seveda, razvijala kakšno prijateljstvo pa ravno ne..

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

Odgovor na objavo uporabnika
razmišljam o, 18.12.2021 ob 09:26

Veste kako gre bivšim puncam, fantom, partnerjem, partnerkam?

Vam je vseeno kako jim gre?

Pred časom sem po dolgih letih po naključju srečala enega bivšega fanta. Prav prijeten klepet sva imela. Vesela sem, da mu gre ok. AMpak po drugi strani pa sem pomislila, da mi ne bi bilo vseeno, če bi imel kake težave. In, če se mu bi kaj zgodilo, tega sploh ne bi vedela. Ne čutim kakega spolnega poželjenja do njega. Ampak čutim pa naklonjenost, željo, da mu gre fajn. PRi meni je dobro zapisan, sva imela lepe trenutke.

Ta drugega fanta pa ne vem. Že dolgo ga nisem videla. Če se vprašam zakaj sem bila sploh z njim, pojma nimam. Sploh ne vem zakaj mi je bil všeč. Sicer mu seveda tudi želim vse dobro. Mi je pa žal, da sem bila z njim.

Ta tretjega pa še vedno pogrešam. Je imel neko operacijo, sem bila prav na trnih, da bi bilo vse ok. Njemu se pa fučka zame. Meni je bilo lepo z njim, želim mu vse fajn. Njemu pa vseeno zame. Tudi jaz sem imela težko operacijo pa mu niti malo ni bilo mar zame.

Za vse tri bi rekla pa, da njim pa ni mar zame. Verjetno jim nit nikoli ni bilo. Tako, da se sprašujem, če imajo moški sploh čustva? Če te odvržejo kot smet, ko pristaneš v bolnici ? To sta mi dva naredila. Je moškim sploh kaj drugega mar kot seks? Smo samo ženske tiste trape, ki vidimo v človeku še kaj kot spolni objekt?

Načeloma, če sta partnerja imela prej nek normalen, spoštljiv odnos, se na enak način tudi razideta, torej brez nekih zamer, in po želji tudi ohranita prijateljstvo. Na neuspešno zveze je potrebno gledati iz perspektive učenja in nabiranje izkušenj v odnosih, da je potem naslednja in morda tudi poslednja zveza dovolj trdna, v kolikor smo se iz prejšnjih dovolj naučili, sicer ponavljamo napake, ker sami nismo (do)zoreli.

Deci so itak bitja brez čustev. Gledajo kako priti do seksa. Ob prvi težavi, ki jo ima žensko, jo bodo odpeketali stran. Ženska ostane pri moškemu in skrbi zanj. Moški pa odpekata. Tudi jaz imam take izkušnje. Dedcem ne samo po koncu veze, ampak že med vezo, dol maha za čustva, občutja, občutke ženske.

Jaz nočem več opravka z moškimi. Ženska jim je dobra, dokler imajo korist. POnavadi želijo kuharico, gospodinjo. Seks pa poiščejo kje drugje.

Je vredno se potem ubadat kako so? Ne, ni. On te zapusti, ko najde drugo, da mu rit pedena.

Je še kdo tako zelo samotarski?

dj se odloč a si samotar al kuga hahahah

Me ne zanima, bivši mož se je po 15ih letih zakona in družine tako odločil, tako naj ima. Se pa zapija – zelo.  Vidno na njegovem obrazu iz javno objavljenih fotografij. Kravatar sicer.

Meni je lepše sedaj; pridejo lepe stvari spet na plano, ko se osvobodiš  tudi v vlagi tistega bivšega  psihičnega zaslepljenega podrejanja.

matias, 18.12.2021 ob 11:55

Načeloma, če sta partnerja imela prej nek normalen, spoštljiv odnos, se na enak način tudi razideta, torej brez nekih zamer, in po želji tudi ohranita prijateljstvo. Na neuspešno zveze je potrebno gledati iz perspektive učenja in nabiranje izkušenj v odnosih, da je potem naslednja in morda tudi poslednja zveza dovolj trdna, v kolikor smo se iz prejšnjih dovolj naučili, sicer ponavljamo napake, ker sami nismo (do)zoreli.

če imata dva, kot navajaš, spoštlljiv in normalen odnos v neki zvezi po   tudi poXX letih,   se ne razideta normalno, ker se jima ni treba 🙂

ČE imata še vedno skupne interese in hobije, jasno da ni potrebe po razhodu  😛

Nimam stikov z bivšimi. Če bi se srečala, sem pa za čvek. Ampak kličem pa ne.

Nimam pa želje še kdaj kakega moškega imet na grbi.

Ne vem in niti me ne briga. Če bi se slučajno srečali, bi rekla “živjo” in šla naprej.

Cis vseeno

imam resno vezo ze iz najstniskih let tako da tiste otrocje zaljubljenosti so ble res smesne nimam se koga spominjat….

o drugih “mimoidocih” pa ne bom..?

O enem berem pogosto v svetovnih medijih, za druge pa ne vodim kartoteke. Imam že s sedanjim dovolj dela 🙂

O moj ta prvi me pa še vedno nasmeji. Sem bila prav vesela, da sem ga srečala.

Ne vem pa kako bo, ko bom ta zadnjega srečala. Nisva se skregala, preprosto me je zapustil, brez, da bi povedal zakaj. Mrknil brez besed, brez pojasnila. Ne vem kako bo, ko se bova srečala. Se pa verjetno bova, ker imava neko skupno reč za urediti. Razen, če bo komu drugemu predal.

Z nikomer od bivših nisem v stiku, tudi o zadnjemu, meni najljubšemu bivšemu, že nekaj let ne vem nič. In prav se mi zdi tako, živim v sedanjosti, ne v preteklosti. Poleti sem ga srečala po ~10 letih. V avtu. Zaigralo mi je srce, videla sem, da ima punco in da je brez otrok. Tu se pa zame konča.

Z obema bivšima sem se razšla v lepih odnosih. Žal sta se zatem oba do konca zapila.

Skupna kavica, vedno in z veseljem. Pokramljamo o lepih časih. Nato gremo vsak svojo pot.

La vita, 18.12.2021 ob 17:39

Z obema bivšima sem se razšla v lepih odnosih. Žal sta se zatem oba do konca zapila.

Skupna kavica, vedno in z veseljem. Pokramljamo o lepih časih. Nato gremo vsak svojo pot.

To se mi zdi lepo (to, da počvekata, ne to, da sta se zapila).

vem kako gre bivši ker še vedno živiva v isti hiši 🙂

Kot je Crazy Frog napisala: bivši imajo svoj krog ljudi, ki skrbijo zanje. Ne zgubljaj časa za ljudi, ki se te več ne tičejo;)

Kolikor vem jim gre dobro, se ustavimo na kavi, poklepetamo in to je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close