Cepiva za kovid več stranskih učinkov, kot vsa cepiva skupaj doslej
Ja, saj vsebujejo grafen hidroksid, ki so nano želetke in naredijo nepopisljivo škodo na ožilju. Meni je ena znanka razlagala, da je še tri tedne po cepljenju imela bolečine v roki. Cepila se je z moderno. Pomislite malo zakaj bi toliko časa ljudi bolela roka?! Ni druge razlage kot ta, da se zgodijo hude poškodbe na tkivih po cepljenju.
Poleg tega ta mrna cepiva so genski inžiniring. Sam dr. Malone, ki je razvil mrna, svari ljudi naj se ne cepijo s mrna cepivi pod nobenim pogojem. To kar poguglajte in se sami prepričajte. On najbolj ve kako sranje je to. Torej pfizer in moderna s mran tehnologijo + grafen hidroksidom je totalna katastrofa za telo.
Taprava nepodkupljena stroka je za takojšnjo ukinitev cepljenja: https://nultatacka.rs/vazna-vest-svetski-savet-za-zdravlje-pozvao-na-hitno-obustavljanje-eksperimentalne-vakcinacije-protiv-covid-a-19/
Mnogim ni nič po cepljenju, nekateri pa imajo hude stranske učinke, nekateri tudi umrejo.
Številk smrti po pfizerju ne bomo izvedeli.
Osebno po cepljenju s prvo dozo sem bila zelo zelo bolna. Življenje se je ustavilo. Zelo slabo počutje. Velike težave s srcem.
Nikoli več. Zapisali niso nikamor. Pa sem povedala od kdaj imam težave. Torej 3 dni od cepljenja dalje. Mrna. Tistih učinkov dan po cepljenju sploh ne jemljem kot nekaj nenormalnega. Da bi pa take posledice čutila, si pa nisem mislila.
Najmanj precepljena Romunija je najbolj zdrava.
Strupeni zvarki so vzrok za bolezni in pozitivne teste. Narod blesav nehajte se že cepit in podpirati genocid.
https://www.facebook.com/groups/1342427042863805/permalink/1395066317599877/
Zdravniki več ne morejo biti tiho. Četrti val je val cepljenih.
Liječnici priznali:„Četvrti val je val cijepljenih,a cijepljenje nije uspjelo!”
kdaj se boste zbudili, ta genska terapija (ne cepivo) so smrt za človešstvo! Mi se moramo vprašati zakaj policija še ni zaprla vse te lopove, kriminalce, ki nas silijo c to gensko terapijo. Kako je mogoče, da te lastni državljani, politiki, ki bi morali delati za nas, saj smo mi lastniki te države, ne oni delajo za to mafijo, nam nastavljajo polena, povsod, testiranje, ki je brez veze, saj nič ne pokaže, če đeliš v trgovino, k frizerju, po bencin, k zdravniku!!! LJUDJE, PA KAJ STE VI RES OVCE=???
NATUROPAT996, 18.12.2021 ob 17:56
kdaj se boste zbudili, ta genska terapija (ne cepivo) so smrt za človešstvo! Mi se moramo vprašati zakaj policija še ni zaprla vse te lopove, kriminalce, ki nas silijo c to gensko terapijo. Kako je mogoče, da te lastni državljani, politiki, ki bi morali delati za nas, saj smo mi lastniki te države, ne oni delajo za to mafijo, nam nastavljajo polena, povsod, testiranje, ki je brez veze, saj nič ne pokaže, če đeliš v trgovino, k frizerju, po bencin, k zdravniku!!! LJUDJE, PA KAJ STE VI RES OVCE=???
Ovca ti je mamica.
Ko boste vsi dojeli resnico, bo žal za mnoge prepozno. Ne, politikom ni kar naenkrat postalo mar za nas in naše zdravje. Če bi jim bilo mar, ne bi bila danes polovica zaposlenih, torej delovno aktivnih prebivalcev, revnih.
Če verjamete politiki, je lahko razlog samo v tem, da ste sami del nje ali z njo sodelujete, ste sami “vojni dobičkarji” in blizu koritu, tudi farmacevtskemu… Virus je ustvarjen namensko. Z istim razlogom cepiva, ki to sploh niso, ampak služijo v tej vojni namesto pušk. Klasične vojne so predrage, to obliko vojne pa so načrtovali že kar nekaj desetletij prej.
Zaupam samo sebi in svojemu imunskemu sistemu. Politiki in farmaciji pa nikakor in nikoli več.
ampak take empadimije tudi še nismo imeli … in kar je še huje zdravstvo je ZAVEZANO!! za reševanje vsakega življenja in k PREPREČEVANJU okuženja
btw: v zadnjih 100 letih se je človeštvo več kot podvojilo, mesta so postala prenatrpana, ljudje dobesedno pljujejo drug v drugega … žal ne s takojšnjim učinkom dveh doz hitrhina
Forum je zaprt za komentiranje.